Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Natabar 

všechny recenze uživatele

Kde jsou dnes Langerová, Horváth, Drda, Chodúr či X-Factorový Zonyga?! Krom Langerové, která jediná měla šmrnc netuctovosti a třeba zase vypluje, jsou všichni tam, kde patří - v propadlišti dějin. Opravdu tahle soutěž není o hledání talentů. Je jen a pouze o vydělávání peněz na nadějích a iluzích více či méně soudných pubescentů. - Ta jedna hvězda za každo-ročníkový údiv nad neuvěřitelnou absencí studu sebevražedného komanda zvaného též Hvězdná pěchota. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No to je děs zase jednou a opět, Nova prostě neumí vymyslet nic nového a stále se sere s podobnými stupiditami. Vždyť se na to nedá dívat. Z poroty jde jen možná tak Gábina Osvaldová, z moderátorů ani jeden, navíc Leoš se mi hnusí čím dál tím víc. Ze soutěžících tak maximálně pár legračních jedinců ve hvězdné pěchotě. FUJ! ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté, ako vždy. Už je to dávno ohrané a dávno to už nemá také kúzlo ako prvé série a ako predchádzajúca (prvá) Česko Slovenská Superstar. A do toho v porote tentokrát oxiduje Rytmus, ktorý ide podľa môjho názoru mimo ostatných porotcov (stačilo mi v prvom semifinálovom kole). Tak prečo som dal vlastne 3*? Nemôžem povedať, žeby ma to nebavilo a zároveň nemôžem povedať, že je to blbosť (aj keď vlastne je), na ktorú sa nedá pozerať. Práveže dá a bohužiaľ já som ten prípad, ktorý Superstar pozerá (lepšie ako hodiny vysadávať na Facebooku a kecať o somarinách). A vôbec sa za to nehanbím, aj keď filmy nehodnotím tak pozitívne (teda, ktoré sa mi nepáčia) i keď sú kvalitatívne úplne inde, teda aspoň podaktoré, ale mňa nudili. /60%/ ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by kvalita dalších pokračování ať už nejdřív české superstar a poté i československé nějak klesala, ale všichni už jsou tím otráveni a přehlceni. Mě to zatím ale pořád v celku baví a vždy se najdou lidi, co opravdu umí zpívat. Jen bych už na casting nepouštěl ty kokoty, co se chodí v každé řadě jen ukázat. ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Je hlúposť dať tomu hodnotenie - Odpad! len preto, že je tam Rytmus. Navyše musím uznať, že Rytmus tam aspoň hodí pár vtipných hlášok. Určite je to najlepšia súťaž, pretože sa tu hľadajú hudobné talenty a ja som na hudbe dosť závislý. Nieje to niečo, kde ľudia súťažia aby len vyhrali peniaze a ,,pobavili" divákov, potom tí najväčší exoti vystupujú v iných reality show a zaplavujú titulky a neskôr sa na nich zabudne. Tu ide o niečo úplne iné. Napríklad taký Peter Cmorík, Zdenka Predná alebo Aneta Langerová by neboli tam kde sú, keby neboli v tejto súťaži. Takže mne sa na to dá pozerať a nemusím byť ani žiadny zamilovaný puberťák. Už som si našiel aj pár skvelých spevákov, u ktorých ma zaujíma ich štýl hudby a som zvedavý na ich tvorbu a to ani nepostúpili zo semifinále do finálových kôl. Takže podľa mňa si v porovnaní s inými trápnymi reality show ČS Superstár nezaslúži hodnotenie absolútneho odpadu. 70% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama