Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, to by som kecala, nebolo to ani výnimočne úchvatné či dojemné, vlastne to bola taká sladká limonáda. Dámy určite poteší pohľad na Zaca Efrona a pánov jeho krásna partnerka a vizuálna stránka tiež stojí za zmienku. Mne osobne prekážalo, ako sa vo filme riešili malicherné volovinky, ako fotografia, ktorej sa prikladala neuveriteľná doležitosť a vážne mi nebolo jasné, prečo to hlavný hrdina nevysvetlil hneď na začiatku. Zrejme by potom v príbehu chýbal nejaký ten dramatický zvrat, ale v tomto prípade bol postavený na hodne vrtkých nožičkách. Je to jedna z príčin, pre ktoré na mňa film robil dojem nedomysleného, amatérskeho pokusu o niečo silnejšieho a žiaľ neúspešne. Napriek tomu si však zaslúži plné a poctivé 3*. Oddychovka pre nenáročného diváka na večer vo dvojici. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

No jelikož od jisté všem jistě známé doby nemusím Zaca Efrona tak tady mi nějak extra nevadil...Pěkně načnutý příběh,kdy neznámý mladý muž,který od začátku vypráví příběh nalezne fotografii krásné dívky a přes veškerou marnou snahu najít majitele této fotografie ji pojme jako svůj talisman.Dá si za cíl přežít všechny své mise a potom se vydat za tou dívkou a poděkovat jí. Osud tomu chtěl trošku jinak a trochu podivný mladý muž,který vypadá velice mladě dokonce mi připomínal trochu opelichané kuře - ale nevadí - si psem v patách jistým nedorozumněním sehnal práci u již zmíněné dívky a změnil svůj životní osud...Zachránil její dítě a přestože by nemusel přijmul ho za vlastního...Celkem pěkné ale velice předvídatelné - divila bych se ,kdyby to dopadlo jinak. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšila asi půl roku než na to půjdu do kina. Ale čím víc se premiéra blížila, tím víc jsem si to rozmejšlela a nakonec jsem radši nikam nešla a udělala jsem dobře. Podle traileru jsem si myslela, že to na pět nebo na čtyři hvězdičky bude, ale silně jsem se spletla. Ze začátku to vypadlo celkem dobře, ale pak se děj začal táhnout a vůbec mě to nebavilo. Jediný pozitivum na tom byla ta dobrá hudba, ale to je asi tak všechno. Herci byli sympatický, ale ty výkony za moc opravdu nestály. A ten trapnej konec radši komentovat nebudu, takže bohužel dávám jen 40%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ach, to bylo tak sladké, až to bolelo. Sparksův rukopis naprosto zřejmý. Sladší romantický film jsem dlouho neviděl. Ale tak, čas od času to není od věci. Měl jsem ale trochu problém se Zacem Efronem. Není mi za prvé 2x sympatický a příběh Logana a jeho životní zkušenosti by mi pasovaly mnohem lépe na jakéhokoli staršího herce. Nyní pár dovedností a zájmů postavy Logana, kterému je 25 let: Umí střílet ze samopalu, rozumí hudbě, hraje na klavír, zajímá se o filosofii a literaturu, umí všechno spravit, je skvělý milovník, atd. Trochu moc, ne? :) Opět nám Američani ukázali, jak je hlavní hrdina všeuměl. Talisman byl už zkrátka trochu přestřelený a až moc přeslazený (defacto všechna ostatní Sparksova díla hodnotím lépe a 4 hvězdičkami). Lucky one je u mě za 3 hvězdičky. 68% (with J.) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak čekal sem minimálně tříhvězdíčkovou romantiku, ale opak byl pravdou. Byla to naprostá klasika i když se zajimavým příběhem, kterou ovšem nedokázal zahrát Efron. Nevim, jestli to bylo tím českým dabingem nebo tím, že to byl můj první film s ním, ale vůbec mi do tý role veterána neseděl. Taylor by si zasloužila lepšího parťáka, nicméně druhá polovina to jakž takž dějově zachránila a dalo se to dokoukat, ze začátku jsem totiž dost uvažoval o tom, že to vypnu... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)

Reklama

Reklama