Všemocný Thor (TV film)

Fantasy / Dobrodružný

USA, 2011, 92 min

Christopher Ray

• predators

Ani nemusím přemýšlet, jestli jsem kdy viděl něco horšího. Jde o totální výsměch celému filmovému průmyslu, herci počínaje a thorovým kladivem konče. Podíval jsem se na to za vás a právě mám možnost udělat dobrý skutek tím, že vás odradím od této pomatenosti. Snad si to vemete k srdci a vzdálíte se AT na míle daleko. 00%(10.5.2011)

• klerik

Kravina, ktorá použila podobný (béčkový) námet ako Branaghov komiksový THOR. Lenže tento filmík nemá v sebe absolútne nič zaujímavé. Žiadny vtip, žiadna poriadna akcia, žiadna nahota. Nič, prečo by zlý film mohol baviť...(5.5.2012)

• Campbell

Ale čekal jsem větší ptákovinu. Začátek je sice zmatené a nudné pobíhání po lese. Ale jakmile se dostaneme přes to je to konečně nějaká zábava. Už jen pro to jak je to blbé. Thor se dostane do našeho světa a je mu všechno fuk. Nediví se že existují auta, velké budovy. Nic mu není cizí a umí střílet z pistole jak ostřílenej veterán(a to střílel jenom jednou). Efekty jsou na poměry Asylumu slušné občas to sice ujede ale jde to. Horší to je s herci kteří jsou tak retardovaní až je to zábava mě dostávaly. Samotný představitel Thora mě rozsekával od začátku ta mimika herce byla fakt šílená. A Valesquezová z Mumie už má nejlepší za sebou a neměla co nabídnout. No další z Asylumovek který mě nějak neurazily ani neohromily. Ale podle mě se na to koukat jakž takž dá.(3.4.2012)

• Hapretor

Stále nechápu, jestli si magoři v "Asylum" dělaj prdel, jako že vždy natočí schválně takovou sračku, aby určitý film vlastně parodovali, nebo to berou fakt vážně. Tak či tak u tohoto počinu nefunguje ani jedno. (jako u většiny). Tady je Thor úplnej loser - herec v jeho roli neméně a Richard Grieco tady vypadá jako nafetovaná zombie. Podle toho i hraje. Tak dělaj to schválně, nebo ne? Tak jako tak dávám odpad.(10.5.2011)

• Mára_egon

Já si říkal, že alespoň jedna hvězda by padnout mohla, ale já za celý film nepřišel na jediný důvod proč..(16.10.2011)

• Mukade

nepozerateľné, hrôza :)(10.5.2011)

• lusst

Fakt je to hrozné. I na Asylum. Na druhej strane už len za to že som to dopozeral... Vlastne nie - prepol som na Pána času - no i tak aspoň jednu hviezdičku dám. Ale každopádne si nespomínam na väčšie sprznenie severskej mýtológie. Vlastne je to najhorší film na aký si spomeniem od série The Brotherhood z roku 2001. A to je už čo povedať. P.S - Toto je úplne prvý film pri ktorom som vážne zvažoval hodnotenie "odpad".(15.3.2012)

Zatim nejlepsi film ktery jsem tento rok videl. Perfektni obsazeni, scenar i prace s kamerou, 100%(27.8.2011)

Buďte trochu soudní.....ano je nutné si přiznat, že některé efekty byly ještě stále opravdu hrozné, ostatně jak je u Asylumu zvykem, ale spousta jiných byla na velice dobré úrovni. Řekl bych, že se jedná o jejich vůbec nejlepší film a je bezesporu nutné uznat, že oni pracují přece jen s naprosto nulovým rozpočtem. Představitel Thora je ubohý, což člověka donutí celý film fandit Richardu Griecovi, jehož herecký výkon je tu opravdu na velmi dobré úrovni. Po dějové a zvukové stránce to také ujde, takže když člověk přimhouří oko a přihlédne k rozpočtu, nemusí se vůbec stydět dát plných 5 hvězd.(26.9.2011)