Reklama

Reklama

VOD (1)

Město St. Jude je plné zločinu. Vládnou zde dva gangy, jeden mexický a jeden černošský, které terorizují místní obyvatele. Vládu nad nimi má už jen zkorumpovaná policie, jejímž šéfem je pan V. Ten za provize gangy podporuje a poskytuje jim ochranu před policejními složkami. Tyto gangy se skládají z ozbrojených drogových dealerů a vrahů. Jednoho dne do města přijede muž, který se jmenuje Hong. Hong je skvělý v bojovém umění a hned při příjezdu to jednomu z gangů dokáže. Zlikviduje sám hned několik mužů najednou a tím si získá respekt. Hong přijel do města s cílem vyhnat zločin z ulic a zaručit bezpečí místních občanů. Když byl Hong ve vězení, tak ho jeho spoluvězeň Tiano naučil bojovému umění a zocelil ho. Jeho jediným požadavkem bylo, aby Hong po propuštění jel do St. Jude a nastolil zde pořádek. Po jedné z rvaček se Hong dostane do vězení. Policejní šéf pan V. se doslechne, jak dobrý bojovník je a nabídne mu spolupráci. Jeho důvěru si může získat tím, že zabije muže, kterého mu určí. Hong si získá respekt i obou místních gangů a určí jim tři podmínky – prodávat drogy jen na periferiích za vyšší cenu, nenabízet je dětem a nenosit u sebe zbraně. Gangy spolupracují, místní lidé uklidí město a zločin začíná být pod kontrolou. Vše funguje do té doby, dokud policejní šéf pan V. nezjistí, že i jemu Hong vykradl trezor plný špinavě vydělaných peněz... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý akční film, kterému jsem docela věřil a nakonec jsem jenom mírně zklamán. No, ne že by to bylo akcí, ta je skvělá, je jí tu dost a tvoří jí snad z 98% souboje, které jsou surové, přehledné a působí drsně, i krve je dost. Herecké obsazení beru, nikdo mi nevadil, Cung Le sice nemá tak velké charizma, ale získal si mně a já mu fandil, JCVD potěšil, měl jednu akční scénu a pořád v něm něco je, Peter Weller skvělej záporák, já ho úplně žeru v roli toho zlého, má gigantické charizma a vypadá chlapácky, neustále s doutníkem a kloboukem na hlavě, potom JCVDho syn, opět skvělej a i když v menší roli, tak jsem rád, že tu byl. Hudba fajn, většinou rap, má to slušný tempo a film utíká docela rychle, několik motivačních rad Van Damma, no po většině jsem spokojen! // Bohužel, ten příběh je děsný, zpomalovačky při bitkách to nemuselo být, JCVD mohl a měl dostat více prostoru, navíc ani nevím, jak to s ním dopadlo, konec je bohužel mega trapnej, zvuky které trhají uši, ale co nadělám. // Na Dragon Eyes jsem se docela těšil a bylo mi úplně jasný, že to bude mít takové hodnocení, já jsem se ale nestihl nudit, bavil jsem se a o tom to je. A i když mírné zklamání, tak 8/10 je si myslím krásné hodnocení. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BUĎ OPATRNÝ V TOM, KOMU UBLIŽUJEŠ." Mám chuť dodat, že radši buď opatrný na to, v čem hraješ, Jean-Claude, ale hádám, že na toto rozumování je už dávno pozdě. Asi to mohlo být i v pohodě, taková současná verze YOJIMBA, ani ten Van Damme nebyl v roli mentora žádná hrůza, Peter Weller také potěšil (důkazem o své vitalitě), akorát že zbytek je opravdu strašně levná nuda. Pár ubohých scén, zafiltrované, kupa otřesně napsaných dialogů přednášená seskupením nehereckých individuí, upachtěné souboje, prostě klasika... 15% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na nového Jean Claude van Damma. To byl také ten důvod, proč jsem film chtěl vidět. Nakonec se on ve filmu objevil snad jen dvě-tři minuty čistého času. Všecko za něj musel zaplácnout Cung Le, o kterém ten příběh vlastně je. Teď je ještě otázka, jestli se ten příběh, který tenhle film má, dá vážně považovat za příběh, protože to snad ani příběh není a ty dvě hvězdy dávám čistě za solidní a efektivní filmařinu, kterou si John Hyams přichystal, a která mě docela bavila. Jinak to ale za nic jiného nestálo. A syn Van Damma by s tím už co nejdřív měl seknout nebo mě akorát nasere. Stačí, že už mě teď pomalu ale jistě začíná srát. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No tak jsem byl na to dlouho zvědavý, co z toho vznikne. Aspon mě to nezklamalo a dostal jsem to, co jsem čekal v nejlepším. Cung Le zvládl roli celkem dobře, ikdyž hereckých vlastností dle mého moc nemá. Vzpomínky na Van Damma dost potěšili, zvládl to slušně. Čekal jsem tak jen 2 minuty, že tam pobude Van Damme. A on se tam vícekrát objevil. Bitky byly dobře natočené, takže pochvala opět Hyamsovi. Gangsteři bohužel tupý, příběh nic extra. Takže u mě pohodových 60% = *** ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme na mě zapůsobil jako velké lákadlo, protože jinak bych o tenhle film nezavidila ani malíčkem. Radši jsem se ale neměla nechat zlákat. Po pravdě řečeno, jsem od něho čekala naco jiného než co jsem dostala naservírováno. Takže jsem krapet rozčarovaná z tohoto filmu. Asi si začnu dávat bacha na nové filmy s tímto hercem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme sa na chvíľu objaví hviezda UFC Dan "Hendo" Henderson v roli Fizzariho, ktorý pred koncom filmu mláti hlavnú postavu Honga (taktiež MMA bojovníka Cunga Leho). (Jimmi)
  • Pri výsluchu Honga (Cung Le) pánom V (Peter Weller) si môžeme všimnúť, ako cigara, ktorú pán V drží, sa svojvoľne premiestni z jeho jednej ruky do druhej bez toho, aby si ju podal. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v Baton Rouge v Louisianě. (rafix)

Reklama

Reklama