Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Morien 

všechny recenze uživatele

Film se mi zase zdá docela dost naivní vzhledem k tématům, o kterých se rozhodl po jednávat. (Ponejvíce scéna s trenérem hned na začátku, ale ta jakoby nezasvěcená neobratnost je roztroušená po celém filmu, ale co já vím, jak to mezi sexistickými šerify a uprchlými zločinci chodí. Jako kdyby režisér spolu s herci nebyl schopen odhadnout správnou intenzitu emocí, jakou si jednotlivé scény vyžadují.) Na druhou stranu ale zjišťuji, že i naivní filmy se mi v poslední době hodně trefují do nálady, pokud je v nich dost sněhu, lesa, indiánských náčelníků a flitrových minišatů. Flitrové minišaty nejsou podmínka, ale Olivia Wilde v nich je vážně k sežrání. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

V mnoha ohledech dokonale průměrné. Sice je to slušný napínák, ale jediný, kdo si to aspoň trochu dává, je Bana. A i ten jede docela na jistotu. Vidím tam hromadu nevyužitého potenciálu a mám dojem, že se v tom někde skrývá mnohem temnější (incestem načuchlejší) psychologická verze, na kterou si tvůrci nakonec netroufli. Scénář tak ve výsledku spíš než tříchodové menu připomíná švédské stoly. Vyjedené švédské stoly plné oschlých roznípaných zbytků. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Mě Deadfall vůbec nezklamal, těch 90 minut jsem si výborně užila. Skvělá kombinace thrilleru, dramatu a romantiky. Obsazení je navíc plné mých oblíbených herců. Hunnam a Wilde jsou výborní. K tomu zajímavá kamera s poutavými záběry z výšky. Líbilo se mi psychologické vykreslení postav a to i u vedlejších postav šerifa a jeho dcery. Konec sice zvlášť originální nebyl, ale scéna u večeře mi to bohatě vynahradila. Zasloužené 4*. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Hmmmmm... ne, bohužel, obsazení, zápletka i prostředí navnadilo velmi, ale nakonec z toho vylezl takovej mišmaš, film, co řekne všechno a nic zároveň, zaměnitelný s jakoukoliv epizodou jakékoliv Kriminálky, co jich je v tuzemských televizích dvě... no prostě spousta jich je :-) Hodně neproměněná šance na to, aby z toho mohlo být zajímavé rodinné drama s napínavou thrillerovou zápletkou. Naštve to o to víc, že tu jsou hned dva herečtí frajeři- Hunnam a Bana, ale ani oni, byť se snaží házet sebedrsnější držky, tenhle film z průměru nevytáhnou. Ale když už nic jiného, dokáže to, stejně jako mnohem lepší Fargo, dostat do člověka pořádnou zimu, brrr... shit :-) ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn námet si myslím, chyba tkvie v povrchnom spracovaní. Zdalo sa to na mňa až príliš že hŕŕŕŕ a veľa zbytočných scén a na záver som mal taký pocit že veľa vecí zostalo nevyriešených, ako keby sa o nich ani nehovorilo. Niektoré postavy úplne zbytočné a iné postavy zase neprepracované do väčšej hĺbky. Plejáda hercov sympatická ale až tak úplne im to neladilo. Hudba výborná. A hlavne je že som sa nenudil pri tom. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Olivia Wilde byla v průběhu natáčení scény, kde její postava téměř umrzne, skutečně pouze v minisukni. Tyto záběry vznikaly v Kanadě. (betyn)
  • Zach Dean sa rozhodol napísať scenár k tomuto filmu po tom, čo bol pasažierom letu JetBlue 292 v roku 2005, ktorý lietal vyše dve hodiny v tvare osmičky nad južnou Kaliforniou, aby sa pripravil na rizikové pristátie. Dean vtedy uvažoval o svojej smrteľnosti a chcel napísať niečo o rodine. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama