Reklama

Reklama

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň

  • USA A Cinderella Story: Once Upon a Song (více)

Muzikálová verze věčné klasiky! Sedmnáctiletá Katie žije po smrti svého otce s nevlastní matkou Gail a jejími dětmi Bev a Viktorem. Bojí se, aby neskončila u pěstounů, proto dělá vše, co po ní její macecha, která je současně také ředitelka její školy, chce. Katie sní o tom, že se stane zpěvačkou, má nádherný hlas, a sama dokonce skládá písničky. Jednoho dne do její školy přestoupí syn známého producenta, Luke. Katie mu podstrčí svou demo nahrávku. Když se Luke snaží zjistit, kdo že to na nahrávce zpívá, Gail prohlásí, že je to její dcera Bev. Společně pak nutí Katie, aby za Bev zpívala. Když se navíc Luke, který se Katie opravdu líbí, kvůli krásnému hlasu do Bev zamiluje, je na čase, aby Katie začala bojovat za své sny, dřív než chlapec jejích snů skončí v náručí té nesprávné sestry. (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

Felisr 

všechny recenze uživatele

Vlastně nemám nic proti teenage romantickým (i když v tomto případě opět klišé, dokonce občas sklouzávající v nechtěnou parodii) komediím, když v nich hrají aspoň trochu sympatičtí hlavní hrdinové, ale za co jsem strhla několik hvězd: 1, nesnáším klasickou americkou "happy" píseň s tanečkem všech zúčastněných na konci filmu 2, co byla proboha ta bollywoodská vsuvka v pop-rockovém počinu??? ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Uhm. Svojím spôsobom ide o štýlovú záležitosť, ktorá si zaujímavo pohráva s asociáciami na pôvodný príbeh. A timing filmu ubehne neskutočne rýchlo. Na druhú stranu musím priznať, že ide o môj osobný pohľad a ako tak nad filmom znovu uvažujem, nepredpokladám, že čokoľvek z toho bolo snahou tvorcov. Tí sa jednoducho snažili napasovať PopOlušku do sveta PopUlárnej hudby a všetko to ostatné vzniklo ako nechcený vedľajší produkt. Možno keby sa na scenári trochu popracovalo a vyhádzali by zväčša podpriemerný cast, mohli sme sa baviť o milom prekvapení. ()

Reklama

Tess92 

všechny recenze uživatele

přemýšlím mezi 0 a 1 hvězdičkou. Stačilo přečíst si obsah, a bylo jasné, jak celý film bude vypadat. Luke asi za moc nestojí, když flirtuje s každou holkou, kterou pozná, a nevím proč tolikrát ve filmu zdůrazňovali, že je Kate ošklivá. Je pravda, že písničky docela ušly, ale jinak to bylo totálně uhozený. ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Váhala som medzi jednou a dvomi hviezdami, aj keď najradšej by som trtla odpad, ale nechcem byť príliš kritická a zlá a neprajná a nevzdelaná a čokoľvek záporné na ne... Na tomto spracovaní ma neuchvátilo vôbec nič, vtip nula bodov, príbeh mínus desať bodov, hudba dajme tomu dva bodíky (za asi jednu skladbu plus refrén z ďalšej)... Herečka čo hrá tú akože popelku je celkom fešná a dúfam, že ju v podobnej kok....pardon, nechala som sa uniesť, v podobnej hlúposti už neuvidím. ()

Blacki 

všechny recenze uživatele

Film nenabízí nic nového, stále je tu mladinká chudinka, které ubližují. Na druhou stranu musím uznat, že mě film docela bavil. Zasmála jsem se nad "kousky" mladšího brášky, kterých mohlo být i více. a šílená macecha byla také k popukání. Nějaké to klišé klidně odpustím. Díky tomuto filmu deštivý večer uběhl o něco příjemněji. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama