Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Recenze (158)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $13,102,272Tržby Celosvetovo $30,952,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $628,679 //počet predaných kusov 12,296Tržby za predaj DVD v USA $2,234,663 //počet predaných kusov 84,112║ som čakal po prepadnutí v kinách hrôzu ale nakoniec celkom roztomilý film, ktorý pobaví ale i dojme a známy herci celkom slušne ustoja svoje úlohy, Butlerovi opäť sadla daná úloha zhýralého zvodcu /80%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný profesionální fotbalista, který po skončení kariéry nemá na nájem, je jednoznačným důkazem toho, že přeplácení nagelovaných primadón je vyhazováním peněz z okna. George je alespoň sympaťák, takže jsem mu přál všechny ty nadržené paničky, ale rozhodně jsem doufal, že v tomto případě zábava hravě překoná rodinné hodnoty. Bohužel se tak nestalo, ale slušné herecké obsazení a pár pohodových scének mne donutilo zaokrouhlit hodnocení nahoru. A taky mi David Beckham poslal nějaké drobné, abych tady nepsal o tomto snímku příliš hanlivě, ale to na mou vrozenou objektivitu pochopitelně nemělo žádný vliv. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler neumí hrát fotbal a film je stejně špatnej, jako herectví Jessicy Biel. Nakonec se tedy v druhé půlce zlepšilo, ale ani tak to není žádné terno, ale pouze černobílé, prvoplánové a předvídatelné béčko, které se snad hodí jen na večerní reprízy. Butler pár dobrých rom-com natočil, ale měl zůstat u akčnějších rolí. A Dennis Quaid je tady hrozně divnej...5/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

A teď si pojďme začutat. Drama Sedm životů bylo dle mého úspěšným útokem na divákovy city, životopisné Štěstí na dosah poctivou americkou záležitostí, kterak vždycky může být ještě hůř. Naposledy se Ital Gabriele Muccino pokusil zejména ženské diváctvo semlít otřepanou story o tom, jak na syna, bývalou manželku i společnou budoucnost ještě není pozdě. Charisma hereckých představitelů by se dalo krájet, jen je škoda, že se tvůrci neobtěžovali přijít s něčím alespoň krapet originálním. Prostě oprášili hollywoodský příběh podle šablony 194C. Muccino je ale jinak šikovný chlapík, formálně mu to šlape, ví, jak scénu slušně nasvítit, jak vést herce, jak trefit ten ideální okamžik, který podlomí právě zmiňované ženské publikum. A mnohdy nejen to.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když slavný a úspěšný fotbalista, který byl i národním reprezentantem a hrával ve zvučných evropských klubech, po skončení své fotbalové kariéry živoří a dluží na nájmu, znamená to, že asi nebude moc inteligentní, jinak by ho napadlo si nějaké peníze schovat na dobu po ukončení kariéry. Zde už je tedy díky tomuto od počátku jasné, jak scénáristi hlavní postavu koncipovali. Gerard Butler prostě hraje nezodpovědného chlapa, který se zoufale snaží být zodpovědný alespoň vůči svému synovi, když už to nedokázal s matkou svého syna, ale ne vždy se mu to daří. Do toho se o něj div neperou místní matky chlapců, jejichž dítka Gerard Butler trénuje ve fotbale, a do toho si ještě užívá přízně místního podnikatele, který ho zahrnuje penězi a zapůjčením luxusního Ferrari. O tom je v podstatě celý film, ale stačilo to na to, abych si tento rodinný sportovní film užil a zajímalo mě, jak to celé skončí. Možná film nenabízí nic nového ani nic, kvůli čemu by ho člověk musel vidět, ale svým tématem a zaměřením mi prostě přišel vhod a užil jsem si ho. A co si budeme povídat, vidět Umu Thurman, Jessicu Biel či Catherine Zetu-Jones mě rozhodně potěšilo. Hodnotím průměrně, tedy je to za tři hvězdy. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě však nerozesmála ani jednou. Hvězdné herecké obsazení naprosto nevyužité, ty dialogy, které postavám scénáristé vkládali do úst, byly doslova hrozné. Ani jedna postava si za celý film nedokázala získat mé sympatie, klišé vedle klišé, vlastně mě film dokázal otrávit už během prvních pár minut, ihned budete vědět, jak film bude pokračovat a samozřejmě jak skončí, protože to samé jste viděli už nesčetněkrát (ten vztah otce se synem mě otrávil neskutečným způsobem). Nepochopím, proč se scénáristé alespoň nepokusili film trochu okořenit, zvlášť s takovým hereckým obsazením, nebo dát tam alespoň něco hřejivého, vždyť tento stále dokola stejný koncept už přece nemůže zabírat. Naprostá ztráta času ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Snímek z fotbalového prostředí, to já můžu. Romanticky propletený, což by mohla být skvrna, ale nebyla. Dle mě se jedná o povedenější komedii. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Že je film jedno velké romantické klišé s tím se tak nějak dalo najisto počítat, ale že po jednom zápase, ve kterém konečně dají malí kluci po sérii špatných výsledků i gól, hrají hned o nějaký místní titul, to jsem tedy nečekal. Klobouk dolů před scénáristy, kteří neví kam by skočili. Hlavního hrdinu balí fešné maminky malých kluků, takže mu skáčou jedna za druhou nejen do postele, pak si náš hrdina uvědomí že miluje svou ex, načež scénaristovi dojde, že to celé bylo trošku o fotbale a nechá odehrát zápas, ve kterém jde jako vždy o vše. Výhra 3:2 a otočený výsledek, jak jinak:) Na závěr veliký comeback ... Gerarde, chyť si raději nějakou vlnu. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nepouštěli v buse, kde není moc co jiného na práci, tak bych se k tomu asi nedostal. Potěšila fotbalová tématika, pár vtinějších situací, ale to je asi tak vše. Jinak jedno klišé vedle druhého, klasicky nudný šablonovitý romantický příběh s trapáckými momenty. Prostě ne tak úplně moje parketa. 50% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej, toto Butlerovi sedí. Škoda, že je to až príliš nenáročná a priamočiara zabáva bez nejaké lepšieho nápadu, lebo povedzme si to na rovinu, bez toho hereckého obsadenia by to bola nuda. Ono je to svojím príbehom a humorom nuda vlastne tak či tak, ale tie známe xsichty potešia a dokážu film potiahnuť. 65% - 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Týýý krááávo, to by byly problémy... Člověk se teď bojí, že ho zastřelej, když jde do pekárny pro chleba, a pan fotbalista tady místo po trávě běhá po maminkách. Kdyby se mě někdo zeptal dneska, čím chci bejt až vyrostu, tak bych věděl úplně přesně. Chci bejt film. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Klasický průměr, který neurazí. Fotbalové téma mě bavilo a byl jsem velmi překvapen, kolik hvězd ve filmu hraje... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tuctová rodinná romantická komedie, která moc neurazí, ani nenadchne, a za těch pár hezkých tvářiček člověk 2* dá. # [viděno: TV, 5.1] # příběh 5 | hudba 6 | humor 2 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak tu máme znova príbeh, ktorý má vopred narysovaný pôdorys a nemá teda čím prekvapiť, tak to môžu zachrániť herci a režisér. No a to sa presne stalo v prípade Chlapa na roztrhanie. Som rád, že uvažuje presne ako ja. To znamená, že sa vyspí so ženami s ktorými by som sa vyspal aj ja a ak odmietne, tak je to z dôvodu, pre ktorý by som to ani ja neurobil. Je nutné vyčítať feel good filmu klišé, keď ich tu podvedome očakávame a v takýchto prípadoch ich berieme ako prostriedok práve k tomu dobrému pocitu? Možno je, ale nechce sa mi. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Klasický americký romanťák, ale hodně povedený! Opravdu jsem se bavila a byla jsem oslněna hereckým obsazením, které je opravdu hvězdné. Příběh je trochu tuctový, ale co. Podívaná za to stála, hlavně bylo na co se dívat. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné sledovat proměnu evropských autorských režisérů v hollywoodské řemeslníky podprůměrných břeček, přestože jakousi logiku ten proces má. Každopádně: "Playing for Keeps" nefunguje jako komedie, natož sportovní drama... jde jen a pouze o dokonalý příklad nevyužitého potenciálu, kde sympatické obsazení a fajn příběh zabíjí hromadění (h)různých klišé. Škoda, protože o důvod víc, abych se nadále vyhýbala žánru romcom ze současné americké produkce. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Film na roztrhání. Zachraňování vztahu a malých fotbalistů totiž Butlerovi jde mnohem hůř než zachraňování prezidentů. Jedno klišé střídá druhé, příběh drhne a nedokáže vykřesat jedinou zajímavou scénu. Emoce jsou na nule a nikde na obzoru ani humor ani žádná sympatická postava. A ne George jsem nepřehlédl, ani on není sympatická postava. Navzdory tomu, že jsem romantickým komediím schopen mnohé odpustit, tentokrát palec dolů. ()

Reklama

Reklama