Reklama

Reklama

Rande u přepážky

  • USA Flypaper (více)
Trailer 1

Dvě skupiny bankovních lupičů přepadnou ve stejnou chvíli tutéž banku. Profesionálové mají vše naplánované a neohrabaní zlodějíčci jim to jen komplikují. Postupem času ale všichni zjišťují, že zde škodí ještě někdo třetí... Přitažlivý muž jménem Tripp si jde do banky rozměnit bankovky na malé mince, prostřednictvím čehož chce navázat kontakt s krásnou pokladní Kaitlin, která se mu moc líbí. Do banky vtrhnou dvě skupiny bankovních lupičů. Přijdou v době, kdy technik Mitchel spustí aktualizaci systému, takže banka není zabezpečená.  V bance dojde k velké přestřelce, lupiči střílí kolem sebe a jeden muž zahyne. Pak ke skupinám promluví Tripp, obě skupiny uklidní a začne přepadení řešit. Přijde na to, že někdo musel informaci o přerušení zabezpečení banky lupičům prodat. Rukojmí jsou Tripp, Kaitlin, další pokladní Madge, krásná Švýcarka, IT pracovník Mitchel, hlídač, manažer banky a její ředitel. První lupiči Pomazánka a Želé chtějí vykrást bankomaty pomocí výbušnin. Druhá profesionální skupina se pokouší dostat do trezoru. Ani jedna skupina nemá štěstí, Pomazánka s Želé se při pokusu o výbuch bankomatu zraní, ale nerozbijí vnitřní dvířka. Podle zbraně zastřeleného muže zločinci poznají, že patřil k FBI. Tripp rekonstruuje průběh přestřelky a spočítá si, že muže zastřelil ještě někdo další. Později jsou nalezeni tři zastřelení v jedné místnosti a krásná Švýcarka mrtvá ve skříni. Trippovi se podaří získat fax od šéfa profesionálních lupičů, od šéfa Pomazánky a Želé a za podprsenkou má fax s pozvánkou i mrtvá Švýcarka. Tripp si dá informace dohromady, všechny lidi pozvala do banky jedna a táž osoba, protože je chtěla zneškodnit. Osoba se nachází mezi nimi a vraždí lidi. Všichni panikaří a zbrojí se... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám koule na to, abych nasprintoval do banky a vykradl ji s napodobeninou antraxu v ruce. Přesto si myslím, že každá banka si vykrást zaslouží a proto již léta teoreticky zkoumám filmové způsoby přemístění financí z trezoru do soukromé kapsy. Musím smutně přiznat, že většina filmových krádeží je výrazně nad mé schopnosti. A ani tato varianta, v níž se chaos mísí s parodií, banka je vykrádaná ze tří směrů, zmatený Rain Man vychytrale kmitá mezi ozbrojenými skupinami a hlavní padouch v poklidu čeká na svou šanci, mi k bohatství nepomůže, ale já jsem si v ní našel nečekané množství zábavy. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Je tam tak asi pět vtipných fórků, jinak je to silně předvídatelné, a na můj vkus až příliš roztěkané. Mám z těchhle zmrvených akcí pocit spíš zoufalý, než že bych se bavila. Takže jsem na konci nemohla než litovat, že celá ta nepovedená akce vyšla v prospěch těch nejnesympatičtějším ze všech zúčastněných. Nejlepší postava, podle mne? Gates. ()

Reklama

Swayne 

všechny recenze uživatele

Patrik Dempsey melie, melie, melie a melie... je duchom neprítomný 3/4 filmu, ale aj tak je jeho postava skvelá. Riadna zmes charakterov podľa vzorca "z každého rožku trošku", no aj tak to nefunguje až tak dobre ako by mohlo. Stačilo by natiahnuť stopáž filmu aspoň na 120min, na režisérsku stoličku posadiť niekoho zručnejšieho a navýšič rozpočet o nejakých pár percent a bol by z toho vskutku solídny mindfuck film á la Dannho Jedenástka. Teraz je to akurát tak solídny priemer. Ale taký lepší priemer... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh je až moc zamotaný a na můj vkus nedovysvětlený. Zábava není špatná - v crazy stylu. Dvě bandy zlodějů přepadnou jednu banku, jedni jsou tvrdí profíci, druzí mamlasové. Ale navíc je vše jinak. Patrick Dempsey dostal dost prostoru, nevyužil ho špatně, ale z hlediska děje jsem čekal, že jeho eskapády budou mít nějaký smysl. Vzhledem k nedovysvětlenému závěru mám pocit, že mi tam něco chybělo. # příběh 5 | hudba 6 | humor 5 | akce 5 | napětí 2 | pustil bych is znovu 6 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velice solidní heist komedie trochu jak ze 70. let a s paralelou k Deseti malým černouškům (pardon Afroameričanům), jen ty zvraty mohly být promyšlenější a Ashley kdyby neměla ty děsné pytle pod očima, díky nimž vypadá spíše jak babka z veřejného WC, a ne žena vamp. Ale vtípky jsou příjemné, herecké výkony také a Patrick dempsey si to vyloženě užívá. Příjemné, pohodové, a docela inteligentní. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv se po výbuchu bankomatu objevují bankovky v hodnotě jednoho amerického dolaru, není v tomto typu bankomatů na území Spojených států ve skutečnosti možné vybrat bankovky menší jak 5 amerických dolarů. (Conspi)
  • Vůbec první oběť byla zastřelena zbraní Beretta typu 92FS. (Conspi)

Reklama

Reklama