Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Slušná zívačka. Zac Efron se jeví jako vcelku sympatickej herec, ale potřeboval by nějakou zajímavější roli, než tady toho vojáka po návratu z Blízkýho Východu. Začátek vypadal docela akčně, ale od začátku se to všecko tak strašně zpomalilo, že jsem chvíli přemýšlel nad tím, jestli se mi nezastavil tep. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ach, to bylo tak sladké, až to bolelo. Sparksův rukopis naprosto zřejmý. Sladší romantický film jsem dlouho neviděl. Ale tak, čas od času to není od věci. Měl jsem ale trochu problém se Zacem Efronem. Není mi za prvé 2x sympatický a příběh Logana a jeho životní zkušenosti by mi pasovaly mnohem lépe na jakéhokoli staršího herce. Nyní pár dovedností a zájmů postavy Logana, kterému je 25 let: Umí střílet ze samopalu, rozumí hudbě, hraje na klavír, zajímá se o filosofii a literaturu, umí všechno spravit, je skvělý milovník, atd. Trochu moc, ne? :) Opět nám Američani ukázali, jak je hlavní hrdina všeuměl. Talisman byl už zkrátka trochu přestřelený a až moc přeslazený (defacto všechna ostatní Sparksova díla hodnotím lépe a 4 hvězdičkami). Lucky one je u mě za 3 hvězdičky. 68% (with J.) ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl film, který by s takovou lehkostí bagatelizoval domácí násílí. Holt znáte to, sice mlátí svou ženu, je to pijan a citový vyděrač, jež si své frustrace vybíjí na svém synkovi, ale na konci se zachová jako správnej "chlap". Tak co jsme si, to jsme si. Přece jen měl to "srdíčko", tak navždy dobrý, ne? Takže milí, mlátí-li vás váše drahá polovička, tak se nebojte, on to dělá z lásky k vám. Vážení, jdu blejt. PS: Jo a situovat film do státu Luisiana, ve kterém je asi třetina černošských obyvatel a který je proslulý svou otrokářskou minulostí, a celej příběh postavit na problémech těch "bílých", kdy jedinej černej je týpek někde vzadu v kostele, je nehorázný chucpe. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je to tak strašné jak jsem se bál… né je to horší, nejenom, že je to prostoduchá romantická sračka, která střída jedno klišé za druhým, ale ještě ke všemu tu Zac hraje vojáčka, který si chudáček donesl tzv. syndrom lekajícího hovna. Borec chodí pěšky po USA a hledá nevěstu, protože její foto našel někde v prdelákově, hotový Šťastlivec. Takže Efron z klidným pohledem brázdí prérie Ameriky a s nerozvážnou duší hledá klid, hotová medovina. 1/10 ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se toho, že to bude menší parodie na High School musical, když obsadili do hlavní role Efrona, ale nebylo třeba. Myslím, že to obstál docela dobře, ačkoliv občas působil hrozně nepřirozeně. Do scénáře mluvit nebudu, příběh byl vystavěn skvěle. Taylor roli zahrála úžasně. Myslím, že krásná romantika na večer v posteli. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama