Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ingeborg se cítí být starou a osamělou. Jonas je mladý, pohledný a svou krásu by mohl i prodávat. Anders trpí malou psychickou poruchou a Anna je mladá žena s tělesným postižením. Čtyři lidé velmi toužící po lásce, čtyři lidé, z nichž každý doufá v lepší zítřek, čtyři lidské duše, které spaluje touha. (ČSFD)

Recenze (122)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZDÁ SE, ŽE DNES JE VÁŠ ŠŤASTNÝ VEČER“..... /// Nemožné? Skutečné! Jednoduchá, na zbytečnosti skoupá filmařina, ve který se následovníci Larse von Triera, - co maj naštudovanýho Alejandra Gonzáleze Iñárritu, zamejšlej nad osamělostí a láskou a předváděj (místy) mrazivou, hnusnou, úchylnou, ale hlavně černoftipnou přehlídku několika Milých lidí. MYSLÍTE SI, ŽE SE LIDÉ MŮŽOU ZMĚNIT? (Hmm, já jsem si to myslel...tak na postel a na čtyři!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám s doktorem dohodu, že se budu vyhejbat parkům (s veterinářem? Uchyláku!). 2.) Zjistím, jestli je ,,pták v zadku“ lékem na osamělost. 3.) Thx za titule ,,larela“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Zvláštny druh dánskeho až čierneho humoru, vrátane konca. Toľko ľudských nedokonalosti či ako to iní nazvali "úchyliek" to sa snáď ešte nepodarilo. To ako sa to všetko navzájom stretalo a rozchádzalo aby skončilo vianočnou koledou .. hmmm život mnohých veru vedie všakovakými chodníčkami a niekedy sa aj pretnú, ako v tomto prípade.:) Film je tento mesiac ďalšie zaujímavé dánske prekvapenie. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol taký rozpal, že som normálne stratil orientáciu a nevedel, kde je sever! Som si myslel, že sa mi to všetko iba sníva. Polhodinu pred koncom som to musel vypnúť, pretože som valil do rachoty a tam som premýšľal, že ako to asi skončí. Potom som si ch iba predstavil, vlastne som ich videl akoby z veľkej výšky a hnedˇ mi to bolo všetko jasné. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

uz davno sa mi nestalo, ze by som sa pri nejakom filne cervenala a pri niektorych scenach ze by mi bolo vyslovene neprijemne. nemam vo zvyku sa citit ako pruderna zena, ale tomuto snimku sa to podarilo :) v tomto filme nikto nie je normalny, a pritom svojich sposobom absolutne normalny. vsetci tuzime po laske, nehe a pozornosti. Ci sme mladi, stari, krasni, nepekni, uchylni alebo zdravi jedinci :) vrelo odporucam tym, ktori nemaju predsudky a ti, ktori ich maju, nech tento film obidu oklukou. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Od Dreyera po Triera (jak se to rýmuje!) jsme se mohli domnívat, že nějak tak to je, a pokud se nám to nezdá, pak to bude nejspíš naše vina. Tady ta závažnost i přesvědčovací scopnost (jak se to rýmuje!) už chybí. Perverze je samozřejmě cesta, ale zde jde o cestu z perverze, která skončí (už mimo film) dvěma sňatky nebo alespoň čtyřmi spokojenými partnery (kteří se mohou jmenovat stejně). Film je legračně pojatý, to je v pořádku, protože perverze je spíš veselá.... Konkrétními Dány jsem začal, obecnými skončím: Když jsme tábořili - zrovna vařili včeři - v jedné písečné duně, přišla za nami - každý s baterkou - delegace osadního výboru (možná spíš domobrana) s vyjednavačem. Dohodli jsme se, že dovaříme, povečeříme a pak pojedeme dál. Ten den jsme večeřeli v záři asi pětadvaceti baterek; třeba to taky patří do expandujícího vesmíru perverze. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama