Reklama

Reklama

Muž, žena a divočina

(pořad)
  • USA Man, Woman, Wild
Reality-TV
USA, 2010

Produkce:

Igor A. Nola

Střih:

Scott Draper

Odborník na přežití Myke Hawke se vydává s manželkou Ruth do nejnevlídnějších míst na světě. (Discovery Channel)

Recenze (10)

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Už z názvu je patrné, že když dáte dohromady chlapa a ženskou, je to vždycky pěkná divočina. A moc přijemná... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda upřimně řečeno jsem docela v šoku ze zdejšího hodnocení a zcela na rovinu říkám, že minimálně 50% uživatelů nevěřím, že viděli alespoň promo ukázku tohoto pořadu. Pravda viděl jsem zatím jen první díl, ale ten byl parádní, za 45 minut jsem se dověděl o přežítí v Amozonské džungli víc než za 3 neděle na kurzu přežití v extremních podmínkách pořádaném v Benešově u Prahy. Nutno říct, že v Amazonské džungli by asi nikdo z nás na CSFD nepřežil. Druhá věc je vzít na tak extremní výpravu svou partnerku, protože to může znamenat jen dvě věci, buď se vztah ukončí a nebo naopak utuží. Chování jak Mykela, tak Ruth bylo však luxusní. Bylo zřejmý že Mykel ví co dělá a že Ruth netrpěla občasnou ženskou chorobou, mít poslední slovo a být po jejím. Líbilo se mě když Mikel držel hada a poprosil Ruth, aby mu udělala z jeho trička pytel aby ho do něj moh dát a ona to furt nějak okecávala a on v klidu "miláčku, mohla by sis trošku pospíšit, ten had se mě pokusil už třikrát kousnout". Přiznejme si pánové, že tak jak sem tady vyčet ženskejm jejich blbou vlastnost, tak i my máme jednu, co by tady mohla silně narušit vztah, nervozitu a vzteklost, korn v takhle vypjatých případech. Ruth si nehrála na dámičku, nefňukala a snažila se maximálně pomáhat, Mykel zase zachoval klid a nadhled, když Ruth něco hned nešlo, neflákal se, nekecal a makal. Na závěr si tady zapíšu pár praktických rad, kdybych snad musel do deštnýho pralesa : Slíknout všechno spodní prádlo a ponožky, závazat si nohavice u kalhot, najít řeku a svazovat vor po dvou kladách ne do celku. Po Bostwaně si sem zapisuju další rady, před lvem neutíkat, ale dělat rámus. Kapotu od auta nahoru,mezinárodni znamení pro člověka v nouzi. Vodu převařovat min 5 minut v případě nejistoty až 10. ()

Reklama

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Žádné předvádění se před kamerou a lá Bear Grylls vážně nečekejte, spíše se jedná o poučnou záležitost podobnou Dual Survival. Na dílech je vidět, že do přípravy a plánování jde pokaždé spoustu sil, ale to neubírá na dramatičnosti ani dobrodružnosti některých dílů, hlavně těch posledních, kdy Myke a Ruth měli dvojí velmi blízké setkání s medvědem, což miluji na těchto pořadech nejvíce a je to jeden z důvodů proč je sleduji. Jen tak dál. ()

Angus250 

všechny recenze uživatele

Naco su lady Ruth v divocine nausnice a nalakovane nechty na nohach? Otrasne dialogy typu "milacik, hnevam sa, ze si liezla na ten strom, mohla si spadnut a co keby sa vtedy aj mne nieco stalo a ja by som ti nemohol prist na pomoc" (potom si daju pusu) musel tvorit niekto absolutne mimo reality...Inak nepopieratelne pozitivny prinos ohladne rad na prezitie (napr. urobit ohen v rovnej linii, uhliky zasypat pieskom a na tom sa vyspat). Mykel je dost nesympaticky (majster sveta v preziti). Mohol by skor hrat seladona v porne. A ked si da na hlavu ten blembak s kamerou, nemozem sa zdrzat smiechu (ked sa vrhol za prasatom, tak sa mu zachytil o konar, on praskol do vody a prasa fuc...) Ruth ma aspon dobre stvorky... ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak to je snad špatná parodie Beara Gryllse, ne? Viděla jsem jen pár dílů (uznávám, na víc jsem neměla chuť), ale takové dva pózery, kteří celou svou "dobrodružnou" akci přežití tak okatě fingovali. Tak kupříkladu... Byli v divočině, jako že tam přespí. No a asi si mysleli, že dva záběry na to, jak oba leží na zemi a venku je očividně kupa světla, jen kamera se snaží světlo odstranit se fakt nepovedla. No a vůbec všechno je tak neskutečná póza. FUJ, HANBA VÁM!! To, co dělá Bear všechno na vlastní kůži si zaslouží obdiv, ale tohle ani náhodou. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pár vzkriesil formát reality-TV v seriáli Lost Survivors (od r. 2013) od stanice Travel Channel. (Scraffy)
  • Núdzová posádka zostala počas natáčania v permanentnej pohotovosti a bola skutočne využitá počas prvej sezóny, napríklad pri vážnom vyčerpaní z tepla a dehydratáciou v mexickej púšti. (Scraffy)

Reklama

Reklama