Pokračovanie zábavnej relácie Uragán. (oficiální text distributora)
velmi slabe dozvuky po Uragáne(3.4.2011)
MM_Ramone
V dobách, keď boli Peter Marcin a Andy Kraus dobrí kamaráti a boli ešte stále sviežou, neopozeranou zábavnou dvojicou sa poškriepili s vedením verejnoprávnej STV, kde pravideľne vysielali komickú estrádu "Uragán", a následne sa rozhodli pokračovať v tomto svojom projekte pod hlavičkou súkromnej televízie Markíza. Pokračovali prakticky v tom istom, akurát museli zmeniť názov, ale aj tak už to akosi nebolo také podarené ako pred tým. Tu niekde by som videl začiatok úpadku dvoch talentovaných komikov, ktorí sa časom vydali každý svojou vlastnou cestou. Obaja dnes skončili v úplne odpadových reláciach a lacných seriáloch. *(30.7.2011)
Kwaichi
Dosť chabý pokus a pokračovanie úspešného predchodcu tejto zábavnej show - Uragánu.(30.6.2011)
dobso
Veľmi slabé dozvuky nielen po uragáne, ale hlavne po nezabudnuteľnom twistery.(5.6.2011)
QooBo
Obrovský prepad oproti "eSTéVéčkarskemu" Uragánu.(31.10.2011)
Freddie99
Po Uragáne to už nebolo ono, som rád, že mne nesympatická televízia stúpila vedľa s týmto programom.(10.1.2012)
Musakle
odpad!Čo ste čakali od televízie, vďaka ktorej sa kedysi nadpriemerný zábavný program Uragán po prechode do Narkózy skokotil v nepozerateľnú a nevtipnú sračku? Toto je len derivát zo sračkovej produkcie Krausa/Marcina pre inkriminovanú televíziu, z ktorých vzišli ďalšie deriváty ako samostatné jednotky, jeden v Normálnej rodinke, druhý v Kutyilovi s.r.o., oboje zdravému rozumu mimoriadne nebezpečné. Len a len odpad!(10.7.2011)
MisoSasky
Dozvuky po Uragáne. Ale podľa mňa veľmi zadarené. Malý Mirko pobavil aj teraz, pani Mária tiež. Rovnako aj hostia boli často perfektní. Aj keď Viki Ráková si k Susedom nespravila podľa mňa najlepšiu reklamu. Nebol to práve Uragán, ale bola to zábava. Určite lepší pokus o nadväzovanie na niečo úspešné, ako bol nadväzovanie Kutyilom s.r.o. na Susedov.(28.10.2011)
Související
- Uragán (TV pořad) (2001)