Karate Kid 3
Akční / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 1989, 108 min
John G. AvildsenHudba:
Bill ContiObsah
Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)
Gemini
Karate Kid I a II čas od času naši trenéři na karate používali jako instruktážně-motivačně-parodický prvek, třetí část už nám byla jen varováním, a teď už nemyslím jen sportovní stránku věci...navíc ta kata je teoreticky vzato proti pravidlům, a prakticky byste dostali pěknou nakládačku:)(2.11.2003)
gouryella
Zatímco u prvního dílu jsem s ejako dítě skvěle bavil v kině, při sledování tohoto pokračování jsem jen trpěl u televizi - snůška všech klišé a trapností.(31.7.2003)
Djkoma
Naivní i hloupé. První dva díly měly v sobě všeho více, což je pro trojku velká škoda. Působí to chvílemi jako domácí video, jak být hodný a skvělý bojovník karate a jak si pěstovat bonzai. Ale brát to celé vážně, se to opravdu nedá.(3.9.2009)
Radek99
odpad!,,Když karate brání čest, brání život, pak znamená moc. Když karate brání různé medaile, pak neznamená nic." No a stejně tak je to i s filmy o karate...(20.8.2007)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $38,956,288║Tržby Celosvetovo $43,600,000║ /50%/(8.8.2005)
tron
„Nestrácam čas s prehrami.“ Neviem, čo sa niektorým divákom nepáči, respektíve ako vysvetlia, že prvé dve časti športovej mládežníckej série Johna G. Avildsena (ROCKY) KARATE KID hodnotia pomerne dobre a zrazu príde trojka a podvedome siahajú po zaručene vtipných posmešných poznámkach o "filmových trojkách". Pritom táto trojka je stále solídnou stávkou na istotu, kde nechýbajú trademarky série (bonsaje, bocianí postoj) a príjemná atmosféra s postavičkami, ktoré sme si už obľúbili (Macchio, „Pat“ Morita).(2.5.2007)
Lynn
Oba první díly se mi líbily (teda první asi o dost víc než druhý), ale třetí díl - to je snad jen hodně nepodařený vtip !!!? Takhle pokazit dobrý dojem z předchozích dílů - John G. Avildsen snad musel být po celou dobu natáčení pořádně sjetej. Ještě štěstí, že ho nenapadlo točit díl čtvrtý, to už bych asi fakt nerozdýchala.(13.8.2004)
Psema
Joj, tohle už byla slabota. Ale záporák tam byl fakt dobrej.(29.11.2006)
Tyler
První díl byl výborný,aspoň pro mě v takových 10 - 12 letech.Ale už dvojka ve mně zanechala smíšené pocity a trojka už vůbec.Btw už vidím,jak někdo na turnaji v kumite dělá katu :))).(12.9.2003)
lesumir
Čeho je moc, toho je příliš.(9.8.2006)
Hunt
odpad!HUDBA: Bill Conti(25.4.2007)
Bloody13
Kruci, co proti tý trojce pořád máte?!(15.4.2010)
JohnRambo
Po vynikajúcej jednotke a trochu horšej dvojke mohol Avildsen zakončiť KARATE KID určite lepšie ako ,,jednohviezdičkovo´´.(17.9.2008)
speedy3
Z arašídů KK aspoň zabijete na chvíli chuť na něco dobrého. Z KK 3 se spíše zab*ijete...(14.11.2009)
stration
Už to není ono. Hlavně debilní scénář film hodně sráží dolů. Tři hvězdy dávám z nostalgie a za mého oblíbence Mijagiho.(6.6.2008)
emo
Len pre hardcore fanúšikov.(10.5.2003)
Danny F.
Za mlada to byla srdcovka, postupem času jsem z toho vyrostl. 45%(27.12.2010)
Phantom
Otvárací Víkend: 10 364 544 $ (v 1 569 Kinách) Tržby USA: 38 956 288 $ Tržby Celosvetovo: 43 600 000 $(14.5.2012)
PaulAvery
Dabing postavy hlavního zlouna v podání Jana Potměšila je vskutku zajímavý.(9.7.2008)
hans500
Třetí díl této série se dost nepovedl a tentokrát není o co stát.(8.9.2009)
Související
- Karate Kid (2010)