Dan Barnes (Steve Austin) je bývalý profesionální boxer, který odešel po rostoucí únavě ze své násilné existence. Nyní se jako školník snaží pomoci novému studentovi Matthewovi Millerovi (Daniel Magder), který je týrán. Zatímco Matthew se učí, jak boxovat a postavit se ke svým trýznitelům, z nichž jeden je školní mistr boxu (Jaren Brandt Bartlett), Dan našel novou roli a jako učitel mu pomáhá vyrovnat se s jeho bouřlivou minulostí. (iLeGaL)
Hal_Moore
Steve Austin budí neuvěřitelný respekt už jen když nosí odpadkové koše a vytírá podlahu. Jen díky němu dávám alespoň jednu hvězdičku. Zbytek je stokrát ohraný příběh, kterak se podceňovaný ňouma dostal skoro až na vrchol. Nesmí chybět ani klasické vedlejší linie - trable s dívkou, nedůvěra rodičů, šikana. Celkem zbytečný film, který nestojí ani za to jedno zhlédnutí.(11.10.2011)
sheen
Amerika je země neskutečných možností, kde se i z nuly může stát machr. Navíc, když Vás trénuje takový řízek jako Steve Austin to jde samo.(8.7.2011)
drake31
odpad!HELL YEAH ... to boooola teeeda jazda. Nevadil by mi až tak ten otrepaný príbeh, s ktorým sa dá stretnúť u skoro každého športového filmu ale jeho nezáživné podanie. Stone Cold je sympaťák a srší to z neho na míle ďaleko ale všetkým ostatným som neprial nič iné než len jeden krásny Stone Cold Stunner. Nie že by som čakal viac, ale až takúto naivnú, nezáživnú blbosť rozhodne nie. (Pre tých čo nevedia čo je Stone Cold Stunner - http://www.youtube.com/watch?v=CWgbBgjE05I)(4.7.2011)
NoFiction
Steve Austin v roli školníka a zároveň učitele boxu pro přistěhovalce a loosera. Pokud se nudíte, tak vím i o jiné zábavě.(6.5.2011)
AD P
Taky boxersky Karate Kid .(28.5.2012)
rgrohol
Film inspirovaný všemi těmi Karate Kidy a Karate Tigry, kdy se nějakého sportovního antitalentu ujme schopný trenér pronášející moudra jako na běžícím páse a z outsidera se stane šampion. Pokud se takový film udělá dobře, může to být nenáročná zábava na všední večer, to ale bohužel není případ tohoto snímku. Navíc jsem nepochopil, co vlastně pro své zlepšení hlavní hrdina udělal kromě toho, že si oběhl pár koleček na stadionu.(23.5.2011)
Lachvos
Jedna hvězda za Austina a druhá pěkně na podobnost námětu s Karete Kidem (Box Kid?)...Bohužel, zde nám hvězdy došli :)(5.7.2011)
FFilipCZ
Spíše jeden z těch slabších "bratříčků" filmů jako je Nikdy to nevzdávej, Karate Kid (2010), a podobné. A ani né tak kvůli ději a hercům - oboje je obstojné. Ale spíše kvůli tomu hlavnímu, o co tam jde, A TO JE BOX. Toho tam moc není a když už tam nějaké ty údery jsou, je to totálně zazděné trapnými nepochopitelnými slowmotion záběry, takže například závěrečný zápas si vůbec neužijete.(23.5.2012)
darkreider
Pohodový rodinný film, čo všetky deti naučí, že majú ísť svojou cestou a stať sa poriadnym bušičom a lámačom kostí, nech to stojí čokoľvek. Pretože bijec má vždy fajnú ženskú a všetci ho ospevujú, teda aspoň v týchto filmoch. Prečo dávať podpriemerné hodnotenie, keď to je čisto priemerný film. V telke pre nerd-caparta v predpubertálnom veku ideálne.(21.8.2011)
Tomx112
Dobře mi tak, měl jsem to smazat hned jak jsem zjistil, že to je jen omyl. Ale ne, já se na to musel dívat...(1.8.2011)
sirrgulo
Nemůžu si pomoc, ale po opravdu dlouhé době jsem se rozhodl napsat další komentář. Proč? Protože je sice pravda, že podobných sportovních snímků jsme tu měli už hodně. Ale Matt ani Dan si pouhých čtyřicet procent vážně nezaslouží. Alespoň pokud máte rádi trochu box. Což já mám a hlavní hrdinové se o něm dost baví během svých tréninků a tak mě snímek bavil i z tohohle ohledu. Je pravda, že samotné zápasy nejsou bůhví jak zajímavé, ale čert to vem. Já jsem se náhodou bavil, i když mi bylo hodně dlouho dopředu jasné, jak vše dopadne. A jestli je někdo sklamán že Steve Austin nikomu nerozbije hubu tak to ani od bodobného snímku nemohl očekávat. Proto trochu nadhodnotím a o jednu hvězdičku.(22.8.2011)
ArMinO
Tento film bol výsmechom BOXu... 10% za Steva Austina.(27.8.2011)
snecek
odpad!Peklo(2.12.2011)