Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (581)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto nelogická zhovadilost, kokotina a kardinální pitomost, na kterou se dá docela spokojeně koukat. S výjimkou mistra ,,Ústní obrny" definitivně nejhůře obsazený film, jaký jsem letos viděl, a přitom se na to dá docela spokojeně koukat. Rákosník imbecilně rákosí, Khal Drogo měl chcípnout hned, jak se ve svém vůdcovském šapitó dotknul Kalící, scenáristu by jste už po pěti minutách ,,děje" nejraději prohnali skrz masokostní mlejnek - přesto si myslím, že se Vám na to bude docela spokojeně koukat! Jediné varování ze své zahrádky bych si dovolil, pane učiteli. Jestli to budeme s tím věčným poctováním osmdesátkám přehánět ve stávajícím tempu, tak nám za chvilku naroste natupýrované háro, oblékneme vínové sáčko s vycpávkou a zařadíme se do fronty na Pomádu, prozpěvujíc si při tom spartakiádní hity! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Príjemna pripomienka starých akčných filmov, na ktorých som vyrastal. Je to jednoduché, úderné, priamočiare, má to spád, obsahuje to plno drsných hlášok a vystrieľajú sa tam stovky nábojov. Žiadny zložitý, prekombinovaný dej. Žiadne super moderné digitálne triky. V hlavnej úlohe hollywoodsky veterán Sylvester Stallone. I keď už je v dôchodkovom veku stále je to poriadna bedňa. Potetovaná hora svalov. Sympatický drsňák. Je to borec. Sly rozhodne nepatrí do starého železa. Ešte stále je v dobrej forme. Akčná kriminálka "Bullet to the Head" je toho jasným dôkazom. **** ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Sung Kang je mojou najobľúbenejšou tvárou zo série Rýchlo a zbesilo, ale v spojení so Stalloneom vyzerá ako debil. A keď sme už pri tom, aj Sly (inokedy starý dobrý tvrďák) je tentokrát voľajaký čudný, nudný a o ničom. Scenár je jedným slovom hrozný a starecká réžia Waltera Hilla to definitívne pochováva. Slabé sú aj akčné scény. Slabé je všetko. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Akčňák u kterýho jsem se cejtil fakt hrozně uvolněně. Už od chvíle, co jsou tam stalloneho vězeňský fotky od mlíčňáka, až po drsnýho pardála, jsem věděl, že mě to bude bavit. Samotnej Stallone je tam zase superdrsnej. Furt někoho mlátí nebo zabíjí a v přestávkách si dělá prdel z asijskýho policajta / kámoše. Působilo to na mě, jak kdyby to vyskočilo přímo ze starejch dobrejch devadesátek. Vše se řeší zbraněmi, nebo pěstmi, výbuchy se neřeší vůbec, po zasunutí média do kompu se hned objeví zloduchovy bankovní převody s prapodivným grafickým rozhraním, a hlavní zloduch je cynický hláškující kravaťák (tady dokonce kripl). Neodpustím si necitovat hlášku, jejíž adresátem byl, mimochodem boží, Jason Momoa. "Až budu chtít znát váš názor, koupím vám mozek." Prostě naprostá paráda s finální bitkou na sekery, která nemůže nepřipomenout stalloneho Cobru. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Filmy W. Hilla som jeden čas vyhľadával (doba VHS) a ako režisér sa v akčnom žánri nikdy nestratil. Istý čas boli jeho filmy v kurze. Nejaké roky mu pribudli, ale jeho štýl ostal pomerne čitateľný. Stallone je sympaťák, na svoj vek vyzerá stále veľmi slušne, ale toho kriminálnika som mu nejako neveril. Jeho dobrácke oči na to nemajú a kopa tetovania to nezamaskuje. Záporák, ktorý bol v novom spracovaní Conana nevýrazný a tupý sa tu uplatnil podstatne lepšie aj preto, že nemusí film ťahať. Celkovo je to film presne v štýle W. Hilla, taký jemný akčný nadpriemer, v ktorom sa občas pritvrdí, ako keď Stallone odstrelí jednu vysoko postavenú hlavu...60%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Červený automatický nôž používaný vo filme je značky Microtech Halo. (beso74)
  • Ve filmu se objeví několik Stalloneho fotografií z jiných filmů. Je tak možné spatřit jeho "policejní" fotografie z filmů Kriminál (1989) a Rambo: První krev (1982). (korbitch22)
  • Sylvester Stallone hrá postavu menom James "Jimmy Bobo" Bonomo. Vo filme Oskar (1991) jeho postava rozpráva, že jeho prvá práca bola pre Jamesa "Jumpin' Jimmy" Bonomo. Navyše v oboch snímkach sa jeho dcéra volá Lisa. (beso74)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama