Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem očekávala. Přesněji tedy: jednoduchou a předvídatelnou romantiku. Nic víc, nic míň. Taylor Schilling nádherná laň, Blythe Danner správňácká babča. A Zac pro mě byl opravdovým překvapením, protože jsem mu to všechno fakt žrala - ty jeho pohledy a lehké úsměvy. On doopravdy hrál! Nikdy mě moc nezaujal, dokonce se mi ani nikdy nelíbil, ale to strniště mu dost sekne. Ještě kdyby tak něco udělali s tím jeho nepřirozeně dokonalým obočím... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No co jako jste čekali? Obyčejná romantika s krásně propracovanou kamerou, alias záběry vnořené do té krásné ranní sluneční žluté se mi strašně moc líbí. Co se týče příběhu, nic komplikovaného, ba naopak až triviální, zápletka skoro žádná, vše předvídatelné, ale o to tu nešlo, tohle nebylo žádné scifi nebo nevím co..tady šlo o to, ukázat zamilovaný příběh, v pomalém tempu s krásnými herci. A to jsem dostala, takže nevidím důvod, proč nedat 4*. Mimoto Zac už nám dávno vyrostl z rolí puberťáků hrajících basket, kteří u toho zpívají a tančí, už i vyrostl z rolí tančícího šoumena z 60. let. Víc zmužněl, nabral nějakou tu svalovou hmotu a s lehkým strništěm, ač to nerada přiznávám, byl k sežrání. Sice jsem fakt nechápala někdy ty pohledy bez výrazu, ale co už. ()

Reklama

charlosina 

všechny recenze uživatele

Moc velký výběr k zabití času stráveného v autobuse nebyl, tak jsem zvolila The Lucky One (který jsem si dle názvu spletla s The Lucky Ones http://www.csfd.cz/film/231933-stastlivci/ ) - no hned po prvních záběrech mi bylo jasné, že to je omyl, no a taky jak to skončí... prostě romantická pohádka, která obsahuje samozřejmě dramatickou zápletku, k jejímuž rozuzlení stačí jedno: láska. Oujé! // Tohle jsou chvíle, které mi připomínají, že na cesty nemám zapomínat na knihu. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, lidský, přirozený, pěkně zahráno jak klaďas tak záporák, kvalitní scénář, velmi dobře ztvárněná celá škála lidských emocí a také posttraumatický stresový syndrom z války. A málem bych zapomněla třešničku na 🍰: krásné sexuální scény. "Když najdeš něco takového ve válce, je to jako najít v pekle anděla." "Obětovat všechno pro děti to není nesobeckost, to je směšné." "Každý má svůj vlastní osud, ale ne každý se rozhodne za ním jít. Já jsem měl to štěstí, že jsem za ním šel." ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Neoriginálně natočená filmová adaptace románu Nicholase Sparkse, která ovšem díky fungující chemii mezi ultrasympatickým Efronem a půvabnou Taylor Schilling, povedenému soundtracku, fajnovým venkovským scenériím i celkově příjemné atmosféře rozhodně potěšila. Chybky by se našly, ale klady převažují! 7/10! [13.05.2012_Cinema City_Letňany] Recenze zde. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)
  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)

Reklama

Reklama