Reklama

Reklama

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň

  • USA A Cinderella Story: Once Upon a Song (více)

Muzikálová verze věčné klasiky! Sedmnáctiletá Katie žije po smrti svého otce s nevlastní matkou Gail a jejími dětmi Bev a Viktorem. Bojí se, aby neskončila u pěstounů, proto dělá vše, co po ní její macecha, která je současně také ředitelka její školy, chce. Katie sní o tom, že se stane zpěvačkou, má nádherný hlas, a sama dokonce skládá písničky. Jednoho dne do její školy přestoupí syn známého producenta, Luke. Katie mu podstrčí svou demo nahrávku. Když se Luke snaží zjistit, kdo že to na nahrávce zpívá, Gail prohlásí, že je to její dcera Bev. Společně pak nutí Katie, aby za Bev zpívala. Když se navíc Luke, který se Katie opravdu líbí, kvůli krásnému hlasu do Bev zamiluje, je na čase, aby Katie začala bojovat za své sny, dřív než chlapec jejích snů skončí v náručí té nesprávné sestry. (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

Tess92 

všechny recenze uživatele

přemýšlím mezi 0 a 1 hvězdičkou. Stačilo přečíst si obsah, a bylo jasné, jak celý film bude vypadat. Luke asi za moc nestojí, když flirtuje s každou holkou, kterou pozná, a nevím proč tolikrát ve filmu zdůrazňovali, že je Kate ošklivá. Je pravda, že písničky docela ušly, ale jinak to bylo totálně uhozený. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Kdybych někde hluboko v duši nebyl šestnáctiletou slečnou pravidelně odebírající Bravo a Top dívky, chvějící se při poslechu One Direction či Jonas Brothers, tak by se mně film nelíbil. Ale že jí jsem, tak se mně film líbil. Ale zase ne moc. Make-up jsem si během závěrečného polibku slzičkami štěstí neznehodnotil... ()

Reklama

Basso 

všechny recenze uživatele

Tento film som absolútne nemohol dopozerať, resp. stačilo mi pozrieť si koniec a vedel som, že je to len ďalší blud nejakého B-čkového režiséra. Herecké výkony nestáli za nič a ten soundtrack bol úplne otrasný. Toto je podľa mňa film určený pre mladších teenagerov, ktorým je jedno, čo pozerajú, hlavne, že sú tam dobré holky a "nabúchaný" frajeri. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Já pořád nechápu, proč na to musí holky koukat. Jako holky myslím i ty, co jim je víc jak 16, takže i 36 a víc. Není těch různých moderních popelek už dost? No možná tahle je trochu jiná, protože je hlavně o hudbě a tanci. Kategorii filmu bych upřesnil na rodinný a hudební, komedie to rozhodně není a romantický bych tomu zrovna neříkal. Ale holky tomu asi rozumí lépe. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už by vážně měli přestat natáčet další a další remaky na Popelku a snažit se je co nejvíc zmodernizovat. Moderní popelka s Hilary Duff se mi líbila, Moderní Popelka se Selenou Gomez se mi celkem líbila, ale Moderní popelka s Lucy Hale mě teda nenadchla a přiznávám, že jsem se první půlku docela nudila, pak se to trochu vylepšilo, ale rozhodně bych si to už znova nepustila. Pár plusů - písničky se dali dobře poslouchat a Freddie Stroma byl pěknej. Tohle pojetí plesu se mi naprosto nelíbilo a celkově tam nebyla žádná scéna, která by mi zůstala v paměti, což je obrovský mínus, protože z obou předchozích "dílů" si minimálně jednu pamatuju. Nakonec dávám 3* ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama