Reklama

Reklama

Top Gear: Apokalypsa

  • Velká Británie Top Gear Apocalypse
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2010, 74 min

Chlapci z Top Gearu to zase rozjíždějí, tentokrát jen jako duo ve složení Richard Hammond a James May. Jak by na tom byl svět, konkrétně motorismus, v post-apokalyptickém světě? Jak se dostat autem do práce v nukleární zimě? Do kterého auta nalít poslední benzín? Nejen tyto, ale mnoho dalších životně důležitých otázek bude zodpovězeno. (Catfood)

(více)

Recenze (67)

Judy24 

všechny recenze uživatele

V podstatě nataženější epizoda Top Gearu bez Clarksona. Spousta skvělých dětinských zábav (třeba geniální závod s prohozeným řízením) s auty, debilně přehnaných blbostí a hloupých vtipů. Jeremy mi nechyběl, vlastně jsem se výborně bavila i bez něj, už jenom proto, že to bylo skvěle zabalené do celé té. "Scientists believe...". Nebojím se o svůj život, pokud přežiju apokalypsu. Protože už vím, že se dá řídit i auto bez zraku (tak trochu), přežít cestu skrz plechovky s fazolemi (tak trochu) a dokonce už i vím, jakým autem projet poslední barel benzínu. P.S. Chyběl mi The Stig - ten by totiž apokalypsu určitě přežil. ()

xardix 

všechny recenze uživatele

I Top Gear umí šlápnout vedle, čehož je Apokalypsa jasným důkazem. Chybí zde Clarkson, chybí zde humor, chybí zde nápady. Prakticky jediný světlý moment je použit hned na začátku (jízda podle navigace), zbytek je jen nesouvislý slepenec špatných nápadů a mizerného provedení. Prosím, pánové, touto cestou už nikdy více. ()

Reklama

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Zaprvé je to celé nesmyslné. Až přijde apokalypsa a vědci říkají tohle a tamto, bla bla. Úplně mimo realitu. Ale především mi vadí, že při jízdě v Bowleru je vidět, že je na tachometru 0 a jedná se o nějakou * projekci. To takhle dělají celý Top Gear, je to jen animovaná fikce? Asi budu muset přehodnotit celý pořad. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pánové se zřejmě nudili, plus jim po sezóně zbylo ještě pár mega v rozpočtu, tak zapřemýšleli, jak utratit co nejvíc a přitom se dobře pobavit. Kdyby náplň tohohle "dílu" prodávali jako zážitkový den, byl by to kasovní trhák (projíždka v supersportech i běžných autech, jízda "pod palbou", dálková řízení, slepá jízda...), ale jako motoristický magazín už to vážně hodně ztratilo kontakt s realitou :) ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Fakt mám Top Gear rád, tak jsem si řekl, že si pustím nějaký speciál a apokalypsa znělo hezky. Bohužel jsem zase čekal moc. Nevím jestli to bylo neúčastí Clarksona nebo trapností některých vtípků a pořád se opakujících hlášek "tenhle film jsme neviděli" haha... Nevim prostě mi to nepřišlo vtipné. Čekal jsem více srandy a víc uhozenejch nápadů. Dokonce to bylo i celkem nudné a některé části jsem musel přetáčet. Opravdu zklamání. Ale pár vtípků bylo povedených a Hammond taky nebyl úplně špatnej. 45% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když Richard Hammond jede v Bowleru, je při záběrech na palubní desku vidět, že je na tachometru 0. (alambert)

Reklama

Reklama