Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (580)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto nelogická zhovadilost, kokotina a kardinální pitomost, na kterou se dá docela spokojeně koukat. S výjimkou mistra ,,Ústní obrny" definitivně nejhůře obsazený film, jaký jsem letos viděl, a přitom se na to dá docela spokojeně koukat. Rákosník imbecilně rákosí, Khal Drogo měl chcípnout hned, jak se ve svém vůdcovském šapitó dotknul Kalící, scenáristu by jste už po pěti minutách ,,děje" nejraději prohnali skrz masokostní mlejnek - přesto si myslím, že se Vám na to bude docela spokojeně koukat! Jediné varování ze své zahrádky bych si dovolil, pane učiteli. Jestli to budeme s tím věčným poctováním osmdesátkám přehánět ve stávajícím tempu, tak nám za chvilku naroste natupýrované háro, oblékneme vínové sáčko s vycpávkou a zařadíme se do fronty na Pomádu, prozpěvujíc si při tom spartakiádní hity! ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tam, kde zklamal Simon West a Arnie se Slyem si nebyli ve svých prvotních comebackových záležitostech až tak úplně jistí v kramflecích, Walter Hill přichází se skutečně nefalšovanou osmdesátkovou podívanou. Stoprocentně přesný Sly, co se s ničím a nikým nepáře a moc toho nenamluví, děj, co odsýpá a akce, z které je cítit fyzično a nekompromisnost. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

K čemu mi je fakt, že film sice přežvýkává atmosféru akčňáků osmdesátých let, když je to v dnešní době utahaná a vesměs nudná záležitost, která navíc stála v přepočtu miliardu korun českých, které teda nejsou vidět ani z jedné třetiny. Sly vypadá a určitě i je na tom výborně po fyzické stránce, Momoa má zase pro záporáka parádní parametry, takže se logicky těšíte na finálovou konfrontaci. Říkal jsem si, že když se souboj vydaří, dám sem tři hvězdy. Jenomže kamera se až moc lepila na soupeřící těla a frekvence střihu odpovídala srdečnímu tepu po výběhu na Říp. Navíc zakončení celého souboje je pro mě wtf. Scénář legrační, tempo pomalé, bez gradace a pár přestřelek a Slyových loktů to prostě nezachrání. Bohužel nemám jediný důvod si film pustit znovu, v kinech totální propadák a myslím, že je čas si připustit, že éra těch největších akčních hrdinů opravdu končí. Protože že bych se nějak moc těšil na Expendables 3 nebo Trojčata, se fakt říct nedá... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Sung Kang je mojou najobľúbenejšou tvárou zo série Rýchlo a zbesilo, ale v spojení so Stalloneom vyzerá ako debil. A keď sme už pri tom, aj Sly (inokedy starý dobrý tvrďák) je tentokrát voľajaký čudný, nudný a o ničom. Scenár je jedným slovom hrozný a starecká réžia Waltera Hilla to definitívne pochováva. Slabé sú aj akčné scény. Slabé je všetko. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem nečekal nějakou velkou akční pecku, ale nakonec mě to docela překvapilo teda spíš hlavně hlášky který do sebe kosej Kang se Slyem ,,přeraž mu hnáty a přerecituje ti celý koncert the Who" co se týče akce myslím že žánr krimi spíš převažuje.. přestřelek bylo pár a fighty byli krátký a bylo jich hergot málo. Ale zase to zachranily Stalone a Kang díky kterým přidávám tu čtvrtou hvězdu. Country hudba mi moc do filmu neposavala ale jinak to byl dobrý akčnák. ,,budeš bojovat nebo mě chceš unudit k smrti? jsme snad zkurvený vikingové?" ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Bulleit Bourbon, který Sylvester Stallone popíjí, skutečně existuje. Vyrábí se už 150 let a samozřejmě pochází z Kentucky. Používá se při soutěži Diageo Reserve World Class, a dokonce je k sehnání i v ČR. (Locksley)
  • Červený automatický nôž používaný vo filme je značky Microtech Halo. (beso74)
  • Původně byl na pozici režiséra obsazen Wayne Kramer, ale poté, co se nedokázal se Stallonem dohodnout na pojetí filmu, projekt opustil a uvolnil tak místo Walteru Hillovi. (oje)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama