Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Přímočará natuplá stylovka na jedno použití ze staré školy, které nejde k duhu akorát nevysoký rozpočet, který pravděpodobně padl především na platy jmény profláknuté pětice. Zbytek obsazení pak tvoří naprosto úděsní (ne)herci, kteří nejsou schopni pronést repliku tak, aby zněla aspoň trochu přirozeně. Druhá vada na kráse je tlačení Stalloneho do noirovsky laděného cynicky uštěpačného voice overu. Sly má sice mnoho předností, ale přednes vět rozvitých k nim tedy nepatří. Pokud však zrovna mlčí či pouze cedí z úst údernou hlášku, tak je stále kabrňák. Jinak není moc co vytýkat; pokud tedy nečekáte něco jiného než výše zmíněné. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý. Ačkoliv mám Sylvyho S. rád, jeho unylý výraz a huhňání mě nějakým zvláštním způsobem přímo extaticky fascinuje, dovedu si tento film představit spíše s někým jiným. Když už se to točí kolem toho toporného, nezajímavého a těžce postradatelného Vietnamce, společníkem mu mohl být kdokoliv, třeba tenhle ksicht, bylo by to slušný krimi, zkrátka adekvátní nízkorozpočťák. Dneska už je člověk asi zvyklej na jinší standardy a tak mu třeba nepřijde moc pod nos tento Slyův odskok mezi akčně nabušenými Expandably. Tenhle film byl nějaký divný, cosi mi tam pořád nešmakovalo asi jako zasmrádlý krevetový koktejl na svatbě nejlepšího přítele. Víte, že se z toho poserete jak doga, ale sežerete to, protože je to prostě váš kámoš... Ona vůbec zápletka tohoto snímku stojí za vyližpepu. Nejdrsnější nájemný killer pod zapadajícím sluncem dělá bígla vietnamskýmu policejnímu cucákovi a ještě mu předhodí svou sexy dcéru... no ty mi ho vyndej a omlať o schody ve čtvrtým patře. Během filmu jsem se sice mnohokrát dobře bavil, final fajt taky docela šel, ale celkově si to ode mě víc jak tři hvězdy z milosti boží nezaslouží, checht. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tadiaľto cesta nevedie. Po každej stránke vo svojich najlepších okamihoch nanajvýš priemerné, extrémne zhovadelé a toporné až hrôza. K tomu tempo, pri ktorom by jeden stihol napísať scenár pre dve pokračovania (tá súčasná tendecia trilógií mi pomaly vyžiera do mozgu slušnú dieru), údesný príbeh a dialógy na úrovni batoľaťa alebo 13-ročnej smažky, mierne retardovaný Slater a Jason Momoa s výzorom psychopatického úchyla, ktorý v detstve spadol z Marsu rovno na hlavu. Walter Hill by si zaslúžil tú distribučnú "jednu medzi oči" a ešte by mal pekne poďakovať. 30% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Slajíku, ty vole, mám tě rád jak vlastního, ale to mě nemůžeš přece dělat, aby jsi mě třetinu filmu problafal nějakejma pseudomoudrama. My, co jsme přísahali věrnost akčním osmdesátkám, to musíme v těhle těžkých digitálních dobách rubat hlava nehlava, trousit hlášky a srát na korektnost. Jako pokuď došlo na akci, tak výborný, hlavně závěrečnej fightíček dobrý, to ledabylý hození sekerou bylo těžce sexy, ale podstaný na tomhle souvětí je slůvko "POKUĎ" ! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Žádný velký zázrak se opravdu nekoná a nebýt Stalloneho v hlavní roli, bylo by hodnocení ještě o hvězdu nižší. Scénář vůbec nemá čím překvapit, jedině snad tím, jak připomíná scénáře, v nichž se poslední roky rochní pánové Seagal, Lundgren a další. Režie nijak zázračná, akčním scénám chybí napětí, a jediné, co za něco stálo, byl závěrečný souboj se sekyrami, který ovšem dost hloupě skončil. Co se mi opravdu líbilo, byla Mazzarova hudba, kterou samotnou poslouchám už nějaký ten týden. Mám-li porovnávat, Arnoldova nápaditější a méně vážná/směšná Konečná jednoznačně vítězí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Po snímku Zabijaci (1995) sa jedná o druhý film, kde Sylvester Stallone hrá nájomného vraha. (chochi18)
  • Natáčení probíhalo od 27. červne do 25. srpna 2011 v Louisianě, New Orleans a New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Scéna z traileru, ve které se ptá Bobo (Sylvester Stallone) detektiva Kwana (Sung Kang), jestli si z domu přivezl nějaké kung fu, se do závěrečného střihu nevešla. (korbitch22)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama