Reklama

Reklama

Barrandovský videostop

(pořad)
všechny plakáty
Promo
Soutěžní / Zábavný
Česko, 2011, 111x42 min

Režie:

Petr Soukup

Účinkují:

Jan Rosák (moderátor), Halina Pawlowská, Zdeněk Troška, Bohumil Klepl, Jiřina Jirásková, Jaroslava Kretschmerová, Jan Antonín Duchoslav (více)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější filmy, legendární herci, režiséři a Jan Rosák - to je staronový zábavný soutěžní pořad.  Vaše nejoblíbenější filmy, legendární herci, Váš důvtip, zábava a nezapomenutelný Jan Rosák... To je nový Videostop! Tři soutěžící se utkají o zajímavé ceny a jejich poradci z řad známých osobností Vás provedou filmovým a televizním nebem, z rukávu vysypou historky z natáčení a jen na Vás je, necháte-li se jimi zmást či dovést ke správné odpovědi k záludným otázkám moderátora Jana Rosáka. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (75)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to k ukázce vymyslet trošku těžší otázku, než ono obligátní "Jak se jmenuje tenhle film?" ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

"Už to neni, co to bejvalo." Za Rosáka dám ještě jednu - je z něj pěknej sugar daddy, hned bych se nechala pozvat na zmrzlinku. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je spojen s dějinou epochou, kdy byl vysílán. Idiotští soutěžíci nevěděli zhola nic a nechali si radit málo vtipnými osobnostmi. Socialistický občan - majitel televize, se mohl umlátit smíchy a chápal to jako osvětu, že se konečně dozví něco o zákulisí filmu. To všechno beru, ale proč tu kostru vytáhli ze skřině a dali na svělto? Proč navíc pokračují v té stejné malosti jako tehdy? Filmy pořád jen české, soutěžíci stále nic neví a poradci jsou opět k umlácení nevtipní. On nápad nemusí být špatný, ale provést se to mohlo přeci jen jinak. Jde vidět, že pořad má úspěch, jen když je podle zahraniční šablony... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nový videostop, hezké oživení populární filmové soutěže. Je dobře, že Jan Rosák provází opět tento pořad. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Čáslavský je pryč, v zájmu "přiblížení divákovi" ho nahradí nějaký populární "arbitr", například Troška. Povedlo se. Ani jeden ze soutěžících nepozná Kdo chce zabít Jessii? zato u Slunce, sena a jahod se sejdou ruce na tlačítkách hned v první vteřině. Zůstává jen Honza Rusák. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Rosák je zde stále stejný, jak si ho pamatuju z původního Videostopu (až na ten plnovous), a celkově je to poměrně kultivovaná soutěž (minimálně na české poměry), což je nutné jí přičíst k dobru. Přesto je nutné nalít si čistého vína: oživit z mrtvých legendární TV soutěž a udělat její dokonalý remake (včetně znovuobsazení Rosáka, který za to jistě dostal dobře zaplaceno) není ničím jiným, než bizarním dokladem absence tvůrčí invence v dramaturgii TV Barrandov, která stále více sází svou programovou nabídkou na jistotu a cílí na starší diváky, kterým nabízí neustále přežvykované populární TV pořady, filmy a seriály z dob totáče. Ze vší té provinční omezenosti a "ostalgie" dnešních padesátníků (a starších) po jejich starých zlatých televizních časech - což jsou fenomény, na kterých se chce svézt i tento nový Videostop - je mi blivno. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Nevstoupíš dvakrát do téže řeky, Rosákovi narostla na obličeji křeč k nesnesení, s hovadskou erekcí sanic se snaží o humor, ale fakt se mu to nedaří. A precizní Čáslavský byl nahrazen směsí tu horších, tu lepších odborníků. Barrandovská zábava dala smysl slovnímu spojení "televizní kanál". ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Formát zůstal zachován a příliš inovací není na skladě. Napětí a kouzlo, které soutěž měla před léty, se zcela vytratilo. Rosák a hosté se to snaží zachránit. 60% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je pořad v dnešní době zaměřený jen na českou filmovou tvorbu (za minulého režimu bych to chápal, ale nyní?!), a hlavně, proč se polovina otázek takřka vůbec netýká kinematografie ("Co je to lichokopytník?" - WTF?!!!)...? Z hlediska konceptu těžký fail. __ Ach jo, co bych tak dal za pořádnou filmovou soutěž... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Videostop, jak starší podoba, tak i Videostop v novém kabátku mě nikdy nijak nezaujal. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 45% (2*) | ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po druhém díle musím snížit hodnocení ze 4 na 2. Skřípající scénář se vyžívá ve slovních neobratnostech, Rosákovy pokusy o vtip se míjí účinkem a spolupráce s Karlem Smyczkem nefunguje (to i ten Troška se role arbitra zhostil líp). Na Barrandově se navíc zřejmě rozhodli co nejvíc ušetřit na cenách, které zůstaly téměř stejné jako za minulého režimu, tehdy však alespoň měly punc výjimečnosti. Šestý díl- trapas! Jéňa Rosák ohlásil osmdesátiny Annie Girardot, ta se jich ale bohužel nedožila - to ty díly předtáčí dva měsíce dopředu? Ještě trapnější bylo, jak Rosák komental, že šestá cena je "jenom" stolní fotbal, ale zato další ceny už "se stupňují"... A korunu tomu nasadil prostřední soutěžící, který si popletl herce a oslovil místo Pavelky Havelku! Ukončete to trápení! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Barrandov je ta nejubožejší hokus pokusárna,která dokáže zabít i tak nadějný nápad,jako je oživení mého oblíbeného videostopu z ČT.Zaměření opět jen na české sračky a držení se až moc starých principů bez inovace a v příšerně nudném podání,bez jakéhokoliv náznaku předchozý úrovně,škoda,těšil jsem se a opět sem se ničeho nedočkal.To tam opravdu nikdo v té telivizi nechápe,jak udělat aspoň trošku dobrý pořad?Smutné. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Pořad příjemně pobaví, herečtí aktéři správně matou soutěžící, zachovaný starý formát se zapojením publika, závěrečným mačkáním funguje ale... 1. v době reklam je pořad příliš "kouskovaný", 2. Karel Čáslavský měl přirozenou autoritu, nově zařazení režiséři strhávají pozornost příliš na sebe. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že tato nová podoba Videostopu se moc jeho tvůrcům nepovedla. Viděl jsem jen pár dílů, nebavilo mě to a co je horší za některé „soutěžící“ jsem se až styděl – tedy jejich tuposti. Nicméně většina pořadů co převzal Barrandov pod svá křídla, stojí za starou belu. Nic pořádně sami nevymyslí a když už, tak to stojí za hovno… ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála opravdu povedených resuscitací starých dobrých zábavných pořadů ?? Očekávání byla velká.. Ale raději stop.. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ježíš, ten Rosák nestárne, že mě bude v každé dekádě nasírat v tv? S někým normálním bych tomu možná ještě dala šanci. ()

Reklama

Reklama