Reklama

Reklama

Poslední minuty na Zemi

(TV film)
  • Kanada Earth's Final Hours (více)
TV spot

Obsahy(1)

Rotaci zeměkoule ovlivňuje mezihvězdná hmota, bude buď spalující žár nebo extrémní chlad. Hrozí naprostý konec světa! Super hustý fragment mezihvězdné hmoty ovlivní prostřednictvím zemského jádra rotaci zeměkoule, čímž ohrozí svět naprostým zničením. Jenna Simmsová v tom vidí neklamnou známku toho, že účinky planetu rozdělí na spalující žár a extrémní chlad, ale také vyvření zemské masy, která svým pohybem smete všechno, co nebude pevné jako skála. Bude to poslední hodina země? (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (33)

Puppy odpad!

všechny recenze uživatele

"O co tady jde, je konec sveta ?" "Snazime se s nimi spojit. Pouzivaji archaicky system, je zalozen na floppy discich" Tak to je superhusty ! Z popisu tohoto produktu na tv barrandov: "Super hustý fragment mezihvězdné hmoty ovlivní prostřednictvím zemského jádra rotaci zeměkoule, čímž ohrozí svět naprostým zničením." ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Naplnění obsahové části Posledních minut na Zemi je následující: 80% děje tvoří kravaťáci a jejich nezáživné debaty a rozhodnutí o osudech jiných. Tedy, ministři, předsedové, agenti a ostatní maníci v kvádrech za stovky dolarů. Zbylých 20% děje "obsáhlo" praktické animační cvičení v Adobe Photoshop v podobě kruhů, které měly zastávat funkci solárních výbojů. Jejich vizuální podoba je však natolik úsměvná, že vypadaly spíše jako doplňkový světelný efekt na diskotéce. Všichni tu pořád neustále kecají, něco řeší, a zatímco nedočkavý divák by už po nějaké té době třeba i rád viděl nějakou tu pořádnou smršť v podobě magnetických výbojů, padajícího vesmírného "čehokoliv" a podobných jevů, musí se spokojit jen s občasným kruhovým zábleskem, díky němuž se pár lidí "vypaří." Nic jiného se tu totiž ani neděje. Do toho klasický nášup nelogičností, otřepaných postupů a frází. Jedním ze stěžejních závěrečných momentů je asi desetiminutová bitva mezi dvěma agenty, která začne nudit už zhruba po minutě. Vrcholem filmu je pak použití ultrasupermegahyper účinných paprsků, po jejichž zásahu bude Země opět "nahozena" a lidstvo se tak, už asi po tisící, vyhne zkáze. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje někdo, kdo pochopil, co že se to tu vlastně dělo? Hned po úvodních titulcích z nebe spadne něco, co propálí Zemi skrz na skrz a následně taktéž z nebe šlehají nějaké světelné šlahouny, které spálí vše, čeho se dotknou. Kuriózní je, že hlavních postav a budov, kde se zrovna nacházejí, se vyhýbají. Nějací pánové v oblecích pobíhají po lese a neustále po sobě střílejí, nebo spolu zápasí. A nějaká ženská s dvěma teenagerema se ve stodole pomocí počítačů spojí se satelitem, s které vyšle paprsek do té vypálené díry. Takže Zemi skrz na skrz prosvítí a následně vše skončí. Světelné šlahouny jsou fuč. A já přemýšlel, co to jako sakra bylo? Přijde mi, že o zkáze Země toho vzniklo už tolik, že tvůrcům došli nápady a tak dávají dohromady neskutečné bejkárny. Když už vymysleli propálení Zeměkoule, měly by aspoň pamatovat na zemské jádro. Kdepak, tohle je akorát tak pro někoho, kdo neví, že taky existují nějaké fyzikální zákony. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl mít údajně budget skoro 2 miliony dolarů, no zajímalo by mě, kam to dali. Laciné triky, béčkoví herci, prakticky žádný děj, jedna nesmyslnější scéna než druhá. To si snad musel někdo z produkce ulít na svoje soukromé konto. A jiný důvod, proč podobné kraviny tak ve velkém vznikají, mě vlastně ani nenapadá :-) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pohodová sci-fi, která sice je tv produkce, ale docela zajímavá podívaná. Nejsem vědec, abych mohl posoudit jestli je něco podobnýho možný, ale i tak se to jevilo docela logicky. Jako vždy je tu někdo kdo tahá za nitky a myslí na vlastní prospěch. Na úkor celého lidstva, jen by mě zajímalo jak by chtěl tak rychle zařídit, aby se do zeleného pásu dostali jen "vyvolení" když se jednalo o hodiny. Když se to nebere moc vážné, tak na odpoledne ideální. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama