Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

venison 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna 2x stavěná na romantické filmy, ale tenhle byl kupodivu hodně solidní.. Sice měl silnou příchuť cukrové vaty a dokonce i padouši zde jsou "perfektní", ale režie, kamera a kupodivu i herci (Zac Efron, Taylor Schilling a Blythe Danner) byli více než solidní.. Všechno bylo až nechutně ideální a prvoplánové, ale na rozdíl od ostatních současných amerických love story jsem silně "postrádala" kýč.. Opravdu řemeslně odvedená romantika.. Válečný hrdina, který je navíc pohledný, inteligentní, zajímá ho filosofie, umí hrát šachy a na klavír, je perfektní cvičitel psů, pracant a kutil, se rozhodne, že vyhledá tajemnou dívku z fotografie, která je sirotek, navíc svobodná matka, která má na krku psí hotel a starost o minifarmu, silně postrádá svého zemřelého bratra a v tajemném tulákovi nachází přesně jeho vlastnosti.. Roztomilá pohádka pro dospělé (asi spíš teda něžného pohlaví).. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, to by som kecala, nebolo to ani výnimočne úchvatné či dojemné, vlastne to bola taká sladká limonáda. Dámy určite poteší pohľad na Zaca Efrona a pánov jeho krásna partnerka a vizuálna stránka tiež stojí za zmienku. Mne osobne prekážalo, ako sa vo filme riešili malicherné volovinky, ako fotografia, ktorej sa prikladala neuveriteľná doležitosť a vážne mi nebolo jasné, prečo to hlavný hrdina nevysvetlil hneď na začiatku. Zrejme by potom v príbehu chýbal nejaký ten dramatický zvrat, ale v tomto prípade bol postavený na hodne vrtkých nožičkách. Je to jedna z príčin, pre ktoré na mňa film robil dojem nedomysleného, amatérskeho pokusu o niečo silnejšieho a žiaľ neúspešne. Napriek tomu si však zaslúži plné a poctivé 3*. Oddychovka pre nenáročného diváka na večer vo dvojici. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem standardní slaďárnička ala Sparks a SPOILER tentokrát se to kupodivu obejde bez nějaké over the top tragédie na závěr. Jinak je to zase ten typ filmu, kde je všechno pěkné, láska vládne světu, neexistuje ošklivý člověk ani znečištěná krajina, všichni se k sobě chovají hezky (a i když se nechovají, tak stejně nakonec vyjdou jako vítězové). Jó, prostě idylka. Akorát v tomhle případě film směřuje hlavně na ženské publikum. Kamera se až nezdravě fixuje na Efronovic sixpack a hlavní ženská postava jde spíše do pozadí. Pro cukrovkáře určitě nelze, ovšem kdo si rád čas od času dopřeje nějakou nezávadnou limonádičku, s The Lucky One asi nešlápne vedle. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si orazit nějakou tou slaboduchou oddechovkou a taky zjistit, co je Zac Efron zač - obě mise splněny a žádná z nich nezklamala moje nekalá očekávání - v prvním případě mě oslnila maximálně záře totálně přeběleného předkusu filmové Beth a v tom druhém jsem se ujistila, že masíčkář Zac v mých očích na dlouhá léta, než dozraje (jestli vůbec), zůstane modrookou mucholapkou na beznadějné romantičky ohraničené koncovkou -náct. Brrrrrr... PRO UŽIVATELE, KTEŘÍ NEDÁVALI POZOR TAK, JAKO JÁ :-) LOGAN NENAŠEL BETH NÁHODOU, DRŽEL SE MAJÁKU, KTERÝ SE TYČIL NA POZADÍ FOTOGRAFIE A PODLE NĚJ IDENTIFIKOVAL MÍSTO, KDE BY DÍVKA MOHLA ŽÍT ( ... a pak že jsem to "nežrala" :-D) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Zac je sympaťák a veskrze okouzlující klaďas, i když už ukončil střední a nezpívá. Zeus byl skvělý pes, takhle vycvičeného psa jsem v reálném životě nikdy nepotkala. Ben byl roztomilé dítě vybavené do života hezkou maminkou a vtipnou sympatickou prababičkou. Jeden spoiler utopený blbeček z předvídatelné romance drama nedělá. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)
  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama