Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Já bych nebyl tak přísný. Se Superstar a podobnými pořady podle mě záleží na tom, kolik už jste viděli ročníků. Čím víc toho člověk viděl, tím méně ho ty následující budou bavit. Z toho by mi skoro vycházela nepřímá úměra v tom smyslu, že čím nižší hodnocení daný uživatel dal, tím více ročníků Superstar viděl. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Češi a Slováci stále hledají nové a nové zpěváky, ačkoliv o žádné nestojí a týden po finále si nikdo nebude pamatovat ani jméno vítěze. Sračkoidní pořad hodný vytření prdele. Zatímco ve světě tento skvost boduje už jen v rozvojových zemích, Nova už má 120. řadu. Smyslnost měl tento pořad v roce 2004 a po první řadě taky měl skončit. Celá tahle estráda se honí sama za svým ocasem a ani ten střih a náplň jednotlivých dílů nestojí za nic. Skutečné dno televizní zábavy. 5% ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Po několika letech sleduji SuperStar téměř pravidelně. Nevím proč. Možná mě fascinuje, že v top čtveřici jeden zpívat neumí absolutně (a všichni z toho mají srandu) a jeden prakticky taky ne (a porota ho vrátí, když konečně vypadne). Jako soutěž o nejlepšího zpěváka to tedy nefunguje už ani oficiálně - na soutěž o popularitě se ale pořad málo věnuje finalistům. Je to taková podivná změť nudných moderátorů a špatných zpěváků, kde nikomu nejde o zpěv, ale všichni pořád zpívají. ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Zase? . . . Šašsko Solvinská SopelSrát navždy... Soplím do kapesníku. Soplím do vreckovky. %-( . . . Tak šup šup a hlavně ten rýtmus, děcka... %-[] - - - Bez nasrání, bez zájmu, bez hodnocení, bez komentáře... °-/ - - - (Tank č.23) ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Dať Rytmusa do poroty? Geniálny ťah. Nemám ho rád, ale teší sa obrovskej fanúšikovskej základni. Takže hlavne násťroční, si pridu na svoje. Celkovo neviem ako by som to mal hodnotiť. Ako show to funguje a vypadá to rozhodne lepšie ako odovzdávanie Českého leva. Nevyhľadávam to, ale keď na to náhodou prepnem, nenadávam. Takže asi za 3*. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie sebe sama jen se stále horší a horší porotou a soutěžícími. Kdy už manažérům dojde, že tudy cesta za televizní zábavou dávno nevede. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na úvodních castinzích jsem byla pohoršena a nechápala chování především Pala Habery, jehož jsem vždy jako porotce měla ráda a oplývá pro mě charismem. Zde jsem ho ale mnohokrát měla chuť vyliskat. Přišlo mi, že se někdy choval jak totální kretén. Pak jsem zaznamenala, že se na castingu objevil fenomenální a nádherný Petr Ševčík, kterého jsem zbožňovala už při minulé sérii. Začala jsem tedy sledovat kvůli němu. Poté se děj přesunul k semifinálovým kolům, kde se Palo ukáznil, a opět nabyl své profesionality. Už tady začala dvojice Tina a Leoš prokazovat své moderátorské umění. Mareš občas tradičně křečovitý, ale Tina se mi hodně zalíbila. Je sympatická, přirozená a spontánní. Dokáže být i sebeironická, tak, že jí to věřím a nemám pocit, že to má dané scénářem. Snad v každém přenose na mě sypou nehorázné množství zábavných hlodů a často z nich mám výbuchy smíchu. V porotě nejvíce perlí právě Palo a Rytmus, který je opravdu zajímavý člověk. Často dokáže pronést zajímavé a podnětné názory, se kterými zcela souhlasím a jindy ho zase zcela nechápu, když se začne ohánět v tom "že takto nevypadá moderní muzika" nebo, že je někdo "naprosto nepoužitelný v šoubyznysu." A aktuálně, poslední asi tři kola, mě už začíná svým chováním strašně štvát:) Sleduji především kvůli Péťovi Ševčíkovi, Bětce Kolečkářové a úžasné, fenomenální a nádherné Gabči Gunčíkové. Tato dívka má geniální hlas světových kvalit. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Celá intelektuální ČSFD tu poctivě nahází odpad, i když neviděla jediný díl, nebo (což je snad ještě horší) i když na to kouká pravidelně každý víkend, ale nemůže se před zbytkem internetových přátel shodit. Osobně jsem nikdy nebyla o víkendu přilepená k televizi a stanici Nova; do Británie se ke mně vlastně doneslo jen pár jednotlivých vystoupení nahraných věrnými fanoušky na YouTube. Nejsem tedy nijak negativně poznamenána vatou o životních příbězích vystupujících, ani moderátorským stylem Mareše, a asi právě proto mě i těch pár pětiminutových ukázek celkem bavilo. (Sledovanost na YouTube hodně napoví, co za to stojí.) Ano, pravděpodobně bych nedokázala říct jména ani třech letošních (semi)finalistů a zbytek země na tom jistojistě za dva roky bude podobně, ale to nic nemění na tom, že odpad si představuju úplně jinak. Dodatek 9. května 2011: V záchvatu nějaké šílené předzkouškové prokrastinace jsem nejen začala sledovat Britain's Got Talent a America's Got Talent, ale neodpustila jsem si pustit i několik novějších klipů právě ze Superstar. A nemůžu si pomoct, ale v porovnání s britsko-americkou verzí talentových show je to hrozná slabota. Kupodivu i pěvecky, prestože zrovna v AGT a BGT o zpěv jít vůbec nemusí. Nicméně když si vezmu úroveň režie, střihu, poroty, moderátorů a soutěžících, je rozdíl v kvalitě asi jako kdybyste srovnávali zrcadlovku od Canonu s foťákem v mobilu za tři tisíce. Nějak nechápu, že se něco tak šíleně neprofesionálního vůbec může dostat do televize. Na odpad to pořád není, ale už začínám místnímu hodnocení celkem rozumět. ()

hellstruck

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbí jak lidé brečí na facebooku že jim vypadl oblíbenec a pak přijdou sem a aby neztratili tvář,dají odpad:) Mě to bavilo,i když mě Rytmus s*al( Mareš ho pěkně stíral) a Tina nebyla vůbec plnohodnotná náhrada za úžasnou Adélu. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jediný uspokojení vidím fakt, že tahle snad miliontá vyčpělá, nudná, trapně vnucovaná a rádoby bomastická superstar byla po dalším velmi kvalitním pořadu (Tisíc a jedna noc) pro Novu dost nepříjemnej finanční propadák. Navíc mě iritujou ty jejich lákavý slogany jako "změň svůj život" a "jdi za svým snem" a "i ty můžeš být superstar" a podobně. Kdo si proboha pamatuje aspoň jednoho výherce týhle soutěže? Krom Langerky? To snad tahle řada bude jiná? To těžko. Ale je to pochopitelný, Česko Slovensko bude nejspíš superstar hledat ještě hodně, hodně let, protože Nova z toho bude ždímat prachy, dokud nebude Mareš šedivej. Skoro na Novu nepřepínám, ale když už to udělám, tak je tam vždycky Mareš! Bože, co je to za hroznou nemoc? Naposledy na mě juknul z padesátky Michala Davida a teď tohle. Za chvíli asi bude moderovat zprávy. Počkat, ale je to Nova, tak čemu se tu divím... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani horší, ani lepší než předešlé výrobny brzy zapomenutých hvězdiček.. všichni víme, že tohle degraduje smysl televizní tvorby, ale odsuzovat to nehodlám. Habera s Osvaldovou stále baví, naopak po vypadnutí dle mého talentované Sáry Milfajtové koukám jen tehdy, když je jinde reklama, nudím se nebo nemůžu usnout!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pri prvej, nanajvýš druhej sérii, bol tento hudobno súťažný projekt ako tak zábavný, ale toto už sa naozaj nedá pozerať. Do kedy ešte chcú ľudí otravovať s takýmito kravinami? Už to nemá žiadnu úroveň. Horšiu moderátorskú dvojicu akou je pojašený kozel Leoš Mareš a akási exotická kráska, čo si hovorí Tina som už dlho nevidel. No a slávna porota? Samozrejme, že v nej nesmie chýbať socialistický poprocker Habera. Ten je jasný. Ku nemu pribudol raper z Piešťan Patrik Vrbovský. Arogantne sebavedomý trkvas. Vulgárny, namyslený narcista. A do štvorice ešte nejaké dve české krošne, ktoré ani nepoznám. Blondýna s chlapským tetovaním na ramenách a stará, škaredá, drzá žaba Osvaldová. Kvarteto smiešnych klaunov. Za číslom hľadajú tvár superstar, ale jediné čo najdú bude odpad! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

