Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavě rozehraný děj v pilotním díle. Ač jsem se bála, že bude všechno stát a padat s hereckým výkonem Sarah Michelle Gellar, nezdá se, že tomu tak bude. Už první díl mě dokázal do děje vtáhnout, i díky zajímavé atmosféře a všudypřítomnému napětí. / Druhý díl má několik výborných okamžiků, ale zároveň až příliš mnoho hluchých míst. Navíc mě velmi iritují písničky. / Třetí díl se nese v příjemném duchu, sem tam napětí, sem tam romantika (obsazení Ioana Gruffudda do hlavní mužské role bylo opravdu dobrým tahem), ale ta klišé a neoriginalita jsou přece jen příliš do očí bijící, takže za 3*. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chytrá a troufalá soap opera, která nikdy nedostala šanci. Na teenagerovsky laděné stanici CW, kde diváci a divačky hladově hltají nové stránky Upířích deníků či nadsazené zvraty a drby od Gossip Girl, nemohly gradující intriky krásné Siobhan nebo snahy neméně krásné Bridget uspět. Ve světě blonďatých dvojčat se hraje na dlouhodobé linky, promyšlené plány, pomsty chystané za studena, ale v pozadí všeho i na lásky a vzplanutí, co v životě vyskočí hlavně ve chvílích, kdy je čekáte nejméně. Jako v každém správném dramatu je tu nenávistihodná mrcha (Catherine), charizmatický chlapík plný rozporů (Henry) i hrdina, po kterém by ráda hrábla každá divačka (Andrew). A jako v každém správném dramatu mají tajemství tendenci se prozrazovat. Hodně silné čtyři hvězdy pro příběh, který určitě neměl končit po první sérii, ale nakonec co se týče uzavřenosti dojíždí až překvapivě se ctí. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Ještě u třetího dílu jsem si říkala, že je to skvělý seriál, ale o žádné nové guilty pleasure nejde. Potom jsem se podívala na hodiny, zjistila, že je půl druhé ráno a já si celá napnutá div neokusuju nehty u šestého dílu :-) Ringer je překvapivě výborný seriál, je pravda, že téma záměny dvojčat už tu několikrát bylo, ale určitě ne v takovém dramatickém a dospělém kabátku. Proč se seriál v Americe neujal je mi záhodou...na druhou stranu se asi není čemu divit, Ringer nemá na růžích ústláno v době seriálů typu Vampire diaries a Gossip girl. Změna je ale vážně osvěžující, tolik zvratů v jednom díle nepamatuji ani u Prison Break :)) Sarah Michelle Gellar dvojroli zvládá skvěle, ať si říká kdo chce co chce. Pro ty, koho nebaví puberťácká Lying Game a navíc miluje drama, je Ringer jako dělaný.. EDIT PO SHLÉDNUTÍ SERIÁLU: Jsem dost zklamaná, že pokračování nebude, ten konec k tomu přímo vybízí. Každopádně nechávám plné hodnocení, protože tak napjatá jsem dlouho nebyla. Navíc potěšila účast Jasona Dohringa, Misha Collinse a částečně i Lily z Dextera, Jaimie Murray. ()

JohnnyD

všechny recenze uživatele

(po zhliadnutí pilotu - 80%) Na jednej strane brilantný noirovský námet, dobré cliffhangery, skvelá SMG a prekvapivo bohovský Ioan Gruffudd. Azda sa postupom času seriál zbaví toho ošumelého vizuálu (veľmi nedôveryhodné scény stretnutia dvojčiat, pračudesné nasvietenie) a občasných kyslých dialógov (tak raz za 15 minút) a ostanú len skvelí herci a ešte lepší príbeh. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem se do tohohle seriálu hlavně proto, že jsem opět chtěla vyplnit čas a nechtěla jsem si dělat návyk na další seriál, který se ještě vysílá. Z prvních několika dílů jsem byla dost rozpačitá, slyšela jsem poměrně kladné ohlasy, a mě to moc nezaujalo, každopádně jsem ráda, že jsem to nevzdala a že jsem se rozhodla pokračovat ve sledování dál, protože se to pak díl od dílu lepšilo a nakonec v jednom díle bylo tolik zápletek, až jsem pomalu nevěděla, kde mi hlava stojí. Svým způsobem je možná i dobře, že ten seriál skončil po první řadě, protože si tak aspoň udržel vysokou kvalitu, na druhou stranu mě ovšem trochu mrzí, že nezjistíme co se stane, když se Bridget a Siobhan zase potkají. Váhám mezi 3* a 4*, ale asi trochu nadhodím. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech jsem ze seriálu celkem nadšená :) uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, šance odebrat nebo přidat hvězdičky je otevřená.. ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Já nemám slov. Prostě se podívejte a pochopíte, proč mě to tak uchvátilo. Ale ta druhá série mě mrzí. Ale co naděláme, když to tvůrci neschválili, že? Snad v budoucnu se někdy dozvíme, jak Bridget se Shiob nakonec naložila, ale ta šance je tak malá... ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Vypadá to zajímavě, tak doufám, že z toho tvůri neudělají klišé. Jinak zatím dobře rozehraný děj. Jsem zvědavá na Sarah Michelle Gellar, jestli nám ukáže, jestli v ní dřímá herecký talent a nejedná se jen o Buffy. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Vydávání se za někoho jiného či záměna identit není na filmovém plátně nic nového. Nicméně, zde se tvůrcům podařilo vybudovat na tomto klišé velmi dobrou dramatickou atmosféru. Napětí na každém kroku, nová odhalení, zvraty a intriky. To vše podkresleno zajímavou hudbou. Ze seriálu mám sice od začátku takový "déjà vu", pocit již jednou viděného, ale Sarah i ostatní herci hrají výborně a napínavé to je, že by se to dalo krájet...a po šesti dílech slupnutých na posezení si rozhodně dám další dávku... # 85% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Telenovela hadr, milostne mnohouholniky, dvojcata, twisty, vrazdy, a to vsetko len v 22 epizodach. Pre mna guilty pleasure, Gruffuddovmu Andrewovi som priala happyend. Skoda ze zrusene, mohli pridat este uzatvaraciu epizodu aspon, konci to zjavne pocitajuc s S2, hoc mnoho veci sa aj uzavrelo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- K Ringeru jsem se dostal tak nějak nenápadně. Tento seriálový žánr nijak zvlášť nevyhledávám a musím i uznat, že na první pohled Ringer vypadá jak laciná a nudná telenovela. Ona to tak trochu vlastně telenovela je, ale rozhodně ne laciná a už vůbec ne nudná. Ringer je ukázkovým příkladem perfektního seriálového dramatu, kde o zvraty není nouze. A že ty zvraty a odhalení jsou opravdu lahůdkové. Já už jsem, co se týče sledování seriálové tvorby, tak trochu veterán a přesto mě dokázal Ringer uchvátit a mnohokrát překvapit nečekaným dějovým twistem. Ringer rozhodně není seriál hloupý, na což bohužel v USA doplácí a sledovanost je vcelku nízká. Upřímně budu doufat pro obnovení, ale velké naděje si nedělám. Hodnocení série: 5/5 ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů poslední doby co jsem kdy viděla! Nejenže je to napínavé ale má to prostě skvěle odsípající děj sice to spolu díl od dílu více a více souvisí propletením různých vztahů a situací a retrospektivně se vracející děj do předešlé doby pro objasnění určitých bílých míst v ději. Nevím jak se to bude rozjíždět dále ale sama jsem pokaždé až neskutečně napnutá a natěšená na další díl, že si neumím představit se na to nepodívat. Myslím, že hlavně o to tu jde. Udržet tu divákovu pozornost tak dlouho jak jen je to možné bohužel většinou se takový proud informací stane nezajímavým. Doufám, že u tohoto(pro mě)skvělého díla se mi to nestane. Velký dík za obsazení hlavní dvojrole Sarah Michelle Gellar! ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Update proveden po shlédnutí celé první série (19. dubna 2012). Na počátku mi některé jednání postav připadalo absurdní a absolutně nelogické, což jsem přičítala tomu, že nemáme veškeré informace a tedy ani nevíme, proč zrovna takto jednají. Doufala jsem, že, až se dokončí první série a bude složena celá skládačka, ukáže se, že jejich jednání bylo naprosto logické a jiné být ani nemohlo. Avšak po skončení celé série, je mi jasné, ža na dokončení skládačky si ještě musíme minimálně jednu sérii počkat...(a doufat, že nějaká bude). Po pilotním díle jsem byla docela zvědavá, jak bude děj pokračovat, po dalších pak, zda se děj bude ubírat, kam předpokládám. Docela ano, jen párkrát jsem byla překvapena, přičemž většina z těch překvapení pak skončila někde v rozvětveném ději ve ztracenu nebo “nárazem do zdi”... Scénář opravdu nic moc, námět nepůvodní (jak zde již bylo napsáno), vždy mám pocit, že jsem, co se tam odehrává, již min. jednou viděla. Přesto jsem se již na začátku rozhodla dát seriálu šanci, a obavy, že, bude-li mít přes 20dílů, jej nevydržím sledovat, se nenaplnily. Ani času stráveného při něm nelituju, jedná se o mírně nadprůměrný seriál. Pokud ho zhodnotím z čistě ženského hlediska, tak jsou tam pěkný lidi, pěkný interiéry i exteriéry a několikrát měla SMG opravdu nádherné šaty. Hvězdičky, které byly uděleny po zhlédnutí prvních deseti dílů, jsem nakonec seriálu ponechala i po skončení série. Zač? Určitě za Ioana , který je jako finančník ..., naprosto okouzlující (sluší mu to tam tak, že by ho člověk chtěl i domů ;-))) a i herecky je světlým bodem seriálu. Dávám jemu samotnému hvězdičku a půl a otevřeně přiznávám, že jsem seriál rozsledovala i dosledovala kvůli němu. Ty zbylé 2.5 jsou za to, že se tam furt něco děje (byť to občas bylo značně otřepané a s příliš mnoha zvraty, které občas vedly k nelogičnostem) a v neposlední řadě za to, že jsem se pokaždé těšila na nový díl a nyní i na novou řadu... (což sice považuji za osobní úpadek vkusu, jak tady již kdosi jiný píše, ale co už nadělám). ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Skvělí seriál. Každým dílem lepší a lepší. Má to spoustu obratů - divák se rozhodně nenudí. Velká škoda (za kterou si CW TV může sama), že seriál zrušili. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Váš život je v troskách... Jste bývalá feťačka, nemáte peníze a k tomu všemu vám někdo usiluje o život. Do toho vaše identické dvojče spáchá sebevraždu a vy ztratíte i svoji rodinu. Smutný, co? Jak se dostat z téhle bezvýchodné situace? Je to jednoduché. Předstírejte, že vaše sestra nezemřela, předstírejte, že jste ona. Absurdní? Možná. Váš život ale tímto činem získá úplně nový rozměr. Jako mávnutím kouzelného proutku jste najednou bohatí, máte úspešného manžela, kamarády, dům, vlastně vše, co si můžete přát. Ale co by to bylo za seriál, kdyby vše bylo tak idilické? Všechno totiž nemusí na první pohled být takové, jaké se zdá. Ani život vašeho zdánlivě ideálního a lepšího dvojčete. A tady začíná ta pravá zábava. Ringer je boží guilty pleasure, u kterého si napětím budete ohryzovat nehty a budete sjíždět jeden díl za druhým. Zvraty tak brutální, že pokaždé, když si myslíte, že víte na čem jste, zjistíte, že nevíte vůbec nic. O to více překvapivé je rozhodnutí zrušení seriálu. Je to škoda. Seriál s takovým potencionálem se nerodí každý den. Jsem ale ráda i za tu jednu sérii, byla prostě super. Já jsem ji stihla zkouknout za dva dny. Kolik budete potřebovat vy? ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím říct, že mám malinko dilema, na jedné straně jsem samozřejmě rád, že se Sarah Michelle Gellar vrátila na televizní obrazovky a to v docela dobré formě ale na straně druhé jsem si nemohl nevšimnout toho, že nám Sarah docela výrazně dozrála (jak herecky tak vzhledově) a malinko zestárla. Její smutný pohled a jednoznačné herecké kvality patří mezi velké klady prvního dílu i ostatní herci se snaží a pokud by to takto zůstalo i nadále nebudu se zlobit. Posmutnělá až depresivní atmosféra je rovněž podařená, jediné na čem by se mohlo zapracovat je scénář a hudba, ta by mohla být o něco výraznější a rozhodně bych vyhodil ty zbytečné písničky co sem tam začnou hrát. Prozatím musím tedy říct, že Ringer se víceméně povedl, což je samozřejmě dobře, snad budou další epizody jen lepší. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Po 4 dílech snižuju na 3, neděje se vůbec nic zajímavýho, řešej se vztahy, vztahy, vztahy. Stává se z toho soap opera. ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Nenudil jsem se, takhle vám to řeknu. V podstatě jsem měl sice pocit, že už jsem podobný námět snad viděl už stokrát, na druhou stranu na Ringer bylo stále něco zajímavého, co mě dokázalo částečně vtáhnout do děje. Uvidíme, jak dopadnou další epizody, plánuji se dívat dál. ()

Reklama

Reklama