Reklama

Reklama

Recenze (37)

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Vskutku bizarní snímek! Jelikož jsem už nějakou dobu seznámen s produkcí společnosti Asylum, čekal jsem, že Všemocný Thor bude něco speciálního, konkrétně speciálně špatného. A to byl v podstatě důvod, proč jsem se na něj chtěl podívat. Rád se totiž občas po náročném dni zasměju nad něčím, co překračuje veškeré hranice bizarnosti. A to tento snímek splnil na jedničku. Tvůrci už během prvních pár minut dokonale znásilní celou severskou mytologii. Tahají z rukávu náhodné postavy a názvy, ke kterým přiřazují (ne)cvičenou opicí vymýšlené významy a schopnosti. Příběh je opravdu špatný a s jeho stupiditou může soupeřit snad jen hloupost hlavní postavy. Třešničku tomu dodávají také otřesné digitální záběry, které se navíc často opakují, aby se trochu natáhla stopáž a asi i ušetřilo. Když to tak celé shrnu, Všemocný Thor by byl opravdu vysoko v žebříčku nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Pokud ale přežijete první čtvrt hodinu, která je dost táhlá, dostane se vám před oči něco tak bizarního, že se u toho zkrátka zasmějete. Protože kdy jinde mátě šanci vidět někoho, jak ková kladivo rukou, nebo Lokiho a Thora, jak po sobě navzájem střílí samopaly. ()

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak skvělý je..... Moment.. To není ten Thor od Marvelu. To je kopie Thora! Tenhle film jsem shlédl jen ze zajímavosti, ve stylu: Je to tak špatné, že musím ten film zhlédnout, abych uvěřil. A ono to je špatné. Laciné CGI efekty, hloupý děj, na tomto filmu je prostě hloupé vše. Odpad za odpadem. Koše už musí být plné. ()

Reklama

finy_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Špatný vtip... Možná sázející na vydání v témže roce s podobným názvem jako tento Thor. Každopádně netuším, jak by si někdo něco takového mohl koupit. Je to hnus od začátku do konce. !!!Nekupovat, nekoukat, nebo do smrti budete hodnotit všechny ostatní filmy 5ti hvězdičkami!!! Jen dodám, že jsem viděl 2 druhy kladiv na obrázcích, ale ani jedno ve filmu. Toto jest můj verdikt: odpad!... ()

Atrekan 

všechny recenze uživatele

Ten film je prostě fascinující. Musím říct, že jsem se doposud nikdy nesetkal se snímkem, ve kterým by se vyskytoval flashback, odkazující na události z doslova předcházející scény. Chris mi znova dokázal rozšířit obzory a za to má můj obdiv. Pokud bych měl toto velkolepé dílo zasadit do autorovy filmografie, pojmenoval bych jej jako jeho iluzivní psychologické drama, kdy si režisér výjimečně zahrává se zákony nejen prostorovými, ale i časovými. Divák tak na prostoru několika mála sekund může prostoupit i čtveřicí nesouvisejících lokací a časových konfigurací, aniž by během toho ve výsledku opustil prostor dané scény. Jediný nedostatek tohoto raného Chrisova masterpiecu spatřuji v nedostatku spoře oděných protagonistek. Avšak je třeba přihlédnout k faktu, že se jedná o jedno z prvních autorových děl, jinými slovy - žádný učený z nebe nespad. Za tento do nebe volající nedostatek však musím chtě nechtě strnout celé čtyři hvězdy z výsledného hodnocení a udělit tak verdikt, rovnající se hodnocení jednoho Útoku trojhlavého žraloka :( ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Stále nechápu, jestli si magoři v "Asylum" dělaj prdel, jako že vždy natočí schválně takovou sračku, aby určitý film vlastně parodovali, nebo to berou fakt vážně. Tak či tak u tohoto počinu nefunguje ani jedno. (jako u většiny). Tady je Thor úplnej loser - herec v jeho roli neméně a Richard Grieco tady vypadá jako nafetovaná zombie. Podle toho i hraje. Tak dělaj to schválně, nebo ne? Tak jako tak dávám odpad. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama