Reklama

Reklama

Organický chemik z Los Angeles Andrew Brewster (Seth Rogen) vrazil své životní úspory do vývoje a nyní uvádí na trh ekologický, účinný a pro životní prostředí bezpečný domácí čisticí produkt. Přes tyto atributy má problémy s jeho prodejem distributorům a maloobchodníkům. Naplánoval si obchodní cestu přes celou zemi s cílem vytvořit prodejní místa pro různé společnosti, počínaje New Yorkem a končíc Las Vegas. Během svého pobytu v New Yorku se Andy chce zastavit  v New Jersey u své matky Joyce (Barbra Streisand), se kterou se moc často nevídají. Nechce jí říkat o svých prodejních neúspěších, protože ví, že se to neobejde  bez připomínek. Joyce zaměří pozornost na to, že Andy nemá přítelkyni a že jeho život postrádá romantiku. Joyce ovdověla, když mu  bylo osm a nikdy se už nevdala, ani nikoho neměla. To zase trápí Andyho. Rozhodne se nakonec matku vzít na cestu s sebou. Osm dní, tři tisíce mil a jedna matka - to udělá s  výletem divy. Čím dál jedou, tím víc se sbližují... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (117)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nenáročná odpočinkovka,která sice netrhá bránice,ale po většinu času vyvolává lehký úsměv.Velkou zásluhu na tom má chemie mezi matkou Streisandovou a synáčkem Rogenem.Možná tenhle kousek nenadchne,ale rozhodně ani neurazí.Trošku škoda,že ani tentokrát si tvůrci u tohoto netradičního road movie neodpustili standardní klišé...60% ()

X@triX 

všechny recenze uživatele

Keď znenávidím postavu, moja poklona ide hercovi. Joffrey z GoT by bol najžiarivejší príklad. No aj v príklade tohto filmu sa to Barbare podarilo, pretože istú dobu som Joyce priam nenávidel, užíval som si Andyho peklo skrz obrazovku. Nakoniec to ale dopadlo oveľa lepšie, než som čakal. Jedná veľka škoda je to, že sa Yvonne nezdržala dlhšie. Zato jej "Dexterovský Travis" ma trochu vystrašil. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatná oddychová komedie, která je na "rogenovku" překvapivě poměrně slušná a tedy nepřekvapí fakt, že to není žádná velká jízda napěchovaná fóry, ale spíše je to taková poklidná road-movie. Nejedná se o nic objevného, ale člověk si z toho odnese dobrou náladu - a to nejen díky miniroli Yvonne Strahovski. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Příjemná, lehce komediální road movie. I díky tomu, že jak Streisandová, tak Rogen se ukáznili. Zároveň ale ne natolik, aby dramatické scény nepůsobily rušivě. Zvláště když je Barbra hrála stejně jako v jiných filmech s filmovými partnery... tady to byl její filmový syn. Navíc párkrát neodolala vyskočit z maminkovského kostýmu. Ale pro mě je vždycky radost se na ni dívat. // 64% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Aby něco mohlo bejt komedie, tak tam musí bejt něco legračního. Něco, čemu by se dalo smát. Neříkám furt, stačí třeba jednou za pět minut. Nebo deset. Nebo kurva devadesátčtyři. Tady nic takovýho prostě neni. Je fajn, že Streissandová vypadá ve stáří míň ošklivá než zamlada. A to je asi tak všechno, co se o tomhle filmu dá říct hezkýho. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme Joyce (Barbra Streisand) povie, že Andyho (Seth Rogen) porodila, keď jej bolo 20. V skutočnosti je Barbara Streisand o 40 rokov staršia než Seth Rogen. (misterz)
  • Součástí soundtracku je píseň od česko-angolského zpěváka Bena Cristovaa "I Need A Dollar". (tomajana)

Reklama

Reklama