Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (581)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pocta osmdesátkám jako blázen. Od hudby, přes střih, zvuky úderů, voice-overů, scénáře. Hill to poskládal dobře, snímek funguje. Nechce toho příliš říci, ani moc nemá co. Pobavit, nostalgicky zavzpomínat a jít dál. Stallone je i ve svých letech ve fantastické formě, akce je drsná, bez zpomalovaček, krve spousta, přesně tak, jak se sluší a patří. Jason Momoa je fenomenální shooter protivník. Byla to solidní zábava. Bez dalších ambicí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jak si někdo mohl myslet, že tohle vydělá nějaký penízky navíc? Rozhodně to není pro každého, ale pouze pro malé osazenstvo příznivců akčního žánru, kterých však i nadále ubývá. Tento film ukázal, že Svatá trojice (Schwarzenegger, Stallone, Willis) už samostatně nejsou v kurzu a jen těžko si některé jejich filmy, krom týmovky Expendables, zaplatí. Přitom zdejší hlavní trojice je super. Sly je namakej, Suan Kang je dobrák od kosti a Jason Momoa je vynikající záporák. Film nedokáže uspokojit akčněji naladěné fanoušky, ale závěrečný fight mezi Slyem a Momoou si tu hvězdičku navíc zaslouží...70% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Cítím jistý pocit uspokojení z toho, že film v amerických kinech totálně propadl. Tento typ osmdesátkových akčních filmů je mrtvý a měl by mrtvým zůstat, žádné oživování! Jednou za rok/dva v podobě týmovky (Expendables) nebo na videu budiž, ale kdyby se z toho měl stát silný trend pro větší produkce ... no potěš pánbů. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý. Ačkoliv mám Sylvyho S. rád, jeho unylý výraz a huhňání mě nějakým zvláštním způsobem přímo extaticky fascinuje, dovedu si tento film představit spíše s někým jiným. Když už se to točí kolem toho toporného, nezajímavého a těžce postradatelného Vietnamce, společníkem mu mohl být kdokoliv, třeba tenhle ksicht, bylo by to slušný krimi, zkrátka adekvátní nízkorozpočťák. Dneska už je člověk asi zvyklej na jinší standardy a tak mu třeba nepřijde moc pod nos tento Slyův odskok mezi akčně nabušenými Expandably. Tenhle film byl nějaký divný, cosi mi tam pořád nešmakovalo asi jako zasmrádlý krevetový koktejl na svatbě nejlepšího přítele. Víte, že se z toho poserete jak doga, ale sežerete to, protože je to prostě váš kámoš... Ona vůbec zápletka tohoto snímku stojí za vyližpepu. Nejdrsnější nájemný killer pod zapadajícím sluncem dělá bígla vietnamskýmu policejnímu cucákovi a ještě mu předhodí svou sexy dcéru... no ty mi ho vyndej a omlať o schody ve čtvrtým patře. Během filmu jsem se sice mnohokrát dobře bavil, final fajt taky docela šel, ale celkově si to ode mě víc jak tři hvězdy z milosti boží nezaslouží, checht. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Mám rád Waltera Hilla a jeho testosteronové filmy, ale tahle další Slyova agitace za tetovací salony je přešlap jak pro pana režiséra, tak pro italského hřebce samotného. Bullet to the Head je totiž čistý průměr ve všech aspektech. Ať už se jedná o vizuál, který vypadá, jako by právě vypadl z Kriminálky Miami, či tupý scénář, ve kterém si gangsteři platí za masáže kreditkou a to předem, nebo ve kterém si policejní důstojník nechává přes centrálu vyjíždět informace o členech podsvětí a nikomu na policejní stanici není podezřelé, že každý, na kterého se zeptal, má do hodiny v hlavě kulku. Navíc je to zbytečně doslovné: poté, co Slye vyhodí do vzduchu svůj úkryt, následuje záběr, který vysvětluje, že si pod něj dal bomby. Proboha proč? O nefunkční chemii mezi hlavními hrdiny a nevtipných hláškách už pak nemusí být ani řeč. Výsledný dojem nezachrání ani hektolitry krve, ani Khal Drogo ohánějící se sekyrou, ani fakt, že Hill po letech opět natočil bitku v lázních. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Film vydělal v USA o premiérovém víkendu "pouhých" 4,5 milionu amerických dolarů, čímž se stal do té doby druhým nejméně úspěšným filmem ve Stalloneho kariéře. (Sekmen)
  • Ve filmu se objeví několik Stalloneho fotografií z jiných filmů. Je tak možné spatřit jeho "policejní" fotografie z filmů Kriminál (1989) a Rambo: První krev (1982). (korbitch22)
  • Film měl původně plánovanou premiéru na jaro 2012. (S.U.E.S.)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama