Lego Hero Factory: Nový tým

Lego Hero Factory: Rise of the Rookies

Animovaný

USA, 2010, 84 min

• Ded@M@tes

Reklama na lego, konkrétněji na BIONICLE, asi to největší záměr produkce. ( Hodnocení: 3/10 )(21.4.2012)

• MMR

Hmm, továrna na hrdiny. Může se to jevit jako bezvadný nápad, ale není tomu tak. Teda alespoň zde ne. Je to plný akčních scén, ale velice slabých. A závěrečný boj by teda mohl být opravdu o dost lepší, než ve skutečnosti byl. Ale přesto si teď připadám, že já jsem vznikl v továrně na sraby:-)))))))))))(4.4.2011)

• Antabelus

Komerční blábol.(21.8.2011)

Tohle je prostě jen další příběh Bionicle. Akčnější, vesmírnější a úplně stejně šílený, jako předcházející. Děti a fanoušci se budou bavit. Mě odrazují už jen ty dialogy mezi postavama - hrůza. Oproti tomu je ve filmu pěkný hudební doprovod ( David & Eric Wurst ). CITÁT - Vytrhám ti baterie, ty mechanická stvůro !!!.......... Scénář - Sean Catherine Derek. Film nese zvláštní speciální poděkování státu California a CFC ( California Film Commission ).(29.9.2011)

Nevím, proč už se nejmenují Bionicle. Je to matoucí a nepřehledné. Pro mne tedy 5-tý film Bionicle. Pro děti, co milují Boinicle je to super. Pro ostatní hrozná otrava. Záleží, v které skupině jste. Já dávám 50%.(10.4.2011)