Penn & Teller: Fool Us (TV seriál)
Komedie
Velká Británie, 2010, 90 min
Hrají:
Penn Jillette, Jonathan Ross, TellerObsah
Kouzelníci Penn a Teller se vydali do Anglie hledat iluzionistu, který by je dokázal "přechytračit". Ten, jehož kouzlo bude natolik šikovně provedené, že nepřijdou na jeho postup, bude moci vystoupit po jejich boku v kouzelnické show v Las Vegas. (Bakllazaan)
phoebess
Penn: "A nyní je karta ztracená v balíčku, že?" [souhlasné přikývnutí ženy] Penn: "Samozřejmě, že není! Používejte hlavu!". Jejich kouzelnická čísla jsou tak zábavná, že jsou snad to jediné, proč se na tuto show dívám. :) Ale né, to bych lhala, protože i Jonathan Ross svými komentáři v této show vždycky vykouzlí úžasnou atmosféru.(11.7.2011)
Bakllazaan
Penn & Teller, známí skeptici a hlavně kouzelníci, se v tomto speciálu chtějí nechat ošálit ostatními kouzelníky. Ten, jehož kouzlo nedokážou odhalit vyhraje letenky do Vegas a připojí se zde k jejich show.(18.2.2011)
Valentin
Mě by teda většina účinkujících dostala. A je hezké vidět, že občas mají problém i Penn a Teller. Třebaže Teller to nikdy nepoví :-)(5.3.2012)
RubensBagr
Ješte se mi v životě nestalo, že by se mi nelíbilo něco stvořeného duem Penn & Teller. Ti chlapi jsou prostě geniální.(26.2.2011)
raiden14
Ked budem raz velky, chcem byt ako Penn & Teller.(26.5.2011)