Reklama

Reklama

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň

  • USA A Cinderella Story: Once Upon a Song (více)

Muzikálová verze věčné klasiky! Sedmnáctiletá Katie žije po smrti svého otce s nevlastní matkou Gail a jejími dětmi Bev a Viktorem. Bojí se, aby neskončila u pěstounů, proto dělá vše, co po ní její macecha, která je současně také ředitelka její školy, chce. Katie sní o tom, že se stane zpěvačkou, má nádherný hlas, a sama dokonce skládá písničky. Jednoho dne do její školy přestoupí syn známého producenta, Luke. Katie mu podstrčí svou demo nahrávku. Když se Luke snaží zjistit, kdo že to na nahrávce zpívá, Gail prohlásí, že je to její dcera Bev. Společně pak nutí Katie, aby za Bev zpívala. Když se navíc Luke, který se Katie opravdu líbí, kvůli krásnému hlasu do Bev zamiluje, je na čase, aby Katie začala bojovat za své sny, dřív než chlapec jejích snů skončí v náručí té nesprávné sestry. (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat, nevím, tahle verze byla jiná než všechny ostatní, není věc, která se mi nelíbila, spíš ta, která nebyla úplně očekávaná, sice na Moderní popelku s Hillary Duff nic nemá, ale tahle verze docela šla, tenhle film bych doporučila těm, kteří mají rádi zpěv a očekávají tak trochu jinou verzi popelky, pokud nevíte, jestli se na tento film podívat, je průměrný, o zlé maceše a její nevlastní dceři. ()

Basso 

všechny recenze uživatele

Tento film som absolútne nemohol dopozerať, resp. stačilo mi pozrieť si koniec a vedel som, že je to len ďalší blud nejakého B-čkového režiséra. Herecké výkony nestáli za nič a ten soundtrack bol úplne otrasný. Toto je podľa mňa film určený pre mladších teenagerov, ktorým je jedno, čo pozerajú, hlavne, že sú tam dobré holky a "nabúchaný" frajeri. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že mám těch "moderních Popelek" už dost, ale rozhodla jsem se dát šanci i této a zklamaná jsem nakonec nebyla. Je to v podstatě v lecčem podobné Popelce se Selenou Gomez, protože tento film je taktéž dost postavený na hudbě a tanci. Jen mi přišel o něco méně zábavný, postavy nebyly tak zajímavé (například macechy byly mnohem lepší jak v Popelce s Hilary Duff, tak v Popelce se Selenou Gomez) a hlavní postava samotné Popelky (Lucy Hale) mi zkrátka nebyla tak sympatická... ale bavila jsem se a naskytly se tam tak dvě lepší písničky, které se dobře poslouchaly. ~(2,4)~ ()

Anez99 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli takovýmhle filmům, než se člověk podívá na nějaký film ptá, jestli je to americká kravina. Tohle rozhodně je americká kravina. Bylo tu už několik zpracování popelek a takhle je jistojistě ta nejhorší. Jediný důvod, proč jsem filmu dala jednu hvězdičku byl, že děti, tak..do deseti let, to spolehlivě zabaví. Hrozná ptákovina, ale s jednoduchým dějem, takže děti jsou nadšení. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

High School Musical a Camp Rock dohromady. Přestože se mi nelíbil film hned od začátku a jeho celistvá teen tvář moderního "umění" naplácat věci jako je název POPELKA - co s tím má proboha společného popelka? Ano uznávám, že jaksi jde o nevlastní dceru muže, který zemřel (první chyba - neřekli jak) a tak jeho dcera zůstala ve spárech hnusné blonďaté macechy s neméně hnusnou blonckou (a asi tak stejně hloupou)...to jsem pochopila...ale chatrč tam někde v zadu na zahradě kde zjevně bydlela "popelka" byla už trochu moc přehnaný náznak téhle pohádky..jenže to je uplně všechno co by tak tahle hrůza mohla mít společného s pohádkou. Hudba ani tak příšerná nebyla, ale asi jako všechna ta teen smetánka brala ohled hlavně na "věčnou lásku" nebo na to jak si všichni užijí párty - bohužel asi už jiné náměty na písničky neexistují (poetičtěji by se dala napsat klidně i píseň o plyšové hračce). Jediný kdo mě herecky zaujal byl maličký nevlastní bratr "popelky" Katie - Matthew Lintz. U školního plesu v duchu břišních tanečnic a jakejchsi fakýrů mi naskočil výraz se známým názvem WTF, ale špionáž rozkošného dětského herce zachránila celou tu nesourodou klišé blbost. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama