Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 1

VOD (1)

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 1

Recenze (992)

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože to byla sračka. Pořád nemůžu uvěřit, že to natočil režisér jednoho mých nejoblíbenějších sci-fi filmů Horizont události. Tolik věcí nacpaných na sílu (Leon Kennedy je nejhůře ztvárněná herní zfilmovaná postava všech dob, souboj s Popravčími(?!) ), tak šíleně nelogickej děj.... totální urážka Residenta Evila. Ani ucházející hudba a celkem slibnej začátek tu jednu hvězdu nevykouzlí. P.S. Ty cliffhangery už jsou vážně trapný.... ale tento mi navodil pocit, že další díl (snad už poslední) by mohl být ucházející...pokud ho dostane pod taktovku někdo jiný než Anderson, na začátku zastřelí Leona a Weskera bude hrát někdo jemu více podobný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná Akční Popcornová Zábava!! Výrazné zlepšení oproti Afterlife.. Žádná Digitalizace, ale Super Provedení Akčních Scén bez Střihu! Závěrečný Souboj Žen byl Skvělý ! Už dlouho jsem neslyšel takové křupání Kostí ! Štve mě jen jedna věc, že RE trochu Odbočil od tématu .. Už to není typický Zombie Horor, ale vydalo se to spíše tou Akční Cestou do které zapojili Zombie tím způsobem, že jim dali Moc řídit auta a střílet se zbraní...Nicméně u mně Fájn a záměrně dávám vyšší Hodnocení, jelikož mi to příjde strašně Podhodnocený ! ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Videohernost látky je evidentní, dějové šmodrchanice baví o to víc, o co nedávají smysl a celkově nabírá imbecilita série netušené rozměry. Faktem ale přitom je, že akce je odvedená více než solidně (samozřejmě stále využívající videoherních principů, postupů a estetiky) a také děj, postrádající prakticky jakýkoliv dramatický oblouk, nicméně jasně kopírující herní levelové a bossové schéma je v zásadě vlastně odveden funkčně a tedy správně... Nikoliv nějak extra zábavně, to je další věc. Stejně jako u Afterlife ale platí, že "film" se tomu dá říkat jen stěží.. Úvodní titulková sekvence a honička v "Moskvě" dalece přesahují prakticky cokoliv po zbytek filmu, ani jedno už ale nemá se Zombies prakticky vůbec nic společného... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nápaditý námet, priemerné spracovanie a samozrejme je to opäť extrémne tupé a nechcene smiešne. Ale má to spád, nápad s virtuálnymi mestami niekde hlboko pod Kamčatkou sú rozhodne fajn. Čiže opäť ide o to, či ste na tú tupú hru už dávno pristúpili a beriete to celé ako guilty pleasure, ono to inak ani nemá zmysel pozerať. Oproti zvyšku filmu je ale komorné súbojové finále na snehu a ľade slabšie, našťastie poteší posledná scéna celej tej maškarády a je to aj fajn pozvánka na uzavretie tejto priemernej frančízy. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Místy bylo nač se dívat (ne, nemyslím tím Millu Jovovich v neskutečně asexuálním kostýmu) a nemám pocit, že bych nějak zvlášť trpěl, nicméně zábavu si představuji také jinak. Jasně nejlepší scény se odehrávají v Moskvě (rudá armáda zombíků je super, obzvlášť ten tankista, který má bůhvíproč motorovou pilu) a dobrý byl i úvod, jenže to, co Paul W. S. Anderson slíbil závěrem minulého dílu, tedy nějaké velké epické bitvy, se nekonalo. Závěr Odvety se ovšem nese ve velmi podobném duchu, a já jsem trochu škodolibě zvědav, co přinese šestý díl. To ale neznamená, že po něm toužím. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Při závěrečném souboji se střídají záběry, kdy Rain Ocampo (Michelle Rodriguez) má a nemá rukavice. (nedvva)
  • Jedná se o první díl ze série natočený na kamery Red Epic. (S.U.E.S.)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 42,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 240,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama