Reklama

Reklama

Diktátor

Trailer 1

Generál Aladeen je jedním z posledních světových diktátorů „ze staré školy“. Ve své zemi vládne téměř neomezenou mocí, kterou financuje prostřednictvím výnosů z těžišť ropy. Pevnou rukou se nebojí popravit kohokoli, kdo s ním nesouhlasí, změnit 300 slov z místního jazyka na své příjmení nebo uspořádat olympijské hry, ve kterých sám vyhraje každou disciplínu. A je tak jedním z nejnebezpečnějších mužů na světě. Když OSN vyhrožují sankcemi proti jeho zemi, africké republice Wadiya, je donucen odjet do New Yorku, kde má přednést vysvětlující řeč. Po příjezdu do světové metropole je ale generál doslova obrán o svou moc a šaty zběhlým agentem CIA a je vržen do běžného života na Manhattanu, kde se z nelítostného diktátora stane jedním z mnoha lidí v davu. Na cestě New Yorkem potkává Aladeen mladou Zoey, která provozuje obchod se zdravou organickou stravou a mohla by diktátorovi pomoci získat zpět jeho zemi i lidskost. (Viacom)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Stejně jako byl například Borat parádní zasmál jsem se a jsem spokojený... a jenom dodám: ALADEEN MOTHERFAKÁÁÁÁÁ :D :D :D

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Párkrát som sa zasmial, inak bol ten humor stupidný. Nechápem to dobré hodnotenie. Jediná svetlá chvíľka bola s Megan Fox. . . 

na příspěvěk reagoval packa

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Pozeral som to u kamoša ked sme troška popíjali a musím povedat že tak dobre som sa na čistej komedii nezabavil. Dobre 4*

Gibbs

Gibbs (hodnocení, recenze)

Som jediny co si vsimol dnes som to pozeral z dabingom na HBO GO. pochopitelne dabing to dost pokazil, ale vo filme chybala ta cast ked ho pride zavrazdit jedna zjeho vojaciek z velkymi kozami a jak znicia vsetko pripravene jedlo na tu udalost. a chybalo tam aj par inych veci...

Zdenek...

Zdenek... (hodnocení, recenze)

Matka pri porodu bohuzel zemrela...       bude to kluk nebo potrat  :D  dobry hlasky

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

Georgex: Ja videl zrovna prodlouzenou verzi a moc me to teda nenadchlo, takovej trochu lepsi Zohan, oproti Boratovi docela slabota a vylozene nekorektnich vtipu tam bylo minimum, respektive bylo to takovy mainstreamove nekorektni ;)

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Jako prodloužená verze není bohužel tak vtipná jako Kino verze, jelikož ty vystřižené scény jsou docela trapné bohužel..

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

děs, bez Cohenova geniálního přízvuku je to poloviční a to nemluvim jak imbecilně přeložili některý vtipy. 

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Linkyc: Souhlas, já jí mám rád už od teen seriálu My So-Called Life, Homeland právě sleduju (zatím první dva díly) a je to perfektní podívaná!

Linkyc

Linkyc (hodnocení, recenze)

Ramirez85: Já si myslel, že je to ona, znám hlavně z Homeland, je skvělá.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

packa

packa (hodnocení, recenze)

Ramirez85: Pozoruji, že máš na sebě stejné ponožky už minimálně dva dny, čuně jedno!

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Kubrickon, Linkyc: Cítím se neskonale poctěn, že tu řešíte moji profilovku a pozastavujete se nad mým hodnocením, dělá mě to vnitřně silnějším člověkem :) (Jinak je to herečka Claire Danes a ne nebojte, o žádnou posmrtnou křeč se určitě nejedná :D A jelikož měním profilovku se stejnou kadencí jako fusky, tak si tam dám stejně brzy zas něco jinýho, co zase budete moct řešit ;-)).

james_-

james_- (hodnocení, recenze)

 Povedl se ten český dabing? Nebo mám ten  film stáhnout s titulkama?

Linkyc

Linkyc (hodnocení, recenze)

Kubrickon: nejspíš asfyxie nebo posmrtná křeč, za to bych se nesmál. Ale jako profilovka, ale jo má odvahu si to dát tak proč ne :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama