Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pěkné obsazení, pěkná atmosféra zasněženého prostředí a totálně podprůměrný film. Jména jako Eric Bana, Olivia Wilde (vrrr mňau) , CHarlie Hunnam alias kápo SONS a další by slibovalo hodně. Jenže scénař i režie je hodně podprůměrem. Z docela zajímavé krimošky se vyklube dosti hloupá a naivní rodinná záležitost, kdy se neustále kecá a kecá o problémech až bych si vystřelil nejradši mozek z hlavy. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to docela umění natočit zasněženou kriminálku s tolika mrtvými, aniž by v ní byl alespoň ždibec mrazivé atmosféry. Největší zápor je mizerný scénář a šablonovité postavy. V zápletce se snoubí naivita s tupostí, a vyjma finální scény je vše zoufale neoriginální. Hlavním tahounem jsou tak herci. Obsazení je hodně slušné, dokonce až rozmařilé, na to jak je film špatný. Charlie Hunnam je machr a i když film měl být původně o někom jiném, on si ho dokázal ukrást sám pro sebe. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Uff. Tak tohle bylo hodně velké zklamání. Relativně zajímavý snímek na první pohled a taková rozbředlá ptákovina po shlédnutí. Eric Bana je fajn, i když přehrává, Olivia je stále pořádně sexy, to je ovšem vše. Scénář který se sype podobně jako sníh z mraků, přehnaně stereotypní archetypy pro které by označení jako klišé bylo více než kompliment a neskutečně otravný Charlie Hunnam. Zimní thriller jen pro ty nejméně náročné, který není schopn nadchnout ani v jediném ohledu a topí se hluboko ve vodách průměru. Škoda. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Deadfall sice není originální z hlediska zápletky, leč nedostatek scénáristické invence vynahrazuje "mrazivou" atmosférou, fajnovým hereckým obsazením a správně nekompromisním koncem. Trošku mi vadilo zkratkovité jednání hlavní ženské postavy (Wilde), která se dokázala přetransformovat z ďáblíka na andílka během 4-5 minut, leč vzhledem ke směřování vyprávění to bylo nutné, nikoliv však ospravedlnitelné. Přirozeně kraluje Eric Bana, jenž si úlohu charismatického a brutálního záporáka očividně užíval a dokázal postavě vdechnout nezaměnitelný hořko-sladký půvab. Není to úplně zlé, ale zázraky nečekejte. 5/10! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Čakala som biedu, a možno práve preto som bola milo prekvapená. Páčilo sa mi, počnúc muzikou a končiac hereckými výkonmi. Aj napriek niektorým prepísknutým momentom sa človek nestihne nudiť. Obsadenie kvalitné, Bana hral naozaj výborne, Wilde mám rada a Hunnam, kvôli ktorému som si film pozrela, je ten správny ochranca a za poslednú bitku by som mu dala kľudne aj tú zlatú medailu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Montreal a na ďalších miestach v kanadskej provincii Quebec. (MikaelSVK)
  • Zach Dean sa rozhodol napísať scenár k tomuto filmu po tom, čo bol pasažierom letu JetBlue 292 v roku 2005, ktorý lietal vyše dve hodiny v tvare osmičky nad južnou Kaliforniou, aby sa pripravil na rizikové pristátie. Dean vtedy uvažoval o svojej smrteľnosti a chcel napísať niečo o rodine. (Arsenal83)
  • Olivia Wilde byla v průběhu natáčení scény, kde její postava téměř umrzne, skutečně pouze v minisukni. Tyto záběry vznikaly v Kanadě. (betyn)

Reklama

Reklama