Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (64)

castor 

všechny recenze uživatele

Brazilský tvůrce Fernando Meirelles je pro mě stále spíš neznámou. Talentovanou, záhadnou, zvláštní. Jeho filmy jsou sice seštelované na míru, ale jakoby nedýchaly, netlouklo jim srdce. Evropský výlet mezi vztahové peripetie, který láká na několik solidně rozehraných příběhů, si mě ale nakonec docela získal. Poukazuje na propojenost životů a osudů, je pesimistický, lehce odosobněný, pocitový, nabízí nejasné výpovědi. Mluví se v něm několika jazyky (máme tu Rusa, Brazilku, Angličany a Američany, Němce, Slovenky, Francouze), jeho síla opět spočívá v pomalém, vlažně plynoucím ději. Drobné, zato silné příběhy bez začátku i konce, s dobrými i výbornými herci, kteří musí ukázat kus svého umu, aby si v krátké době přitáhli diváka. Přesto všechno je to zvláštně lákavá hra, která neomrzí a dokáže umně zakrýt fakt, že jisté aspekty příběhů nejsou nijak objevné. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi tou najpozitívnejšou vecou na tomto snímku bolo vidieť hrať slovenské herečky po boku so známymi americkými hercami. Film ako celok ma však veľmi nenadchol. Pointa a celkovo scenár sa mi zdali ploché a nevýrazné, vlastne dokopy nevypovedali nič, z čoho by som mal padnúť na riť. Dramatický náboj je tu tiež neznáma vec. Skôr to často skĺzavalo k nude a šedivej priemernosti. Po technickej stránke nemám námietky. 60/100 ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

"Váš život je součet všech rozhodnutí, které jste v životě vědomě či nevědomky učinili. Dokážete-li ovládat proces rozhodování, dokážete ovládat všechny aspekty života. Můžete najít svobodu vycházející ze skutečnosti, že jste zodpovědni sami za sebe." Taková moc zajímavá mozaika pár příběhů z různých míst naší země, které se vzájemně v poměrně poklidném tempu prolínají a vstoupí pomalu, ale jistě i do našich životů až k nám domů. A já zjistila, že s nimi prožívám jejich lásky, rozhodování, vnitřní boje, starosti, smutek a jiné životní situace, které byly možná trochu smutnější, ale Fernando Meirelles nám je zabalil do krásného kabátku na který se moc hezky dívalo. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak trochu o nás všetkých a o všetkom. O vzájomnom prepojení, dorozumievaní napriek jazykovej bariére a odtiaľ iste i ten názov filmu. Pre diváka z našich končín bude zaujímavý hlavne účasťou dvojice herečiek Marcinková, Šipošová a prekvapivo veľkým priestorom slovenčiny. Film je mixom niekoľkých minipríbehov z rôznych končín sveta, ktoré sú viac či menej prepojené. Trochu nedotiahnutý a čudne ukončený sa mi zdal príbeh z francúzkej zubnej ordinácie. Všetky ostatné ok. A. Hopkins je tradične maximálne presvedčivý, rovnako tak J. Law, ale mňa najviac zaujala dvojica ruský mafiánsky poskok a G. Marcinková. Hlavne kvôli Marcinkovej, ktorá si zahrala i s Mikkelsenom v podobne ladenom filme Move on , som to chcel vidieť a uistiť sa, či na to má. A myslím, že má. Veľmi pekná, skromná a talentovaná. Už len to šťastie a preraziť...70%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů se sice nekonal a vliv manželské věrnosti bych také zpochybnil, ale jinak se mi to docela líbilo. Několik vzájemně více či méně propojených příběhů bylo umě poskládáno a i přes pomalé tempo film nenudil a ubíhal plynule. Sice mi přišla navíc Fosterova linie, ale to se dalo přehlédnout. A samozřejmě potěší i mezinárodní herecké obsazení, kdy se osvědčená a hvězdná jména citlivě prolínají s těmi méně známými. Sice se asi jedná o oxymoron, ale v tomhle případě bych 360 hodnotil jako pohodové drama. 75% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Bratislavě, Vídni, Paříži, Londýně, Denveru a Phoenixu. (M.B)

Reklama

Reklama