Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, lidský, přirozený, pěkně zahráno jak klaďas tak záporák, kvalitní scénář, velmi dobře ztvárněná celá škála lidských emocí a také posttraumatický stresový syndrom z války. A málem bych zapomněla třešničku na 🍰: krásné sexuální scény. "Když najdeš něco takového ve válce, je to jako najít v pekle anděla." "Obětovat všechno pro děti to není nesobeckost, to je směšné." "Každý má svůj vlastní osud, ale ne každý se rozhodne za ním jít. Já jsem měl to štěstí, že jsem za ním šel." ()

m.krudenc 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický film. Hezky a příjemně natočeno. Dobrá režie Scotta Hickse. Mladý mariňák se vrací z války a jeho myšlenky poutá jedna malá fotografie ženy, kterou našel po akci v Iráku, a která pro něj znamenala cosi jako talisman, věc pro štěstí. Protože se po návratu těžko dostává do běžného života, rozhodne se dívku na fotce najít. Díky náhodě se mu to podaří a po čase se oba sblíží nejen přátelsky. Romantika – romantika – Láska je láska. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Mnohí tu odkazujú na to, ako je film samotný jedno veľké klišé. Sú filmy kedy aj mne klišé a presladenosť vadia a uberá mi to na filmovom zážitku. Ale v tomto prípade tomu tak nebolo. Už po pár minutách bolo zjavné kam príbeh smeruje a ako sa bude vyvíjať, a bolo by hlúpe potom čakať niečo iné ( ako je hlúpe očakávať niečo iné ako sladkosť pri zákusku, či čokoláde). Toto je presne ten tip filmu, kedy si má človek urobiť pohodlie, vyvaliť sa na gauči a len tak relaxovať pri jeho pozeraní a nechať sa unášať pohodovou melanchóliou. Len oddychujete a sníte o láske, živote a veciach kde klišé je ako príjemný pocit po prebudení z nádherného sna. ***/**** ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si orazit nějakou tou slaboduchou oddechovkou a taky zjistit, co je Zac Efron zač - obě mise splněny a žádná z nich nezklamala moje nekalá očekávání - v prvním případě mě oslnila maximálně záře totálně přeběleného předkusu filmové Beth a v tom druhém jsem se ujistila, že masíčkář Zac v mých očích na dlouhá léta, než dozraje (jestli vůbec), zůstane modrookou mucholapkou na beznadějné romantičky ohraničené koncovkou -náct. Brrrrrr... PRO UŽIVATELE, KTEŘÍ NEDÁVALI POZOR TAK, JAKO JÁ :-) LOGAN NENAŠEL BETH NÁHODOU, DRŽEL SE MAJÁKU, KTERÝ SE TYČIL NA POZADÍ FOTOGRAFIE A PODLE NĚJ IDENTIFIKOVAL MÍSTO, KDE BY DÍVKA MOHLA ŽÍT ( ... a pak že jsem to "nežrala" :-D) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Není to tak strašné, jak jsem se bála. I tak si ale příběh vydatně pomáhá nejrůznějšími příběhovými berličkami (hlavnímu hrdinovi se náhodou podaří zjistit, kde hledaná žena žije) a Zac Efron hlavní dramatickou scénu, v níž vysvětluje svou minulost, naprosto nezvládá. (Alespoň že v ostatních, civilnějších momentech působí relativně přirozeně.) A mimochodem od kdy mají tvůrci trailerů pocit, že je potřeba divákovi ukázat celý film zkrácený do dvou minut? ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v meste New Orleans a Madisonville v Louisiane. Kostolné scény boli natočené v Abita Springs. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama