Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (581)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Drsné filmy o drsných mužích aneb Walter Hill nezklamal a přichází se zábavnou jednohubkou okořeněnou motivem generačního střetu mezi klasickým nájemným vrahem a moderním zabijákem. BULLET TO THE HEAD je vcelku podařená hillovka (nechybí neony ani živá hudba) a různými tématy dává vzpomenout na Walterovy kousky z jeho nejlepších let (osmdesátých). Příkladem můžou být 48 Hrs., Red Heat (polda/zločinec, domácí/cizinec a každý má své metody a pravidla), či Streets of Fire (závěrečný souboj). Příběh je jednoduchý a přímočarý, stejně tak většina postav – které jsou někdy možná až příliš okatě naivní. Zásadní místo má v mnoha Hillových filmech hudba a i tentokrát je soundtrack od začátku zábavný a opět do jisté míry klasický (nechybí harmonika), ale přece jen nepříliš výrazný či tuctový a postupně se trochu ohraje. (P.S. – Slayovy fotky pobavily). Čtvrtá hvězda velmi slabá. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem nečekal nějakou velkou akční pecku, ale nakonec mě to docela překvapilo teda spíš hlavně hlášky který do sebe kosej Kang se Slyem ,,přeraž mu hnáty a přerecituje ti celý koncert the Who" co se týče akce myslím že žánr krimi spíš převažuje.. přestřelek bylo pár a fighty byli krátký a bylo jich hergot málo. Ale zase to zachranily Stalone a Kang díky kterým přidávám tu čtvrtou hvězdu. Country hudba mi moc do filmu neposavala ale jinak to byl dobrý akčnák. ,,budeš bojovat nebo mě chceš unudit k smrti? jsme snad zkurvený vikingové?" ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to i o něco víc než Arnoldův návrat v Last Stand. Stallone je tu super nabušenej, vypadá mladší než v poslednim rockym nebo rambovi a s nikym se nesere. Ten jeho parťák mi nevadil, ale původně plánovanej Thomas Jane byl lepší volbou a záporák Jason Momoa překvapil...myslel sem si že to bude nějakej prkennej obr a je to celkem sympaťák. Jestli se vám líbilo třeba Sejměte Cartera se Slyem, tohle se vám bude líbit ještě víc. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Film ktery dela cest svemu jmenu kazdou chvilku tu nekdo schyta kulku do palice Sly je spravne drsnej tak jak ho mame radi s nicim se tu nesere krev pekne strika a fanousek oldschol drsny akce si libuje je to zkratka podobne jako Arnoldova Konecna nostalgicka akcni vzpominka na zlata 80 a 90 leta pravda strih je trochu rychlejsi asi jako ve stylu prvnich Expendables ale neni to jeste nic ultra zbesilyho ty krvavy efekty co jsem uz zminil se opravdu povedli a je skoda ze tento film nebo Last stand propadli v kinech a oceni ho tak jen skalni fanousci zanru ale me je to fuck Sung Kang Stallonemu zdatne sekunduje zkousi na nej nejruznejsi chytry kecy ale Sly ho vzdycky nekompromisne uzemni a kupodivu mi tu nevadil ani Momoa kteryho fakt nemusim nebot je pro me jednim ze symbolu zprzneni Conana a ac je docela vysokej a narachlej tak z jeho ksichtem teplouse a modela ho fakt jako akcniho hrdinu neberu ale tady se celkem snazil zahral fakt bezcharakterniho hajzlaka hodne tu zabiji a na konci spolu se Slyem svedou i velice solidni souboj takze resume povedena vzpominka na casy davno minule a jeste jednou hanba ceskym distributorum kteri se tento kousek nerozpakovali vubec neuvest do kin sice to propadlo stejne jako Konecna ale na to se muzu vyprdet v dobe cim dal tim vic zahnivajicich a stojatych vod dnesnich akcnich filmu je fajn ze tihle stari pardalove jako Arnie a Sly a spol vedi co svym skalnim fanouskum naservirovat palec nahoru! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Cítím jistý pocit uspokojení z toho, že film v amerických kinech totálně propadl. Tento typ osmdesátkových akčních filmů je mrtvý a měl by mrtvým zůstat, žádné oživování! Jednou za rok/dva v podobě týmovky (Expendables) nebo na videu budiž, ale kdyby se z toho měl stát silný trend pro větší produkce ... no potěš pánbů. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Film nebol premietnutý pre kritikov. (beso74)
  • Původně byl na pozici režiséra obsazen Wayne Kramer, ale poté, co se nedokázal se Stallonem dohodnout na pojetí filmu, projekt opustil a uvolnil tak místo Walteru Hillovi. (oje)
  • Ve filmu se objeví několik Stalloneho fotografií z jiných filmů. Je tak možné spatřit jeho "policejní" fotografie z filmů Kriminál (1989) a Rambo: První krev (1982). (korbitch22)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama