Richard Hammond's Top Gear Uncovered (video film)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2009, 62 min
Hrají:
Richard Hammond- komentáře
iamek
Tady mi opět scházela celá trojice moderátorů. Slušné pasáže střídají ty nudné. Zatím nejhorší Top gear speciál co vyšel.(17.2.2012)
Attta
Oproti obyčejnému Top gearu je to hodně nevyvážené (zábavu střídají nudné pasáže). Viděl jsem všechny díly nového Top gearu a všechny mě bavily i Clarsksonovy filmy, ale tohle je tak trošku slabší úroveň.(23.9.2011)
Pompaj
Velmi přínosný dokument, jak natočit TP doma. Skvělá hodina srandy, ale bylo to nevyvážené co se týče vtipů a akce. A absence zbylé dvojky moderátorů. Jinak skvělý díl TP do sbírky. 80%(4.9.2011)
Daewiik
Zábava, nápady to všechno jako v Top Gaeru i v Clarksonových filmech. Možná tam chyběla klasická trojka moderátorů z Top gearu, ale myslím, že i Hammond sám o sobě je výborný a vtipný moderátor.(26.9.2011)
diwoshka
Velmi zábavná podívaná, kořeněná britským humorem Richarda Hamstera Hammonda, jednoho z moderátorů Top Gearu. Ostatně jako všechny díly klasického Top Gearu... Perfektní je testovací okruh vytyčený pres luxusní vilu, nebo jak Richard popisuje jak je nutné se oblékat, či jakým způsobem si upravovat účes, pokud se chceme stát moderátorem a natočit si vlastní Top Gear. Prostě 62 minut skvělé zábavy.(5.5.2011)
Adrai
Je k tomu, aby se člověk stal moderátorem TG, spousta peněz, materiálu, času, cestování, znalostí, lidí a nevím čeho ještě? NE - svůj TG si můžete natočit doma nebo na dovolené a to skoro zadarmo. Tak nějak křeček začíná tento svůj film a hned poté co nechá motorkáře projet "po domě svých rodičů" usedá do Dakarského speciálu, Italských supersportů, nechá něco vybuchnout, něco zdemolovat .. prostě tak nějak TopGearovsky popře to začáteční tvrzení :)(3.1.2012)
Související
- Top Gear: Apokalypsa (video film) (2010)
- Top Gear: Polar Special (TV pořad) (2007)
- Top Gear 2010 (TV pořad) (2002)
- Top Gear (TV pořad) (1978)
Podobné
- Top Gear USA (TV pořad) (2010)
- Pátá rychlost (TV seriál) (2002)