Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Celkem velmi dobrý film s dobrou atmosférou, dobrý obsazením a hereckými výkony. Ruzowitzky, který tu je nazýván jedním uživatelem "kolosální čurák"...mno potrefená husa nejvíc kejhá, že?, zvládl film velmi dobře, i když není zápletka originální, ale co je že? Dobré je, že zbytečně film moc nenatahuje, jak je u spousty režisérů zvykem. Je to tak na pomezí 3 a 4, ale jelikož mi mrazivé filmy vyhovují, tak přeci jen přidám. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Možná béčko, ale kvalitní. Neuvěřitelný příběh i setkání? No a, přesto moc pěkně natočené, Eric si záporáka fakt užívá a celkově to vypadá dobře. Jediným mínusem tak snad je, že je na relativní krátkost filmu rozehráno trochu příliš dějových linií: Eric a Olivia na útěku; Olivia a ex-vězeň, co si to zase pokaňhal a taky více méně utíká; staří rodiče, jimž se po propuštění z vězení vrací nevyvedený syn; Eric na útěku, který za sebou nechává mrtvoly a má pifku na tyranské otce; Olivia na útěku, jejíž život se mění po setkání s ex-vězněm, který by se policii také raději vyhnul, ale jede navštívit rodiče; a mladou policistku, jejíž otec, šerif, chtěl mít raději syna, ale mezitím mu někdo postupně pobíjí jeho policejní jednotku. Takoví Knoflíkáři. A to, že je všechno v zimě a zahalenou sněhem, tomu dodávalo atmosféru. Rozhodně spokojenost. Jednou za čas se někomu tohle propojení osudů podaří. ~~~ PS: Je fakt, že by si Eric mohl v té zimě alespoň zvednout límec :) ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, zajímavé, zajímavé... Právě teď sem pod vlivem Valetolu po asi nejbolestivějším zubním zákroku, co sem zažil. A je to dobrý, zabíraj :o). Tohle se mi páčilo. Nejen kvůli bezvadnýmu hereckýmu obsazení - O.Wilde a Hunnam, patří mezi mý top herce. Venku sice ještě nesněží, ale v tomhle filmu to teda sype celou dobu, takže je to vlastně takovej mrazivej film. Něco ve stylu Fargo, leč krapet slabší. Scénář hodně příjemný překvapení a zfilmování taky. Trochu mi neseděl E.Bana do záporáka, ale taky se to nechalo. Závěr byl teda možná už překombinovanej, ale to se holt někdy takle stane. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatný, určitě ne tolik, jak jsem se bál ze zdejších ohlasů, hodnocení a kritik. Ze začátku se to slušně rozjede a šlape to hezky, závěrečnou půlhodinku už to trošku dře, ale dá se zvládnout. Asi nejvíc se mi líbilo, že jsem vlastně do konce neměl jistotu, jak to všechno dopadne. Zimní Kanada je navíc zajímavá. Vadilo mi, že se rychle mezi sebou střídají linie bratra a sestry, kvůli většímu zapojení se do toho bych uvítal spíš rozdělení na delší části. Víme všichni, že Olivia Wilde by sama utáhla i Hledání ztraceného času. Tři a kousek. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre sa na to pozerá, ale k štvrtej hviezde tomu chýbalo mnoho. V prvom rade je tu nie príliš vydarený scenár, ktorému akoby pred natáčaním niekto vytrhol prvé i posledné strany a režisér natočil iba to najzaujímavejšie uprostred. Sústredil sa na akčné scény a vraždy, sú tu letmo nadhodené vzťahy, lepšie sú na tom konflikty a vyhrotené situácie, no na množstvo detailov sa zabudlo. Odkiaľ a kam v úvode idú, ako presne sa k peniazom dostali ( banková lúpež by predsa bola ideálnou scénou na úvod), kde presne skončili, chýbal prestrih na ľudí, ktorým E. Bana daroval časť peňazí, čo presne sa stalo s tým zápasom, z čoho bol obvinený a na ako dlho...Mnoho otázok na ktoré divák nedostáva uspokojujúce odpovede. Nakoniec dosť priemerné, ocenia ho najskôr fanúškovia E. Banu, ktorý si tu zahral rolu, v ktorej ho často nevidíme. Množstvo známych tvárí, ešte nerobí z filmu - FILM...60%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Montreal a na ďalších miestach v kanadskej provincii Quebec. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Původní název filmu byl Blackbird a Kin. (R´Hell)

Reklama

Reklama