Reklama

Reklama

VOD (1)

Dospívání je těžké. Chovat se úměrně svému věku ještě těžší. Grace (Eva Mendes) je pod neustálým tlakem. Zdá se to být jako včera, kdy její dcera bývala malá holčička, ale dnes je z ní odvážná a bystrá dospívající dívka, která se touží osamostatnit. Nyní čeká matku, která nikdy úplně nedospěla, i její dceru, která odmítá zůstat mladá, jejich nejtěžší životní úkol v rozkošné komedii o strastech dospívání. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Herecká kreace Evy Mendes je něco tak neuvěřitelně bolestivýho, že bych "d" v jejím příjmení neváhala vyměnit za "s." ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Z toho mám fakt dojem akoby Eva Mendes, už nadobro zavesila svoju hereckú kariéru niekde na klinec a lacne nechala voľný priestor mladším herečkám a jej povesť okúzľujúcej herečky ako to bolo v Noc patrí nám, či Zlý poliš sa tiež pomaly stráca v oblakoch. Tento film potvrdzuje spomenuté, to že v ňom nijak nevynikla ma až tak neprekvapilo, keďže ani režisér nestál za veľa, skôr ma ozaj prekvapilo, že sa do tejto dievčenskej epizódy nechala zatiahnuť. Slabých 40 %. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nádherná Eva a ešte stále nádherná Patricia + sympaťák Eugenio. Ale výsledok je taký nemastný neslaný mix komédie, drámy, teenage filmu a neviem čoho všetkého, ale nič tam poriadne nefunguje. Proste taký o ničom spatlanec. 4/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Matka je pořádná příšera, ale v americkém filmu se přece může stát cokoli. To znamená, že se může kdokoli změnit, o kolik chce stupňů. Příšerný film, u kterého jsem nevěřil jeho datum vytvoření. Myslel jsem, že je to nějaký starší kousek, i když je pravda, že Eva Mendes zas až tak stará není. Má tohle být komedie? Tak proč tu není vtip. Má to být drama? Tak proč se to všechno snaží zlehčovat hloupými postavami? Eva Mendes hraje matku, skutečnou semetriku, která nutí dceru, aby doma všechno dělala. Sama nehne brvou. Je obyčejnou karikaturou, která má však mít vývoj. Nechápu, jak takové postavě máme přát něco pěkného? Jak můžeme věřit tomu, že se skutečně dokáže změnit. Kdyby z ní film ze začátku nedělal takovou mrchu, možná by to mohlo být lepší, protože mnohem zajímavější jsou scény, kdy na svou dceru nemá čas, protože se snaží udržet vztah se ženatým mužem, vztah, který nikdy nemůže mít budoucnost. Vzhledem k tomu, že na svou dceru nemá čas, ta začíná trochu divočit a chce utéct. Vymyslí geniální plán, jak utéct z domu. To souvisí i s tím, že se z ní ve škole postupně stává mrcha. "Protivný sprostý holky" byly malinko vykradeny a rozhodně ne lépe. Tiny Fey vytvořila pro film "Protivný sprostý holky" scénář, který nepostrádal vtip. "skoro dospělá" vtipná jednoduše není a vše tak musí zachraňovat představitelka měnící se dcery, která je prostě dobrá. Cierra Ramirez je krásná holka, která umí něco zahrát. Jediná film táhne, aby se úplně nepotopil. Zbytečně se zde řeší věci, které pro děj nemají význam, takže se to stává zaplácaným. Závěr pak ale samozřejmě nezklame. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/prach-uspesna-pokracovani-animaku.html ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som zvažoval či týmto filmom vôbec strácať čas, keďže hodnotenie a recenzie sú tak vysoko podpriemerné. Ale našťastie som to riskol! Dobre, uznávam že prvá polka filmu bola úplne trápna a bola hodná prinajlepšom tak 2 hviezdičiek, ale potom sa karta obrátila a zrazu sa z toho vykľul skvelý film s mnohými úžasnými posolstvami ohľadom medziľudských vzťahov, ktoré sú v dnešnej dobe vysoko narušené zlým vzájomných správaním ľudí... Tá malá Ansiedad (Cierra Ramirez) mi veľmi pripomínala dnešné pubertiačky, ktoré chcú dospieť čím skôr a robia všetko pre to, aby ich všetci uznávali a rešpektovali - ale za akú cenu? Inak, tento film by som za komédiu vôbec neoznačil (aj keď sa tam odohralo pár vtipných situácii a padlo zopár dobrých hlášok), ale skôr je to dráma - odraz každodennej reality, v ktorej rodičia nemajú čas na svoje deti - a tie sú potom také demoralizované... ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu jde o dost otravný film pro dospívající mládež. Snímek má tak typicky americký scénář, až to skoro bolí. Kupodivu se však v závěru hlavní hrdinka i její matka doberou ponaučení, které se dá na rozdíl od předešlého děje celkem snést. (35%) ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

// Tržby USA: $2,609,412 No, už som videl aj lepšie filmy s Evou Mendes. V Hitchovi bola celkom dobrá. Tu sa znížila o jeden stupienok. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Za mělkým příběhem o matce, která se chová jako dcera a dceři, která se chová jako matka až toho mají nakonec obě dost, s skrývá poměrně hluboký příběh plný ryzích hodnot :-) Žádnej velkej šlágr, který by sklízel Oscary to sice není, ale velmi mě zarazilo nízké hodnocení - tak velký peklo to opravdu nebylo, ale vyklubal se z toho průměrnej koukatelnej a příjemnej film.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D Po několika minutách jsem se sama sebe ptala, proč jsem si to vůbec pustila :D Ale v horečce, se není čemu divit :D Skoro dospělá je dobře míněný dvojsmyslný název, jelikož ani matka ani dcera v tomto filmu nejsou dospělé. Evu Mendes bych do této role neobsadila ani úmyslně, jelikož její strojenost a neschopnost zahrát matku mi lezla na nervy :D Skvělý plán její dcery oceňuji a ani se nedivím, že by do toho šla. Ale zahrát se to dalo lépe a ještě s lepší grácií :) ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

něco tak stupidního mohli dát do etéru jen bezpohlavní jedinci nemá to hlavu ani patu a Mendes někomu za to,že jí dá roli asi platí.... ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Ke shlédnutí tohoto filmu mě zlákal anglický titul: Girl in Progress. Připomnělo mi to knihu Work in Progress od Jamese Joyce, známou též pod titulem Finnegans Wake (Plačky nad Finneganem). Co kdyby to bylo stejně dobré? To sice nebylo, ale začalo do slibně. Scéna, jak holčička ve škole prezentuje slovem i obrazem jako svůj negativní životní vzor svoji matku, mě docela nadchla. Dále se ukazuje, že děvče opravdu pochází z tzv. málo podnětného rodinného prostředí a chce se s tím vyrovnat svým osobitým způsobem. Tvůrci filmu si zde dělají legraci z určitých zaběhlých stereotypů a schémat. Je to nejsilnější část filmu, a to i navzdory nepravděpodobnosti příběhu a někdy trochu skřípající psychologii postav. Děj celkem odsejpá, ke konci zaznívají i dramatické tóny plus nezbytná porce americké sentimentality. Kdyby se podařilo udržet celou story v komediální rovině, byl by výsledek výrazně lepší. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Eva Menzes tuhle roli absolutně nezvládla, mám jí rád, ale tady jsem jí nevěřil ani rypák mezi bulvama. Scénář jako bych už někde viděl, počkat ... jóóó, už vim, to samé nebo něco v bledě modrém jsem viděl už u jiných x filmů, takže jsem se prakticky nedočkal žádného nevého nápadu. Celkové dílo bych tedy zhodnotil tak 40%. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Jasně, stašně to Evě Mendes žeru (chtělo to trochu jinak obsadit)...každopádně je to příběh přechytračelé slečny, která se rozhodně projít "coming off age", a to tím způsobem, že nejdřív si najde falešnou babičku a začne šprtat, zahodí svou nejlepší kamarádku, začne chodit za školu, stýkat se s "podvratnými živly" ...:D a na konci je samozřejmě morální ponaučení, jak jinak. ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Tak ze zvědavosti jsem zase jednou šáhl po komedii nejen pro náctileté a mrzelo mě, že se příběh a téma odvíjel podle daného scénaře, protože z toho mohli vymáčknout daleko více. Ta holka nevypadala jako tupoň, ale ve filmu se tak prostě chovala. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nepatřím, nikdy jsem nepatřil a hádám nikdy nebudu patřit k těm, jimž k uspokojení stačí pouhý záběr na Evu Mendes (neříkám, že je to vyloženě ošklivá baba, ale kdyby si měl vybrat společnost na pustý ostrov, tak šáhnu stokrát jinam) a tudíž ani nevím, jaké pohnutky mne vedly k tomu, že jsem vytrval až do závěrečných titulků. Tak v prvé řadě, komedie ani náhodou. Drama ano, ale jaké…..umělé, nezáživné, nalajnované, nevěděl jsem, jestli k němu přistupovat jako k určenému pro teenagery nebo pro dospělejší publikum….zkrátka pásová výroba made in USA, na jejímž konci se skví tuna snímků podobné hodnoty. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Typický americký film o tom, ako sa maminka vykašle na chovanie svojho dieťaťa. Osobne som očakával väčšie herecké vystúpenie od E. Mendes, ale teraz som vyšiel naprázdno. Jediná, ktorá potešila so svojím vystúpením „prekvapila“, bola C. Ramirez. PS: Meno Mission Impossible je celkom dobré meno :). Osobné hodnotenie: 68 % (**) ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

Příběh, který každý ze svého života zná nebo ho někde už minimálně viděl. Příběh matky, která otěhotněla brzy, zkazila si dětství a tak nějak neví, co dělat, aby to dohnala. Příběh odstrkované dcery, která se snaží upoutat pozornost matky. Jelikož je to každodenní téma, je těžké natočit ho tak, aby zaujalo. A taky to tak dopadlo. Netuším, proč Eva Mendes kývla na tento projekt, myslím, že má opravdu navíc. Mladá hrdinka je absolutně nesympatický spratek, který si hraje na nejchytřejší a nejutrápenější dospívající stvoření na zemi. Ale opravdu jen hraje a to ještě špatně. Konečné morální ponaučení už je jen vrchol nevkusu scénáristy. Chápu, že je film zaměřený nejvíce pro adolescenty, ale oni nejsou tak hloupí, aby nepochopili, co film chce říct i bez zbytečných dodatků. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Béčkový film i bečkový příběh. Nudil jsem se. Když to řeknu slušně, tak ve filmu o nic nešlo. Dramatické výstupy herců byly tak trochu trapné a komické. Slavné jméno (Eva Mendes), to bylo jediné co na film upozornilo. Jinak by po něm neštěkl ani pes. Jedna hvězda, víc nedám..... ()

Reklama

Reklama