Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (158)

sona123 

všechny recenze uživatele

Odulý Gerard, kterému to ale jako obvykle seklo a sympatiemi hýřil na všechny strany. Milión hvězd a hvězdiček, až zrak přecházel - Uma, Jessica, Dennis, Catherine...to se málokdy vidí. No a to vše ve zcela průměrném romantickém filmu se sportovní tématikou (Američani si oblíbili evropský fotbal?). Tyhle filmy mám čas od času velmi, velmi ráda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Že je film jedno velké romantické klišé s tím se tak nějak dalo najisto počítat, ale že po jednom zápase, ve kterém konečně dají malí kluci po sérii špatných výsledků i gól, hrají hned o nějaký místní titul, to jsem tedy nečekal. Klobouk dolů před scénáristy, kteří neví kam by skočili. Hlavního hrdinu balí fešné maminky malých kluků, takže mu skáčou jedna za druhou nejen do postele, pak si náš hrdina uvědomí že miluje svou ex, načež scénaristovi dojde, že to celé bylo trošku o fotbale a nechá odehrát zápas, ve kterém jde jako vždy o vše. Výhra 3:2 a otočený výsledek, jak jinak:) Na závěr veliký comeback ... Gerarde, chyť si raději nějakou vlnu. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když slavný a úspěšný fotbalista, který byl i národním reprezentantem a hrával ve zvučných evropských klubech, po skončení své fotbalové kariéry živoří a dluží na nájmu, znamená to, že asi nebude moc inteligentní, jinak by ho napadlo si nějaké peníze schovat na dobu po ukončení kariéry. Zde už je tedy díky tomuto od počátku jasné, jak scénáristi hlavní postavu koncipovali. Gerard Butler prostě hraje nezodpovědného chlapa, který se zoufale snaží být zodpovědný alespoň vůči svému synovi, když už to nedokázal s matkou svého syna, ale ne vždy se mu to daří. Do toho se o něj div neperou místní matky chlapců, jejichž dítka Gerard Butler trénuje ve fotbale, a do toho si ještě užívá přízně místního podnikatele, který ho zahrnuje penězi a zapůjčením luxusního Ferrari. O tom je v podstatě celý film, ale stačilo to na to, abych si tento rodinný sportovní film užil a zajímalo mě, jak to celé skončí. Možná film nenabízí nic nového ani nic, kvůli čemu by ho člověk musel vidět, ale svým tématem a zaměřením mi prostě přišel vhod a užil jsem si ho. A co si budeme povídat, vidět Umu Thurman, Jessicu Biel či Catherine Zetu-Jones mě rozhodně potěšilo. Hodnotím průměrně, tedy je to za tři hvězdy. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedie? Kdeže...možná pár lehce úsměvných momentů. Sportovní? Pokud pominu, že uvidíme několik gólů, které dají děti, jejichž trenérem se stane bývalý fotbalista, tak žánr sportovní je dost mimo. Romantický? Jasně!!! To je to jediné, co v tomto filmu funguje. Drama? Když je to romantické, tak to musí být i drama, to dá rozum. Takže co? Je to koukatelné? Ale jo, je. Ale není to zásluhou účasti hvězd jako: Gerard Butler, Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones. Jejich přítomnost je zcela zbytečná, nevyužitá a pro mě nepochopitelná. Proč se na takový film dívat? 1. Nic lepšího v TV nedávají (máte základní nabídku programů, nefunguje přepínání programů, netušíte, že lze mezi programy přepínat, rozbil se vám se set top box...). 2. Žehlíte si průšvih u drahé polovičky (a dnešní fotbal si stejně tajně nahráváte). 3. Jste prostě romantik /-tička. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Sportovní film o bývalém super fotbalistovi, který se zraní a život jde z kopce. Dokud nezačne být fotbalovým trenérem. Od té doby je opravdu chlapem na roztrhání. Na své si přijdou i ženský, protože tu je i ta romantická složka, když se chce vrátit zpět ke své manželce a svému prckovi, kvůli kterému to vlastně všechno začalo. Plno známých herců že se divím proč to nikdo nepřeložil. Našel jsem to jen se Slovenskýma titulkama. A to si myslím že by si tento film zasloužil překlad a více shlédnutí, protože je fakt super a já ho můžu jen doporučit. Za mě kvalitní 4* a 80% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)
  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)

Reklama

Reklama