Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární seriál z dílen National Geographic zobrazuje rekonstrukce útěků z věznic a příběhy těch, kteří prchají za použití geniálních nápadů. Doslova se prokopávají za pomocí nejrůznějších věcí, které si lze jen představit. Přesněji cokoliv, co najdou ve vězení, užijí jako nástroj při útěku. Dokument je sestaven z výpovědí zločineckých aktérů, při opětovném dopadení. Dále pak od vězeňských hlídačů, kteří v ten den měli zrovna službu a z výpovědí očitých svědků při náhodném setkání se zločinci na svobodě. (CANNIBAL)

(více)

Recenze (6)

oje 

všechny recenze uživatele

Titěrná práce a neuvěřitelně drzé a vynalézavé plány jsou sami o sobě atraktivní látka. Všechno je ztvárněno formou věrohodné rekonstrukce s maximální autenticitou, a tak pořad není silný jen ve vyprávění, ale také ve schopnosti vtisknout tu nervózní atmosféru a nervy na pochodu, když jde kolem cely s metrovou dírou ve zdi dozorce. Rovina vyprávění je pak rozšířena i ze strany detektivů, jejichž práce není o nic nudnější, takže celkově velká spokojenost.. Alternativa: Banged Up Abroad. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Solidně zpracované rekonstrukce skutečných útěků z vězení. Tohle na celé čáře trhá prdel všem těm Skófíldům a jiným koumákům z Prisnbrejku. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie nie, Prison Breaku ani Shawshanku to určite prdel netrhá, spracovanie je predsa len také "dokumentárne" a s vyprávačom, bez toho typického filmového napätia, ale je to pozerateľné a dosť zaujímavé. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama