Reklama

Reklama

VOD (1)

Dospívání je těžké. Chovat se úměrně svému věku ještě těžší. Grace (Eva Mendes) je pod neustálým tlakem. Zdá se to být jako včera, kdy její dcera bývala malá holčička, ale dnes je z ní odvážná a bystrá dospívající dívka, která se touží osamostatnit. Nyní čeká matku, která nikdy úplně nedospěla, i její dceru, která odmítá zůstat mladá, jejich nejtěžší životní úkol v rozkošné komedii o strastech dospívání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (23)

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Eva Menzes tuhle roli absolutně nezvládla, mám jí rád, ale tady jsem jí nevěřil ani rypák mezi bulvama. Scénář jako bych už někde viděl, počkat ... jóóó, už vim, to samé nebo něco v bledě modrém jsem viděl už u jiných x filmů, takže jsem se prakticky nedočkal žádného nevého nápadu. Celkové dílo bych tedy zhodnotil tak 40%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Typický americký film o tom, ako sa maminka vykašle na chovanie svojho dieťaťa. Osobne som očakával väčšie herecké vystúpenie od E. Mendes, ale teraz som vyšiel naprázdno. Jediná, ktorá potešila so svojím vystúpením „prekvapila“, bola C. Ramirez. PS: Meno Mission Impossible je celkom dobré meno :). Osobné hodnotenie: 68 % (**) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som zvažoval či týmto filmom vôbec strácať čas, keďže hodnotenie a recenzie sú tak vysoko podpriemerné. Ale našťastie som to riskol! Dobre, uznávam že prvá polka filmu bola úplne trápna a bola hodná prinajlepšom tak 2 hviezdičiek, ale potom sa karta obrátila a zrazu sa z toho vykľul skvelý film s mnohými úžasnými posolstvami ohľadom medziľudských vzťahov, ktoré sú v dnešnej dobe vysoko narušené zlým vzájomných správaním ľudí... Tá malá Ansiedad (Cierra Ramirez) mi veľmi pripomínala dnešné pubertiačky, ktoré chcú dospieť čím skôr a robia všetko pre to, aby ich všetci uznávali a rešpektovali - ale za akú cenu? Inak, tento film by som za komédiu vôbec neoznačil (aj keď sa tam odohralo pár vtipných situácii a padlo zopár dobrých hlášok), ale skôr je to dráma - odraz každodennej reality, v ktorej rodičia nemajú čas na svoje deti - a tie sú potom také demoralizované... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nepatřím, nikdy jsem nepatřil a hádám nikdy nebudu patřit k těm, jimž k uspokojení stačí pouhý záběr na Evu Mendes (neříkám, že je to vyloženě ošklivá baba, ale kdyby si měl vybrat společnost na pustý ostrov, tak šáhnu stokrát jinam) a tudíž ani nevím, jaké pohnutky mne vedly k tomu, že jsem vytrval až do závěrečných titulků. Tak v prvé řadě, komedie ani náhodou. Drama ano, ale jaké…..umělé, nezáživné, nalajnované, nevěděl jsem, jestli k němu přistupovat jako k určenému pro teenagery nebo pro dospělejší publikum….zkrátka pásová výroba made in USA, na jejímž konci se skví tuna snímků podobné hodnoty. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Jasně, stašně to Evě Mendes žeru (chtělo to trochu jinak obsadit)...každopádně je to příběh přechytračelé slečny, která se rozhodně projít "coming off age", a to tím způsobem, že nejdřív si najde falešnou babičku a začne šprtat, zahodí svou nejlepší kamarádku, začne chodit za školu, stýkat se s "podvratnými živly" ...:D a na konci je samozřejmě morální ponaučení, jak jinak. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Na párty pije Grace (Eva Mendes) svoje pivo, no jej pohár je prázdny. (ShortyIC)
  • Cierra Ramirez (Ann) si zahrála také jednu z hlavních rolí v seriálu The Fosters (od r. 2013), kde má před adopcí stejné příjmení (Gutierrez) jako v tomto filmu. (PeTka)

Reklama

Reklama