Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisérsko-scenáristické duo Anne Villaceque a Sophie Fillieres nazerá na vzťahy, manželstvo, krízu stredného veku a náhly pocit samoty pomerne pragmaticky. Keď si sama, niekoho si nájdi. Keď sa ti nepáči, vymeň ho. Bez zbytočných rečí či citov. Stačí niekoľko klikov myšou na stránkach internetovej zoznamky.
Krátko pred päťdesiatymi narodeninami opúšťa Paule manžel kvôli mladšej milenke. Po chvíľke zlosti, smútku, samoty a sebaľutovania zisťuje, ako funguje niekoľko žien v jej okolí. Paule by nikdy nenapadlo, že ju samu to začne až tak baviť. (*hviezda*)

(více)

Recenze (3)

Carodej_pes 

všechny recenze uživatele

Sledovat porno po orgasmu vyjde nastejno, člověk akorát nemusí dávat peníze za lístek do kina (TV film – ftw?). Leda že by vás něco vzrušovalo na padesátnici, nevypadajíc vpravdě tak zle, a učitelce filozofie (!) se silnou vadou zraku v jedné osobě, nenosící brýle, poblázněné zradou manžela, konajíc skutky, za které by se styděla snad i vaše hloupá patnáctiletá známá. ()

Jevablo 

všechny recenze uživatele

Není to úplně dokonalé. Film v sobě neskrývá francouzský šarm a temperament, zkrátka ženy jsou i po čtyřicítce krásné a žádoucí a Francouzi všeho věku a barev pleti je nadále obletují (a nejen to). Pokud bych chtěl recenzi rychle ukončit, mohl bych napsat, že je to o nevázaném sexu čerstvě opuštěné čtyřicátnice. To je v podstatě pointa:-) Pokud tedy od filmu neočekáváte nějaké dechberoucí scény a úžasný scénář a pochopíte, že občas to střihačovi maličko nevyšlo a někde je scénář jen chatrně pospojovaný a netoužíte-li po efektním závěru, pak ano, je to velmi příjemný film na koukání (nejen kvůli tomu neustálému sexu). Občas se i zasmějete, ve smyslu "co to zase za úchyla přijde na rande". Ovšem s hlavní hrdinkou, která evidentně bere vše, je trochu těžké se ztotožnit, resp. její činy pochopit. ()

Reklama

Reklama