Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudní drama, vyděračství a krásná mladá Loretta Young. Ale vezměme to popořádku. Sir Alan Dearden (Franchot Tone) je úspěšný a vážený člen londýnské společnosti a má se stát vůbec nejmladším vrchním prokurátorem. Jenže v tu chvíli se objeví vyděrač s milostnými dopisy, které kdysi Alan napsal své lásce (ještě před tím, než poznal svou manželku Helen Dudley Dearden (Loretta Young). Hrozí zveřejněním dopisů, což by v té době vedlo ke konci kariéry (adresátka dopisů byla totiž vdaná). Lady Helen zaplatí dva tisíce liber, ale jak je obvyklé, tím požadavky vyděrače nekončí. Zápletka houstne – v případu vraždy oné bývalé milenky se Sir Alan dostane do podezření a co čert nechtěl, v jiném případu je zapletena jako svědkyně i jeho manželka. Její svědectví může osvobodit nevinného muže, ale přitíží manželovi. Navíc se znovu objeví vyděrač a přitom se ukazuje, jak těžké je dokázat, že se v určitém okamžiku (to je ona nechráněná hodina z názvu) něco nestalo, když nejsou svědci. Jak se Lady Helen rozhodne a jak vše dopadne? (Peabody)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Aby zachránila advokátní karieru svého manžela, odkoupí Lady Helen (Loretta Young) vyděrači kompromitující dopisy. Při předávání peněz vidí, jak se z útesu zřítí nějaká paní. Krátce nato obžaluje její manžel (Franchot Tone) muže mrtvé z vraždy. Jen Helen může dokázat jeho nevinu, pak by ale vyšlo najevo i vydírání..., Je to za tři a půl šternu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sudne dramy ma bechavaju uplne chladny,, to bude aj tym ze  nie som pravnik. Potom trochu zaujali veci ako vydieranie a  akesi dopis ktore mozu niekoho skompromitovat - klasika zenac bol neverny a nasiel si sexicu .... nuda, sed a priemer, takych scenarov pise zivot   40 % ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama