Reklama

Reklama

Jack

(amatérský film)

Obsahy(1)

Bývalý policista Jack (David Fójcik) se vrací do města, aby pomstil smrt svého bratra. Vrací se do horoucího pekla, odkud raději utekl, aby tady svedl boj s rozšířeným zločineckým gangem, jenž je veden hlavním mafiánským bossem Pixoziem (Ondřej Vonšovský). Do cesty se mu ještě staví svérázný a tvrdý policista Scooter (Patrik Minařík), který odvádí svou práci stejně dobře jako jezení koblih a jeho parťák, nadřízený, přítel (Štěpán Januszek). Musí zastavit Jacka dříve než ve městě bude moc krve. Začíná nelítostný souboj jednoho muže proti všem. (bestlama)

(více)

Recenze (3)

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba, na amatérský počin velmi solidní kamera, příběh obyčejný, herci nic moc, ale celkově to na mě působilo sympaticky. Bylo vidět, že to ty kluky baví a o tom to je. Některé vtípky a narážky se opravdu povedly (Pusenský, Bajaja, Koblihožrout a další). Ke cti přispívá i to, že jsem byl schopný to dokoukat, takže celkově za 4 hvězdičky.... A jen aby bylo jasno - ty kluky vůbec neznám a na tenhle amatérský pokus jsem narazil čistě náhodou. ()

LeaderFox 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je amatérský počin, tak Jack je hodně povedený. Jenom někteří herci mohli ze sebe vyždímat více. ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Film definoval nový filmový žánr – dialektické drama. (steve.j)
  • Jack (David Fójcik) má ve většině scén pod nosem knír. Ten byl však umělý a David Fójcik si jej tedy musel neustále dolepovat. (steve.j)
  • Film byl vytvořen jako parodie na americké akční klišovité filmy. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama