Reklama

Reklama

Top Gear: Apokalypsa

  • Velká Británie Top Gear Apocalypse
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2010, 74 min

Chlapci z Top Gearu to zase rozjíždějí, tentokrát jen jako duo ve složení Richard Hammond a James May. Jak by na tom byl svět, konkrétně motorismus, v post-apokalyptickém světě? Jak se dostat autem do práce v nukleární zimě? Do kterého auta nalít poslední benzín? Nejen tyto, ale mnoho dalších životně důležitých otázek bude zodpovězeno. (Catfood)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Bolldar: To je špeciál k seriálu Top Gear, vydaný ako samostatný dokument. To, že 1/3 moderátor tam nie je, nehrá velkú rolu. Ale keď sa aj seriál nesie v takomto duchu, že srandičky srandičky a takmer sa tam o autách nič nedozviete (informácia, že "Je to skvelý pocit zviesť na tomto športiaku" nie je informácia), tak to nie je nič moc. A keď je to len pre fanúšikov, tak to potom nie je pre širokú verejnosť. Potom je to len taká "klubová" záležitosť. Oprav ma, ak to tak nie je.

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

majo25: Ne, toto není ten slavný automobilový seriál. Tohle jsou pouze 2/3 moderátorů ze stejnojmenného seriálu na podobné téma, ale trošku jinak. Na seriál to nemá, ale je to zas trochu něco jiného. 
Spíše bych to viděla jako zábavu pro fanoušky, kteří vědí o co jde :o) 

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Toto má byť ten slávny automobilový seriál. Tak ja so sa nudil, praštené nápady (v negatívnom slova zmysle), fóry nie sú smiešne, maximálne keď tak 1-2 úškrny. A vždy len šprotiaky a športiaky (výnimkou bolo iba Mini). Hodnotenie: 50%

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

InGen: Titulky k dispozici zde
 
stačí založit na ploše nový blok, zkopírovat titulky z výše uvedené stránky, uložit, pojmenovat soubor stejně jako se jmenuje filmek a kochat se filmovým zážitkem :o)

InGen

InGen (hodnocení, recenze)

Ha dík, to mě nenapadlo. Ale jen aby byly k tomu české titulky, jinak to pro mě nemá cenu.

Nermal

Nermal (hodnocení, recenze)

A jsme tam kde jsme byli na začátku. Nejde o jen to, že jsem na něj zvyklá, ale on je prostě alfou a omegou Top Gearu a takhle tomu trochu chybí šťáva. Ale pro fanoušky fajn.

Bohm

Bohm (hodnocení, recenze)

Neni to spatne, ale nemuzu se ubranit dojmu, ze bez Clarksona to proste neni ono..

CURVE

CURVE (hodnocení, recenze)

Tento speciální díl se odvyjí trochu od ostatních. Nechechtal jsem se jako obvykle,ale i tak je to dost povedené. Protože post-pokalyptické téma mě v poslední době hodně bere.

gemi

gemi (hodnocení, recenze)

Tento speciál nemá ani zdaleka tak skvělou výpravu, jak jsme u Top Gear speciálů zvyklí ostatně, odehrává se v postapokalyptickém Londýně), také tu chybí Clarkson, na druhou stranu ale nechybí vtip a neuvěřitelné množství nápadů, bouraček, výbuchů a aut na dálkové ovládání. A to je právě zásadní rozdíl oproti předchozím speciálům. Tady nejde o cestování, ale o hraní si, a toho si užijete dosyta.

Akane

Akane (hodnocení, recenze)

Bez Jeremyho by to v Top Gearu nešlo, to je jasné :D Nicméně když jde jen o nějaký ten film, pro jednou mi to vůbec nevadí. Nakonec Jeremy má svých vlastních filmů spoustu :D..

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

Nermal: Máš pravdu. Bez Jeremyho to není Ten TopGear, na který jsme zvyklí, ale i tak jsou tam pěkné záběry a humor rozhodně nechybí :)

Reklama

Reklama