Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Čože? Prvý diel bol skvelý, druhý tiež, hoci mal svoje chyby, no pri tomto som mal pocit, akoby som pozeral úplne iný film. Martina Koveho mali odstaviť už v prvom filme a ten nechutne arogantný záporák s ulízanými vlasmi pôsobí v tomto dieli ako päsť na oko. Herecké výkony meh, Ralph vyzeral v porovnaní s predošlými dielmi ako úplný amatér. Bolo nám toto treba? Jednu hviezdu za "Pata" Moritu a Ralpha Macchia. Inak film, ktorý zrejme chcel vyťažiť zo slávy dvoch starších súrodencov, no nejak mu to nevyšlo. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Ty brďo, co to s váma je, lidi, jste normální????? Dát tomuto DNES JIŽ KULTOVNÍMU FILMU TAK MÁLO JEN 32% ??!!!!!!!!!!?? Znám stovky (!!!) filmů, které jsou tady totálně nadhodnoceny a přitom se na ně pomalu nedá koukat!!!! 3. díl Karate Kid je - podle mě - úplně nejlepší a dnes se už takovéto filmy netočí. COBRA KAI tady má slušné hodnocení, přitom pozdější řady nejsou o nic lepší, než tento 3. díl. Nechápu to, nepobírám to, jak se někteří vysmívají kultovním snímkům. Asi si léčí vlastní komplexy, chudáčkové, je mi takových osob upřímně líto. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nestrácam čas s prehrami.“ Neviem, čo sa niektorým divákom nepáči, respektíve ako vysvetlia, že prvé dve časti športovej mládežníckej série Johna G. Avildsena (ROCKY) KARATE KID hodnotia pomerne dobre a zrazu príde trojka a podvedome siahajú po zaručene vtipných posmešných poznámkach o "filmových trojkách". Pritom táto trojka je stále solídnou stávkou na istotu, kde nechýbajú trademarky série (bonsaje, bocianí postoj) a príjemná atmosféra s postavičkami, ktoré sme si už obľúbili (Macchio, „Pat“ Morita). ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Velice slabý odvar předchozích dvou filmů. Z kopce šlo prakticky všechno - hnusná kamera, zhlouply dialogy i Danielovy navztekané monology, přitroublý scénář. To ani nemluvím o tom, že autoři poprvé přišli se zcela "zlými" postavami, které máte chuť zabít od začátku do konce. Prakticky urážka těch prvních dvou. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Po třetí stejní lidé, stejný cíl, jiná holka, přitvrzené pojetí z obou stran až do extrému. Bohužel neexistují české titulky, takže sem musel používat svou 6 semestrální angličtinu, to mi zároveň pomohlo pochopit, že Daniel dospěl v uřvaného (v minulých dílech vyrovnaný hlas, vystřídal jekot) spratka nijak se nelišícího od svých soupeřů. Soupeři intrikují jako mafie, celé to ztratilo jakékoliv kouzlo z hlášek, umění, je to jen hon za podpisem a následnou bitkou na turnaji. Dokonce to nudí natolik, že píši komentář ve 2/3 filmu a budu přemýšlet zda to někdy dokoukám. Bůh ví proč dávám * ... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama