Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Už bych se fakticky dokolečka jenom hloupě opakoval, protože platí prakticky úplně to samé a to do jediného puntíku, co jsem už jednou napsal u předešlých odvysílaných verzích. Tato série je navíc ještě delikátnější, protože má snad nejhorší složení poroty v historii této pěvecké soutěže u nás. Proto doufám, že tohle je vrchol všeho toho okolo a další série už na našich televizních obrazovkách nikdy neuvidíme. Howgh. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pri prvej, nanajvýš druhej sérii, bol tento hudobno súťažný projekt ako tak zábavný, ale toto už sa naozaj nedá pozerať. Do kedy ešte chcú ľudí otravovať s takýmito kravinami? Už to nemá žiadnu úroveň. Horšiu moderátorskú dvojicu akou je pojašený kozel Leoš Mareš a akási exotická kráska, čo si hovorí Tina som už dlho nevidel. No a slávna porota? Samozrejme, že v nej nesmie chýbať socialistický poprocker Habera. Ten je jasný. Ku nemu pribudol raper z Piešťan Patrik Vrbovský. Arogantne sebavedomý trkvas. Vulgárny, namyslený narcista. A do štvorice ešte nejaké dve české krošne, ktoré ani nepoznám. Blondýna s chlapským tetovaním na ramenách a stará, škaredá, drzá žaba Osvaldová. Kvarteto smiešnych klaunov. Za číslom hľadajú tvár superstar, ale jediné čo najdú bude odpad! ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Mé první hodnocení znělo odpad!. Po zhlédnutí několika (necelých) dílů zdvihám na jednu hvězdu. A to hlavně díky nekončící fantazii stylisty Leoše Mareše, kterému evidentně nedochází nápady, jak z tohoto moderátora udělat sen každého modního kritika (to myslím ironicky) a vystajlovat ho tak, že všem bloggerům z The Sartorialist naskakuje husí kůže...Hudebních výkonů, které by zaujaly, se ovšem nedočkáte. A já mám jinak hudbu ráda. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty pitcho fuj!Celkem...podotýkám celkem snesitelná předchozí verze,kde se dalo něco občas poslouchat(to víte,nedělní večery bývaly nudné :-) nahradila grupa zrůdiček,co se pokoušejí zpívat,nejen že se z toho stala přehlídka imbecilních retardíčků nehodících se ani do Bravo Girl,on je tam i vyfešákováný blbeček,který znásilňuje odkaz Boba Marleyho pro svůj kariérní postup a bandička školaček,která ani neví,kde je Jamajka,mu to žere i s naviákem.Co se týče Mareše ten už jasně dal najevo,že jeho lepší časy jsou pryč,o moreně co stojí vedle něho ani nic nevim.Porota se skládá ze zakomplexované textařky,zpěváka,jehož největším úspěchem je stejně Fontána pre Zuzanu dvie :-D,zpěvačka která by nebyla drsňačka ani kdyby si strčila rozpálenej pohrabáč do prdele a Rytmus,člověk který u mě klesnul o deset tříd níž,stala se zněj figurka,která dělá přesně to,co ve svých hitech odsuzoval,zaprodal ses ty shite.Ech sem se ale rozepsal :-) 0%. ()

Mr.Ripley odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem vážení čistě nekriticky úmyslně shlédl Superstar, abych byl přeci jen trochu v obraze. A musím říct že vody trapnosti a odpadu ještě nikdy nebyly překročeny tak dalece. Vrcholem není slizký Mareš ani vyfluslá Tina, ani dokonce "Mistr Rytmus", ale především pěvecké výkony soutěžících (Dvě světlé výjimky se najdou). Už chápu tu chabou sledovanost, ono se to fakt po jednom shlédnutí dál nedá! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama