Reklama

Reklama

Inventura Písniček pod rentgenem

(pořad)
  • Československo Písničky pod rentgenem
všechny plakáty

Obsahy(1)

V letech 1976 vznikal v brněnském studiu hudební cyklus mapující tehdejší populární scénu. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Nenapadlo by mne, že dám normalizačnímu hudebnímu pořadu vysoké hodnocení. Ale mimo průměrných písní Karla Zicha a dua Paleček-Janík jsou všechny ostatní nadprůměrné a jedna naprosto geniální - CK Vocal a Doky, vlaky, hlad a boty. Samozřejmě - moderátor je z dnešního pohledu až parodický, nechtěně připomínající Milana Šteidlera v Pražské pětce... ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Konečně na "pamětnickém" programu něco jiného než stále uváděný střední proud a dechovka. Milé překvapení jako dělané pro mě a až na jednu dvě výjimky mé oblíbené kapely a zpěváci. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem nějakou normalizační hrůzu, ale byl jsem příjemně překvapen. C. K. Vocal, Hana Hegerová, Vl. Mišík, Modus... I V. Neckář a M. Rottrová tam mají lepší kousky ze svého repertoáru. Nakonec nejslaběji tam působil Olympic. Videa prajednoduchá, ale o to více se lze soustředit na hudbu. Asi opravdu to nejlepší z tehdejšího popu. A naprosto neuvěřitelný průvodce pořadu, který působí naprosto uměle. ()

Zajímavosti (1)

  • Renomovaný hudební kritik Jiří Černý považuje pořad za to nejlepší, co na téma hudby v bývalé socialistické televizi vzniklo. (sator)

Reklama

Reklama