Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

prečo nema druhu seriu? tento seriál to potrebuje

nemer

nemer (hodnocení, recenze)

Jak nemám ráda nic na bázi telenovelovských dramat, Ringer je výjimkou. Skvělý seriál, který má spád a dobré herecké obsazení + není to teen seriál, kterých je už víc než zdrávo. Škoda pouhé jediné série (naopak Revenge, což má být údajně podobný seriál, je pro mě nesledovatelná ohavnost)

Fyffy2000

Fyffy2000 (hodnocení, recenze)

Mne je jedno že mala 3 serie,nech mala aj 10,ja sa tohto seriálu nevzdám a tím to hasne...

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Fyffy2000

Veronica Marsová měla 3 série a za tu dobu si stihla vytvořit dost velkou fanouškovskou základnu a kritici ji milovali, to je trochu rozdíl, navíc i herci chtěli dál pokračovat. :)

Fyffy2000

Fyffy2000 (hodnocení, recenze)

aj Veroniku mars lebo jak sa to volá nedončili a dostalo po niekolkých rokov sancu,takže ja to určite nevzdám

na příspěvěk reagoval Leeslie

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Fyffy2000

Nechápu, že se lidi vůbec snaží, když to je už předem prohraný boj. Seriál měl jenom jednu sérii, špatné ratingy, tudíž si nevybudoval dostatečnou fanouškovskou základnu a popravdě, není to zas žádný seriálový klenot. Tak si to objektivně přiznejte - ZBYTEČNOST!!!

na příspěvěk reagoval pribislav

elizha

elizha (hodnocení, recenze)

Ani nevrav som nasrana......pytam sa preco su tí amici takí...... ked serial o niecom ich nebavi.....nechapem..... bavia ich sracky na styl teen serialov.....

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Taková horší verze Olphant Black, ale koukat se na to dá.

 (hodnocení, recenze)

Milujem tento serial 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%

 (hodnocení, recenze)

To nemyslia vážne konečne vyborný seriál a on nemá druhú seriu !!!!!!!!!!!!!!!!

na příspěvěk reagoval elizha

Uživatel Fyffy2000 smazal svůj příspěvek.

emma53

emma53 (hodnocení, recenze)

hellstruck

Souhlas, ten konec mě šíleně naštval, ani ryba ani rak. Když se rozhodli to utnout, tak alespoň s nějakým koncem. Jasně, že jsou filmy, které mají otevřený konec, ale to má svůj význam, tady to totálně zazdili.

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Perfektní seriál. Nechápu jeho zrušení. Děj, postavy - všechno zajímavé a napínavé. I sledovanost úspěšná - s porovnáním s jinými seriály, které stále natáčí... - Maximálně za ten menší pád v sledovanosti si mohou sami v CW TV koho by napadlo dělat měsíční pauzu u takového seriálu..  vážně škoda. 

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

hellstruck: To už fakt jen třeba přes Netflix a podobný vylomeniny, na CW určo ne :)

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Přeci jen, naděje umírá poslední, doufám, že tu druhou řadu obnoví. Nebo kdyby udělali alespoň jeden díl s pořádným koncem sakra.. Američani pořád koukají na ty přihlouplé seriály o teenagerech a když CW konečně udělá nějaký pořádný, tak ho zruší..to snad není pravda. A že má Ringer třeba ve Francii spoustu fanoušků, to nikoho samozřejmě nezajímá.

na příspěvěk reagoval emma53

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

To už nemá cenu se dneska začít dívat na něco,když to stejně zruší!

Kungfucius

Kungfucius (hodnocení, recenze)

ano, už je to oficiální. Ringer a The Secret Circle byly zrušeny, Ringer nezachránil ani velký mezinárodní úspěch. CW asi zajímá jen sledovanost v US. Nějvětší škoda roku... :(

terina.92

terina.92 (hodnocení, recenze)

Jak jako nedočkáme? To už se rozhodlo? Já jsem před nedávnem hlasovala na nějaké stránce, kde bylo asi 10 nebo 12 seriálů a tenhle měl nejvíc hlasů, aby zůstal.

Tauk

Tauk (hodnocení, recenze)

Líbí se mi, že se tvůrci nebáli ukončit první sérii takovým způsobem jakým to udělali. Žádný happyend, ale pořádný námět na druhou řadu. Jenže bohužel té se s největší pravděpodobností nejspíš nedočkáme. Škoda.

JohnCZ

JohnCZ (hodnocení, recenze)

Sice dramata v seriálech nevyhledávám, ale Ringer mě nadchnul. Takové scénáristické kličky a neočekávané zvraty se už dneska jen tak nevidí. Po shlédnutí celé série jen doufám, že bude obnoven, protože závěr byl skvěle vygradovaný a připravil si půdu pro sérii druhou. Bohužel ta sledovanost...

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

No jo, já ráda tyhle konce (což znamená, že díl 22 byl před chvílí viděn) ale spíše u filmů, než u seriálů chystajících si další řadu. Tak doufejme, že k ní dojde...

Kungfucius

Kungfucius (hodnocení, recenze)

Po takovémhle Season finale to prostě *musí* dostat 2 řadu. Takže nezbývá než doufat, že tento seriál CW navzdory mizerným ratingům nezabije a mezinárodní úspěch ho udrží nad vodou... 

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

Před chvilkou jsem se dívala na Movie Library a už je k dispozici všech 22 dílů, včetně titulků (mimochodem velmi dobře udělaných -posuzováno tedy do dílu 21, za něž děkuji) a tak dnes zřejmě zdolám i ten závěr první série... :-))

Deschain

Deschain (hodnocení, recenze)

dík elizabeth_ba za pekný nespoilerový príspevok...takže už je vonku skoro celá prvá séria a čaká sa už len na finále? musela som Ringer stopnúť kvôli nedostatku času, po skúškovom sa k nemu určite vrátim...nie je to extra dobrý seriál, ale kvôli Sarah a Ioanovi to dopozerám

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

Tak, po odsledovaných (a nelze říci, že by odtrpěných, jak jsem si myslela na začátku) 21 dílech jsem docela zvědavá na závěr série (má být tuším zítra US času ;-))a i když poslední zhlédnutý díl mě celkem nepříjemně překvapil, třeba ještě dojde ke zvratu, který se vším zamává tím správným směrem.

AceDandelion

AceDandelion (hodnocení, recenze)

jéé, jak tak čtu, tak jsem asi měla zapisovat pocity z jednotlivých dílů,což ? :)) Včera jsem začla prvním dílem a právě teď stahuju 10.díl, kterej mimochodem nikde není s ceskyma titulkama nebo je ? nemohla jsem ho najít,tak stahuju v anglictine. Nicmene mám stáhlej už i 11. Je někde víc dílů nebo mě bude realita zase mučit tím, že mi předhodí drogu a já s ebudu "klepat " v absťáku než vyjde další díl ? hehe ... Jinak nevíte někdo, jestli se daj stáhnout někde ty songy ze serialu? Zaregistrovala jsem na zacatku jednu moji oblibenou a pomalu zjistuju, ze se mi jich líbí víc,tak kdybyste někdo věděl, tak napiště díkes :)

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

Chtěla bych se zeptat, po kterouže epizodu je to zatím k dispozici? Po devátou z první série, nebo byly už uvedeny i další? Předem dík za odpověď...

gucci23

gucci23 (hodnocení, recenze)

Nevíte, zda má některá televizní stanice zájem vysílat tento seriál?

Deschain

Deschain (hodnocení, recenze)

tak sa nám tam konečne niečo deje (7my diel), dokonca sa im darí aj prekvapiť a obmedzili otravné songy, v tomto diely len dva, ktoré vôbec nevadia...you go Ringer, udrž si to :)

Deschain

Deschain (hodnocení, recenze)

mohli by trochu zhustiť dej, zbytočne sa to naťahuje a málo sa toho deje...ale oproti štartu série sa to zlepšilo a tiež sa mi páči, že nie všetky postavy konajú podľa očakávaní...škoda len, že do šiesteho dielu dali takú hnusnú verziu God's Gonna Cut You Down...tá Cashova bola ale asi pridobrá :)

Deschain

Deschain (hodnocení, recenze)

tak páči sa mi, ako skončil štvrtý diel, čakala som, kedy sa to prevalí a bude sa zdôverovať jednej z postáv...ale najviac ma potešil výber songu Kleerup - Until We Bleed, nechápala som :) už to beriem ako oddychovku, blbý seriál to nie je, len je na škodu priemerný a klišoidný...

Deschain

Deschain (hodnocení, recenze)

tak k tretiemu dielu snáď len - Portishead? karamba :) jj, so songami lepšie, najzaujímavejšími postavami sú pre mňa FBI týpek a postavy Sarah /ale nie pravá Siobhan zašitá vo Francúzsku/ a Ioana...a veľmi sympatická je aj Tara Summers (píšem ako blbá ale nechce sa mi googliť mená postáv :)

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Písničky se zlepšili a naštěstí i omezily - zaregistroval jsem snad jenom 2 (ta na začátku byla strašná, ale ta na konci skvělá). Jinak 3. díl se mi líbil zatím asi nejvíc, dokonce mě to i chvilkama bavilo, ale stejně je to stále pouze průměr. Kdyby tam nehrála SMG, tak bych o seriál ani nezavadil...

Reklama

Reklama