U prvních castingů jsem se docela zasmál, ale jinak hodnotím tento pořad jen jednou hvězdou a doufám, že si dá už NOVA pokoj a do takovýchto pořadů už se nebude nikdy pouštět. / Viděné epizody cca *9.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No to je děs zase jednou a opět, Nova prostě neumí vymyslet nic nového a stále se sere s podobnými stupiditami. Vždyť se na to nedá dívat. Z poroty jde jen možná tak Gábina Osvaldová, z moderátorů ani jeden, navíc Leoš se mi hnusí čím dál tím víc. Ze soutěžících tak maximálně pár legračních jedinců ve hvězdné pěchotě. FUJ! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prevažná väčšina užívateľov vo svojich profiloch rada píše akú hudbu počúvajú a že ju majú radi. Superstar je z prevažnej časti o hudbe , takže neviem či to ide dokopy, dávať odpad bez mihnutia oka a tvrdiť, že zbožňujem hudbu. Isté výhrady môže mať každý, rovnako ako aj ja. Spočiatku je tam hromada pacientov, ktorí si myslia. že vedia spievať. Nemusia vám sedieť porotcovia...Súhlasím Rytmus je kus chuja. Celé to šialenstvo okolo... Trošku poklesla moderátorska úroveň, Banášová je nenahraditeľná, ale Mareš to často zachraňuje. Cez všetko zlé, keď po pár castingoch vytriedime burinu a ostanú speváci, ktorí spievať vedia, tak potom sa to naozaj pozerať dá a mňa to baví. Podať známe piesne inak, často krát zaujímavejšie ako originál, to ma baví. Užívam si hlavne rockové kolá. Každá superstár vychrlí desiatky dobrých spevákov, v ktorej sa vždy nájdu aj komplexní a všestranní muzikanti. Tohto roku J. Oravec a M. Piňák, ktorí hlave pre svoj vek nikdy nedostanú dostatočný počet hlasov. Toto sú pre mňa talenty, ktoré majú reálnu šancu uplatniť sa a obohatiť česko-slovenský hudobný trh. Či sa ostatní speváci uplatnia? Možno áno, možno nie. Koho to trápi? Show účel splní a dokonale zabaví a tí, ktorí na to majú, sa v showbiznise nestratia. Neviem kto vyhrá, ale vyhrať by mala G.Gunčíková alebo Lukáš Adamec. Aby bolo jasné, neznášam všetky známe reality show a vyhýbam sa im. Superstár je jedina výnimka. 80%. S Banášovou by to bolo čistých 100%. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Spíše jen útržkovitě jsem viděl/slyšel cca čtyři díly a pokud to poprvé bylo ještě docela neotřelé, teď už se mi ze všech těch nagelovaných, osobitosti zbavených a průměrně zpívajících (ano, asi zpívají lépe, než většina z nás, ale věří snad někdo tomu, že je mezi nimi osobnost, která opravdu rozvíří naše plesnivé popové končiny?) puberťáků, kteří na povel roní slzičky, když zrovna nevypadnou, maximálně tak otevírá kudla v kapse. A děkuju tetičce, mamince, kamarádkám a všem úžasným lidičkám, že mi poslali hlas! Mimochodem, ten, kdo dokázal do poroty nacpat Rytmuse, který je víceméně jen aktuální pózou nejmenovaných komunit a jehož "hudební" ambice podtrhuje "skladba" Čo ti jebe, by zasloužil cenu Recese století. Zábava bez úrovně. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Kolikátá že už? Jemi to fakt jedno. SS byla pěkná maximálně taprvní. A paktřeba Xfaktor...první! Tohle je vyšťavené hovno ()

Reklama

Reklama